Galaxy S21 Ultra scorer dårligere end forgængeren

KAMERATEST: DxOMark har haft Samsung Galaxy S21 Ultra under luppen. I deres test klarer den sig dårligere end Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra klarer sig dårligere end forgængeren Galaxy S20 Ultra i DxOMarks kameratest (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S21 Ultra er umiddelbart den mest omtalte Android-telefon netop nu. Og det meste er positivt. Særligt kameraet har fået meget omtale og det er også et rigtigt spændende kamera med mange fede funktioner og muligheder.

DxOMark er dog ikke helt så imponeret, som de var over forgængeren Galaxy S20 Ultra. Det skriver Wccftech.

En sammenligningstest fra DxOMark afslører, at Galaxy S21 Ultras kamera ikke er helt så godt, som kameraet i Galaxy S20 Ultra.

Dette års flagskib scorer 121 point i testen, mens sidste års model scorer 126 point.

PODCAST: Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter (lydtest)

Ser vi nærmere ned i testen, så scorer Galaxy S21 Ultra 128 point på foto-delen, samt 98 i video og 76 i zoom. Du kan se hele DxOMarks test af Galaxy S21 Ultra her.

Galaxy S20 Ultra scorede 128 point i foto, 106 i video og 88 i zoom. Du finder DxOMarks test af Galaxy S20 Ultra her.

I vores test var vi glade for kameraet og de muligheder det giver, men det var vi også med sidste års model. Så her er det formentlig en smagssag, hvad man er til. Begge telefoner er gode modeller, men er man ikke firstmover, er der altså penge at spare.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – ikke vild nok

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Da vi testede Samsung Galaxy S21-serien var vi mest imponeret over Galaxy S21, der er den model vi bedst kan anbefale. Der er dog ingen af dem, som ikke er gode. Du kan læse vores test af Galaxy S21 her.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram