Lukker dine Android apps ned? Sådan løser du problemet

TIP: Lukker apps på din Android-telefon ned uden grund? Læs her hvordan du løser problemet.

Android webview
Android System WebView har voldt problemer og været skyld i en række apps lukkede ned uden grund på Android-telefoner. Læs her hvordan du løser problemet med, at apps pludselig lukker ned uden grund

Android-brugere har de seneste dage oplevet, at flere af deres apps bare lukker ned. Det er alt fra bankapps til Gmail, Facebook, Messsenger, Outlook, Google Pay og meget andet.

Problemet er fundet. Det er en komponent app, som hedder Android System WebView. Android System WebView er forudinstalleret på Android-telefoner og er med til, at apps viser det web-indhold, som er i browsere inde i appen.

Det er angiveligt ikke alle Android-telefoner, som er eller har været lige ramt af problemet.

-”Vi er opmærksomme på et problem med WebView, der får nogle apps på Android til at gå ned. Vi arbejder i øjeblikket på at validere omfanget fuldt ud, og en løsning er i gang,” lyder meldingen fra en Google talsperson til 9to5Google.

Vi har på MereMobil.dk hørt fra flere brugere, at de ikke kan opdatere til den seneste version af Android System WebView, men at den bare står og "arbejder" uden der sker noget. Oplever du det, skal du afinstallere appen på din smartphone. Dernæst forsøger du at opdatere via Googe Play Store på telefonen.

SÅDAN AFINSTALLERER DU ANDROID SYSTEM WEBVIEW: Gå til Android System WebView via dette link til Play Store og tryk "Afinstaller".

Vær opmærksom på, at du ikke må deaktivere Android System WebView, da det kan ende med at forårsage problemer for andre apps.

Hvis dette ikke virker, kan du prøve at afinstallere Chrome-browseren på din enhed, da disse apps opdateres sammen, men dette gælder muligvis kun for enheder med ældre Android-versioner.

Når du har opdateret Android System WebView kan du efterfølgende geninstallere Chrome-browseren.

SÅDAN AFINSTALLERER DU CHROME: Åben Play Store på telefonen og find Chrome. Klik på linjen og tryk "Afinstaller".

Google har udsendt en ny opdatering til Android System Webview. Denne skal du have installeret på din enhed i stedet. Du finder appen her i Google Play Store.  Den seneste opdatering skulle løse problemerne.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Google åbnede i slutningen af 2020 et "grønt-datacenter" i Fredericia.

Android 14 vil blokere ældre apps 

Google skærper sikkerheden omkring Android-apps. 

(mere…)
Så få enheder har Android 13

Android 13 blev frigivet i august, men det er fortsat ganske få, som har den seneste Android-version installeret.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – Unpacked event lækket

Samsung holder angiveligt Unpacked event for den kommende Galaxy S23-serie tidligere end ventet. Se datoen for Unpacked 2023 her.

(mere…)
Oppo lover opdateringer i længere tid

Oppo-telefonerne opdateres fra 2023 i længere tid.

(mere…)
Google Pixel Tablet til salg – uden lancering!

Google har talt om en Pixel Tablet. Inden den officielle lancering er Pixel Tablet nu set til salg sammen med Speaker Dock.

(mere…)
Sony klar med Android 13 til udvalgte modeller

Sony har netop frigivet Android 13 opdateringen til tre af deres smartphone-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram