Her er Sonos Roam – bærbar og robust

Sonos Roam er bærbar, vandtæt og lyder godt, fortæller Sonos. Roam kan købes fra den 20. april 2021.

Sonos Roam
Sonos Roam kan købes i Danmark fra den 20. april 2021 (Foto: Sonos)

Sonos har tilføjet en lille ny højttaler til deres udvalg. Den nye hedder Sonos Roam. Udover at veje under 500 gram, der gør den væsentligt lettere end firmaets første bærbære højttaler, Sonos Move, så kommer Roam også med en spændende teknologisk nyhed.

Sonos Roam fungerer på Wi-Fi, som Sonos andre produkter, men højttaleren skulle angiveligt være i stand til let at skifte fra Wi-Fi til Bluetooth og omvendt. Funktionen kalder Sonos for Sound Swap. Det virker ved, at du holder play/pause-knappen inde, hvorefter musikken flyttes til den nærmeste højttaler i dit Sonos-system.

Om det fungerer efter hensigten, vil jeg se på i en kommende anmeldelse.

VIDEO: Her er Sonos Move

Udover at spille sammen med Sonos-systemet så har Sonos Roam også mulighed for at spille musik via AirPlay 2 – samt Bluetooth.

I pressematerialet lover Sonos en ”stor og autentisk lyd” fra Roam – i forhold til, at der er tale om en lille bærbar højttaler. Teknikken består af to klasse H-forstærkere, en mellemtone højttaler og en diskant.

Sonos Roam er rimelig hårdfør. Højttaleren har en IP67-certificering, som beskytter mod vand og støv. Den holder desuden til at blive nedsænket i én meter vand i 30 minutter.

I lighed med flere af Sonos andre højttalere understøtter Sonos Roam også Trueplay, der bruges til at automatisk indstilling af højttaleren i forhold til omgivelsernes akustik.

Du behøver ikke et komplet Sonos-system

Du behøver ikke andre højttalere fra Sonos for at bruge den lille bærbare højttaler Roam, der sagtens kan være den første Sonos-højttaler, at du køber.

LÆS OGSÅ: Du kan selv skifte batteriet på Sonos Beam

– ”Roam giver millioner af nye kunder mulighed for at komme i gang med Sonos og produktet lander på det helt rigtige tidspunkt, nu hvor vi snart kan begynde at mødes med venner og familie igen,” siger Patrick Spence, CEO i Sonos, i en pressemeddelelse.

På en opladning kører Sonos Roam i 10 timer. Standbytiden er 10 dage.

Højttaleren kan oplades via en stander, der har indbygget trådløs opladning eller med USB-C-kabel. I salgspakken medfølger dog kun et USB-C-kabel. Den trådløse oplader koster 369 kroner.

Sonos Roam kommer i farverne Shadow Black og Lunar White. Prisen er 1.349 kroner. Salget starter den 20. april 2021 i Danmark.

ANMELDELSE: Sonos Arc er soundbaren til dig, der vil høre mere

Sonos Roam
Sonos Roam fås i sort og hvid (Foto: Sonos)

Mere til historien

Hvis du køber to Sonos Roam højttalere kan de forbindes som stereopar.

Robust højttaler er klar fra Ultimate Ears

Everboom er en ny robust højttaler som tåler fald og vand.

(mere…)
Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Sonos Roam 2 er relanceret med en ekstra knap

En ekstra knap. Det er den store nyhed i den transportable højttaler Sonos Roam 2.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Sonos’ nye app er fuld af fejl og mangler

En række brugere raser over den nye Sonos-app, som de mener er fyldt med fejl og mangler.

(mere…)
Endelig Sonos! Endelig!

Sonos har netop annonceret en nyhed, som jeg har ventet længe på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram