Lukker dine Android apps ned? Sådan løser du problemet

TIP: Lukker apps på din Android-telefon ned uden grund? Læs her hvordan du løser problemet.

Android webview
Android System WebView har voldt problemer og været skyld i en række apps lukkede ned uden grund på Android-telefoner. Læs her hvordan du løser problemet med, at apps pludselig lukker ned uden grund

Android-brugere har de seneste dage oplevet, at flere af deres apps bare lukker ned. Det er alt fra bankapps til Gmail, Facebook, Messsenger, Outlook, Google Pay og meget andet.

Problemet er fundet. Det er en komponent app, som hedder Android System WebView. Android System WebView er forudinstalleret på Android-telefoner og er med til, at apps viser det web-indhold, som er i browsere inde i appen.

Det er angiveligt ikke alle Android-telefoner, som er eller har været lige ramt af problemet.

-”Vi er opmærksomme på et problem med WebView, der får nogle apps på Android til at gå ned. Vi arbejder i øjeblikket på at validere omfanget fuldt ud, og en løsning er i gang,” lyder meldingen fra en Google talsperson til 9to5Google.

Vi har på MereMobil.dk hørt fra flere brugere, at de ikke kan opdatere til den seneste version af Android System WebView, men at den bare står og "arbejder" uden der sker noget. Oplever du det, skal du afinstallere appen på din smartphone. Dernæst forsøger du at opdatere via Googe Play Store på telefonen.

SÅDAN AFINSTALLERER DU ANDROID SYSTEM WEBVIEW: Gå til Android System WebView via dette link til Play Store og tryk "Afinstaller".

Vær opmærksom på, at du ikke må deaktivere Android System WebView, da det kan ende med at forårsage problemer for andre apps.

Hvis dette ikke virker, kan du prøve at afinstallere Chrome-browseren på din enhed, da disse apps opdateres sammen, men dette gælder muligvis kun for enheder med ældre Android-versioner.

Når du har opdateret Android System WebView kan du efterfølgende geninstallere Chrome-browseren.

SÅDAN AFINSTALLERER DU CHROME: Åben Play Store på telefonen og find Chrome. Klik på linjen og tryk "Afinstaller".

Google har udsendt en ny opdatering til Android System Webview. Denne skal du have installeret på din enhed i stedet. Du finder appen her i Google Play Store.  Den seneste opdatering skulle løse problemerne.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Google åbnede i slutningen af 2020 et "grønt-datacenter" i Fredericia.

Google Play runder 10 år – og får nyt logo

Det er 10 år siden, at Google ændrede Android Market til Google Play Store. Det fejres blandt andet med et nyt logo.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram