Midlertidigt coronapas klar i min MinSundhed-appen

Coronapasset kommer til at spille en stor rolle i den fremlagte genåbningsplan. Inden det ”rigtige” coronapas er klar kan du finde et midlertidigt i MinSundhed-appen.

I slutningen af marts bliver det muligt at finde et midlertidigt coronapas på MinSundhed-appen
I slutningen af marts bliver det muligt at finde et midlertidigt coronapas på MinSundhed-appen

Den store genåbningsplan af Danmark er præsenteret, hvilket indebærer et coronapas. Mens det endelige coronapas udvikles af Netcompany, er det meldt ud, at MinSundhed-appen bliver stedet, hvor du finder et midlertidigt coronapas i slutningen af marts måned.

Danskerne skal bevise med coronapasset, at de enten er vaccineret eller har en negativ coronatest, der er højst 72 timer gammel – eller man tidligere har været smittet.

Det har så også betydet, at der allerede er problemer med appen MinSundhed, som gik ned tirsdag den 23. marts.

-”Appen har været nævnt en del i forbindelse med genåbningsplanen, der blev fremlagt sent i går, og det har meget at sige, i forhold til hvor mange der går ind og tjekker appen,” lyder beskeden til DR.

Sidst på formiddagen er der dog kommet "kø-system" på til appen, som det kendes fra andre offentlige hjemmesider m.m.

GUIDE: Print dit coronapas i dag - sådan gør du

Coronapasset spiller en rolle i forhold til, at det liberale erhverv såsom frisører, massører og tatovører må åbne igen tirsdag den 6. april 2021 under visse betingelser. Ligesom det senere i genåbningsplanen har betydning for om danskerne kan gå på café, teater osv.

Coronapas på mobilen til hele EU

Børn under 15 år er undtaget, men alle andre skal altså benytte coronapasset.

Det endelige coronapas forventes at være klar i en mere avanceret og brugervenlig version i slutningen af maj 2021.

Mere til historien

Du kan også finde sundhedsdata og coronapasset på sundhed.dk. Borgere kan også få et coronapas tilsendt med posten, når de er færdigvaccineret.

Too Good To Go hitter i krisetiden

Stigende priser på alt fra energi, brændstof og madvarer har betydning for, at appen Too Good To Go er en af de mest downloadede i år.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Send billeder og videoer til Frameo fotorammer

Fotorammen fra Frameo kan vise billeder, som bliver sendt til den fra telefonen, selvom mobilen er flere hundrede kilometer væk.

(mere…)
Cyklusapps giver private oplysninger videre

Mange kvinder gør brug af cyklusapps. Nye undersøgelser viser, at flere cyklusapps deler private oplysninger vidt og bredt.

(mere…)
Pas på disse apps i Google Play

Sikkerhedsfirmaet Bitdefender har fundet 35 apps i Google Play, som du ikke må downloade. Læs her og bliv klogere på hvad skade de kan gøre.

(mere…)
Hver femte bekæmper madspild via apps

Stigende priser er måske grunden til, at danskerne i stigende grad bruger madspilds-apps til sig. Nu er de unge kommet med på vognen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram