Ny Qualcomm-processor kan give billigere flagskibsmodeller

0

KORT NYT: Qualcomm er angiveligt på vej med en ny variant af Snapdragon 888-processoren, der måske kan betyde billigere flagskibsmodeller.

Qualcomm Snapdragon processor
Qualcomm arbejder på flere nye Snapdragon processorer

Qualcomm arbejder angiveligt på en ny variant af Snapdragon 888-processoren, hvilket kan være med til at give billigere flagskibsmodeller. Det kræver dog selvfølgelig, som så meget andet, at man er villig til at gå på kompromis.

Qualcomm: Så hurtig er Snapdragon 888 processoren

Denne Snapdragon 888 vil angiveligt ikke komme med integreret 5G, som den nuværende Snapdragon 888. Derimod har den et ”valgfrit 5G modem”, hvilket kan give plads til billigere flagskibsmodeller med 4G LTE fra producenterne, hvis de vælger denne løsning. Det skriver Android Authority.

Det er ikke alle lande, som er langt fremme på 5G-netværket, hvorfor denne mulighed virker rigtig spændende.

Qualcomm har allerede to processorer ude til highend telefoner. Disse er Snapdragon 888 og Snapdragon 870, men nu kan endnu en altså være på vej.

En efterfølger til Snapdragon 765 er formentlig også på vej. I hvert fald er der lækket en masse oplysninger om en Snapdragon 775, skriver GSMArena.com.

Qualcomm roser Apples M1-chipset

Qualcomm har et væld af chipsets, så det passer til noget nær alle forskellige prispunkter. Qualcomm har processorer til telefoner lige fra flagskibsmodeller til lowend.

Mere til historien

Foruden Snapdragon processoren så står Qualcomm også bag fingeraftrykslæseren 3D Sonic Sensor, der i nyeste generation vil være at finde på en række smartphone-modeller i 2021.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer