Ny Qualcomm-processor kan give billigere flagskibsmodeller

KORT NYT: Qualcomm er angiveligt på vej med en ny variant af Snapdragon 888-processoren, der måske kan betyde billigere flagskibsmodeller.

Qualcomm Snapdragon processor
Qualcomm arbejder på flere nye Snapdragon processorer

Qualcomm arbejder angiveligt på en ny variant af Snapdragon 888-processoren, hvilket kan være med til at give billigere flagskibsmodeller. Det kræver dog selvfølgelig, som så meget andet, at man er villig til at gå på kompromis.

Qualcomm: Så hurtig er Snapdragon 888 processoren

Denne Snapdragon 888 vil angiveligt ikke komme med integreret 5G, som den nuværende Snapdragon 888. Derimod har den et ”valgfrit 5G modem”, hvilket kan give plads til billigere flagskibsmodeller med 4G LTE fra producenterne, hvis de vælger denne løsning. Det skriver Android Authority.

Det er ikke alle lande, som er langt fremme på 5G-netværket, hvorfor denne mulighed virker rigtig spændende.

Qualcomm har allerede to processorer ude til highend telefoner. Disse er Snapdragon 888 og Snapdragon 870, men nu kan endnu en altså være på vej.

En efterfølger til Snapdragon 765 er formentlig også på vej. I hvert fald er der lækket en masse oplysninger om en Snapdragon 775, skriver GSMArena.com.

Qualcomm roser Apples M1-chipset

Qualcomm har et væld af chipsets, så det passer til noget nær alle forskellige prispunkter. Qualcomm har processorer til telefoner lige fra flagskibsmodeller til lowend.

Mere til historien

Foruden Snapdragon processoren så står Qualcomm også bag fingeraftrykslæseren 3D Sonic Sensor, der i nyeste generation vil være at finde på en række smartphone-modeller i 2021.

Qualcomm har annonceret processoren Snapdragon 782G

I stilhed har Qualcomm netop præsenteret processoren Snapdragon 782G, som er efterfølgeren til Snapdragon 778G+.

(mere…)
Disse bekræfter mobiler med Snapdragon 8 Gen 2 processor

Motorola, Xiaomi og flere andre Android-producenter bekræfter kommende flagskibstelefoner med Snapdragon 8 Gen 2 processoren.

(mere…)
Dette kan du forvente af Android-topmodeller i 2023

Qualcomm har afsløret detaljer om næste generation af Snapdragon 9-processoren, hvilket indikerer hvad næste års topmodeller vil byde på.

(mere…)
Qualcomm: Samsung Galaxy S23-serien får kun Snapdragon-processor

Exynos-processoren droppes måske på S23-serien.

(mere…)
5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram