Her er Sonos Roam - bærbar og robust

Sonos Roam er bærbar, vandtæt og lyder godt, fortæller Sonos. Roam kan købes fra den 20. april 2021.

Sonos Roam
Sonos Roam kan købes i Danmark fra den 20. april 2021 (Foto: Sonos)

Sonos har tilføjet en lille ny højttaler til deres udvalg. Den nye hedder Sonos Roam. Udover at veje under 500 gram, der gør den væsentligt lettere end firmaets første bærbære højttaler, Sonos Move, så kommer Roam også med en spændende teknologisk nyhed.

Sonos Roam fungerer på Wi-Fi, som Sonos andre produkter, men højttaleren skulle angiveligt være i stand til let at skifte fra Wi-Fi til Bluetooth og omvendt. Funktionen kalder Sonos for Sound Swap. Det virker ved, at du holder play/pause-knappen inde, hvorefter musikken flyttes til den nærmeste højttaler i dit Sonos-system.

Om det fungerer efter hensigten, vil jeg se på i en kommende anmeldelse.

VIDEO: Her er Sonos Move

Udover at spille sammen med Sonos-systemet så har Sonos Roam også mulighed for at spille musik via AirPlay 2 - samt Bluetooth.

I pressematerialet lover Sonos en ”stor og autentisk lyd" fra Roam - i forhold til, at der er tale om en lille bærbar højttaler. Teknikken består af to klasse H-forstærkere, en mellemtone højttaler og en diskant.

Sonos Roam er rimelig hårdfør. Højttaleren har en IP67-certificering, som beskytter mod vand og støv. Den holder desuden til at blive nedsænket i én meter vand i 30 minutter.

I lighed med flere af Sonos andre højttalere understøtter Sonos Roam også Trueplay, der bruges til at automatisk indstilling af højttaleren i forhold til omgivelsernes akustik.

Du behøver ikke et komplet Sonos-system

Du behøver ikke andre højttalere fra Sonos for at bruge den lille bærbare højttaler Roam, der sagtens kan være den første Sonos-højttaler, at du køber.

LÆS OGSÅ: Du kan selv skifte batteriet på Sonos Beam

- ”Roam giver millioner af nye kunder mulighed for at komme i gang med Sonos og produktet lander på det helt rigtige tidspunkt, nu hvor vi snart kan begynde at mødes med venner og familie igen,” siger Patrick Spence, CEO i Sonos, i en pressemeddelelse.

På en opladning kører Sonos Roam i 10 timer. Standbytiden er 10 dage.

Højttaleren kan oplades via en stander, der har indbygget trådløs opladning eller med USB-C-kabel. I salgspakken medfølger dog kun et USB-C-kabel. Den trådløse oplader koster 369 kroner.

Sonos Roam kommer i farverne Shadow Black og Lunar White. Prisen er 1.349 kroner. Salget starter den 20. april 2021 i Danmark.

ANMELDELSE: Sonos Arc er soundbaren til dig, der vil høre mere

Sonos Roam
Sonos Roam fås i sort og hvid (Foto: Sonos)

Mere til historien

Hvis du køber to Sonos Roam højttalere kan de forbindes som stereopar.

Sonos Sub Mini test | baspower til fornuftpris

TEST: Den er lille - men MEGET effektiv. Sonos Sub Mini er meget større (i lyden) end du regner med.

(mere…)
Endelig kom den – Sonos Sub Mini

Den prisvenlige subwoofer Sonos Sub Mini er endelig offentliggjort. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Ny high-end Sonos-højttaler er måske på vej

RYGTE: En ny stor Sonos højttaler, der kan sprede lyden i næsten alle retninger er på vej.

(mere…)
Er det Sub Mini Sonos udskyder?

Sonos bekræfter, at et nyt produkt udskydes til senere på året. Måske drejer det sig om en længe ventet mini-subwoofer.

(mere…)
Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 test | uimponerende soundbar

TEST: Designkvaliteten er god og forbindelserne mange. Desværre mangler lyden i Harmon Kardon Citation MultiBeam 1100 at imponere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram