LG overvejer at lukke mobilafdelingen

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

LG
LG (Foto: MereMobil.dk)

Der var engang… Sådan fristes man lidt til at sige. LG har været et rigtigt interessant brand, når det kom til mobiltelefoner og senere smartphones. Men meget er sket siden og nu tyder det på, at LG kraftigt overvejer at lukke deres mobilafdeling ned. Det skriver MacRumors.com.

LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Herhjemme har LG haft stor succes med særligt deres Prada-modeller og senere LG G2. De var ogso helt nyskabende, da de forsøgte sig med LG G Flex tilbage i 2014.

LG G Flex – se verdens første fleksible smartphone

LG var engang en af de store spillere på verdensplan. Så begyndte det dog at gå galt. Og for nogle år siden forsvandt de så helt fra det danske marked i 2015. Og siden har de efterhånden trukket sig ud af de fleste europæiske markeder.

Der har også længe været rygter om, at de overvejede at sælge mobilafdelingen fra, men nu forlyder det altså, at de overvejer at lukke smartphone-divisionen helt ned, da de ikke har kunne finde en køber. Sådan lyder det fra en kilde, ifølge Korea Herald.

På nuværende tidspunkt er LG smartphones primært tilgængelige i Sydkorea og USA, der er deres største markeder.

Der har ellers også været rygter om, at LG var på vej med blandt andet en ”rulbar smartphone” med LG Rollable. Men det forlyder nu, at dette projekt, samt lanceringen af det ellers forventede flagskib, der har kodenavnet ”Rainbow”, også er blevet sat på pause.

LG har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud. Men det ventes, at LG vil melde noget ud omkring fremtiden for deres smartphonedivision indenfor den næste månedstid, når de har afholdt bestyrelsesmøde.

Mere til historien

Skal man tro på rygterne, så skal medarbejderne ikke frygte at blive arbejdsløse, hvis mobilafdelingen lukkes. Her tyder det nemlig på, at de overføres til nogle af de andre afdelinger i LG, som har mere succes, hvilket kunne være TV-afdelingen.

Læs også:
LG udvikler smartphone med skærm, som du måske har set før

LG TV på vej med indbygget Chromecast

LG har præsenteret 2024-modellerne af deres tv-skærme, som nu kommer med indbygget Chromecast og Google Home.

(mere…)
LG’s fleksible OLED TV er klar på hylderne

LG lancerer nu verdens første fleksible OLED TV, som kan skifte form fra flad til buet. Se pris og tilgængelighed her. 

(mere…)
Skal du have en smart-vaskemaskine? Test af LG’s vaskemaskine med smarthome-funktion

SMARTHOME: Jeg har testet topprodukterne inden for smartvaskemaskiner fra LG. Jeg er både imponeret og skuffet.

(mere…)
LG Tone – nyt spændende in-ear headset

Headsettet LG Tone har aktivstøjreduktion og en opladeæske, der kan fjerne bakterier.

(mere…)
Husker du LG? Innovativ og katastrofal

FARVEL LG: Mobilindustrien har mistet en spiller, der til tider skabte innovative produkter, men som også sendte mobilafdelingen på overarbejde.

(mere…)
LG smider håndklædet i ringen – færdig med smartphones

LG har officielt meldt ud, at de ikke længere vil producere smartphones. Nu lukker LG mobilafdelingen helt ned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram