Lukker dine Android apps ned? Sådan løser du problemet

19

TIP: Lukker apps på din Android-telefon ned uden grund? Læs her hvordan du løser problemet.

Android webview
Android System WebView har voldt problemer og været skyld i en række apps lukkede ned uden grund på Android-telefoner. Læs her hvordan du løser problemet med, at apps pludselig lukker ned uden grund

Android-brugere har de seneste dage oplevet, at flere af deres apps bare lukker ned. Det er alt fra bankapps til Gmail, Facebook, Messsenger, Outlook, Google Pay og meget andet.

Problemet er fundet. Det er en komponent app, som hedder Android System WebView. Android System WebView er forudinstalleret på Android-telefoner og er med til, at apps viser det web-indhold, som er i browsere inde i appen.

Det er angiveligt ikke alle Android-telefoner, som er eller har været lige ramt af problemet.

-”Vi er opmærksomme på et problem med WebView, der får nogle apps på Android til at gå ned. Vi arbejder i øjeblikket på at validere omfanget fuldt ud, og en løsning er i gang,” lyder meldingen fra en Google talsperson til 9to5Google.

Vi har på MereMobil.dk hørt fra flere brugere, at de ikke kan opdatere til den seneste version af Android System WebView, men at den bare står og “arbejder” uden der sker noget. Oplever du det, skal du afinstallere appen på din smartphone. Dernæst forsøger du at opdatere via Googe Play Store på telefonen.

SÅDAN AFINSTALLERER DU ANDROID SYSTEM WEBVIEW: Gå til Android System WebView via dette link til Play Store og tryk “Afinstaller”.

Vær opmærksom på, at du ikke må deaktivere Android System WebView, da det kan ende med at forårsage problemer for andre apps.

Hvis dette ikke virker, kan du prøve at afinstallere Chrome-browseren på din enhed, da disse apps opdateres sammen, men dette gælder muligvis kun for enheder med ældre Android-versioner.

Når du har opdateret Android System WebView kan du efterfølgende geninstallere Chrome-browseren.

SÅDAN AFINSTALLERER DU CHROME: Åben Play Store på telefonen og find Chrome. Klik på linjen og tryk “Afinstaller”.

Google har udsendt en ny opdatering til Android System Webview. Denne skal du have installeret på din enhed i stedet. Du finder appen her i Google Play Store.  Den seneste opdatering skulle løse problemerne.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Google åbnede i slutningen af 2020 et “grønt-datacenter” i Fredericia.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer