Gmail og andre Android-apps lukker ned

KORT NYT: Androidplatformen har været ramt af problemer der gjorde, at nogle Android apps lukke ned. Google har nu fundet fejlen.

Android System WebView
Android System WebView har foresaget at flere apps lukkede ned uden grund

En fejl har haft ramt Android-platformen. Nogle Android-brugere har oplevet, at nogle apps lukkede ned uden nogen umiddelbar grund. Fejlen skyldtes et problem med systemkomponenten Android System WebView. Kort og godt er det en komponent, der lader brugerne se webindhold.

GUIDE: Sådan løser du problemet med apps der lukker uden grund

Så har du oplevet problemer med Android-apps, der lukkede ned uden grund. Ja, så er det altså ikke din enhed, der er problemer med.

et har været apps som Gmail, bankapps, Google Pay og mange andre, der har været ramt af problemerne.

En række brugere fandt ud af, at problemet kunne løses ved at afinstallere den seneste version af WebView.

Google Fotos lukker for gratisdelen – stor ændring

Dog har Google fundet fejlen og bekræftet denne, samt at problemet omkring Android System WebView-appen er løst.

-"We are aware of an issue with WebView causing some apps on Android to crash. We are currently working to fully validate the scope and a fix is in progress," sådan lød meldingen fra en talsperson fra Google. Det skriver Engadget.com.

Google har fjernet 29 apps – disse bør du fjerne

Google har nu løst problemet, men det kræver brugerne opdaterer appen via opdateringen i Google Play Store til Android System WebView-appen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Nogle systemkomponenter i Android kan opdateres individuelt uden det kræver en fuld softwareopdatering. Herunder Android System WebView.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
56 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram