LG overvejer at lukke mobilafdelingen

6

RYGTE: Det tyder på, at LG har sat smartphone-lanceringer på pause og overvejer kraftigt om mobilafdelingen helt skal lukkes ned.

LG
LG (Foto: MereMobil.dk)

Der var engang… Sådan fristes man lidt til at sige. LG har været et rigtigt interessant brand, når det kom til mobiltelefoner og senere smartphones. Men meget er sket siden og nu tyder det på, at LG kraftigt overvejer at lukke deres mobilafdeling ned. Det skriver MacRumors.com.

LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Herhjemme har LG haft stor succes med særligt deres Prada-modeller og senere LG G2. De var ogso helt nyskabende, da de forsøgte sig med LG G Flex tilbage i 2014.

LG G Flex – se verdens første fleksible smartphone

LG var engang en af de store spillere på verdensplan. Så begyndte det dog at gå galt. Og for nogle år siden forsvandt de så helt fra det danske marked i 2015. Og siden har de efterhånden trukket sig ud af de fleste europæiske markeder.

Der har også længe været rygter om, at de overvejede at sælge mobilafdelingen fra, men nu forlyder det altså, at de overvejer at lukke smartphone-divisionen helt ned, da de ikke har kunne finde en køber. Sådan lyder det fra en kilde, ifølge Korea Herald.

På nuværende tidspunkt er LG smartphones primært tilgængelige i Sydkorea og USA, der er deres største markeder.

Der har ellers også været rygter om, at LG var på vej med blandt andet en ”rulbar smartphone” med LG Rollable. Men det forlyder nu, at dette projekt, samt lanceringen af det ellers forventede flagskib, der har kodenavnet ”Rainbow”, også er blevet sat på pause.

LG har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget officielt ud. Men det ventes, at LG vil melde noget ud omkring fremtiden for deres smartphonedivision indenfor den næste månedstid, når de har afholdt bestyrelsesmøde.

Mere til historien

Skal man tro på rygterne, så skal medarbejderne ikke frygte at blive arbejdsløse, hvis mobilafdelingen lukkes. Her tyder det nemlig på, at de overføres til nogle af de andre afdelinger i LG, som har mere succes, hvilket kunne være TV-afdelingen.

Læs også:
LG udvikler smartphone med skærm, som du måske har set før

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer