LG udvikler smartphone med skærm, som du måske har set før

1

Er sydkoreanske LG Electronics ved at støve en gammel idé af? Det siger rygtebørsen. Her kan du møde et mockup af LG Wing.

LG LB1500
Konceptet fra den gamle LG LB1500 genoptages måske på en ny telefon med kodenavnet LG Wing, fortlyder det (Foto: LG)

LG er på vej med en smartphone, der har to skærme, melder rygtebørsen.

Det er ikke nyt med to skærme, men denne mobil skulle angiveligt have en primær skærm, som kan drejes, så der afsløres en sekundær nedenunder. Hvis du synes det virker bekendt eller “so much yesterday”, så er der noget om det.

ETNews viser nemlig et mockup af, hvordan telefonen kan se ud, som tilsyneladende har kodenavnet “Wing”. Og her ligner “Wing” umiskendeligt de gamle LG-modeller LB1500 og LU1400. 

LG lavede nemlig for over 10 år siden telefoner med skærme der kunne drejes, så der kom et T9-tastatur frem.

LG var ikke alene om, at arbejde med den løsning. Også den tids japanske spillere på mobilmarkedet; NEC, Fujitsu og Sharp forsøgte sig med den løsning. Men nu rapporteres LG altså igen at arbejde med den drejelige skræm.

Ifølge ETNews skal den sekundære skærm bruges til multitasking. 

Det vil sige, at hvis den primære skærm bruges til for eksempel at se et billede, kan den sekundære bruges til at redigerings-funktioner.

LGs nuværende enheder med dobbelt skærm, for eksempel G8X og V60, er designet til at lade brugeren anvende to forskellige apps på samme tid.

“Wing” skulle ifølge rygterne understøtte 5G. Den skulle blive drevet af en Snapdragon 7-serie processor og være bestykket med et tredobbelt bagkamera med en 64-megapixels hovedsensor.

ETNews skriver desuden at “Wing” vil ramme markedet i andet halvår i år. Prisen anslås til at være godt 800 dollars.

Er du nysgerrig efter flere nyheder? Få overblikket i nyhedsoversigten.

LG Wing mockup
Mockup af LG Wing (Foto: ETnews)

Mere til historien

LG’s smartphones er ikke på det danske marked. Og dog. Modellen LG G8X ThinQ 128GB Dual SIM kan købes i enkelte webshops. Blandt andet hos Computersalg.dk. Prisen svinger ifølge Pricerunner i øjeblikket omkring 4.800 kroner.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer