Galaxy S21 Ultra scorer dårligere end forgængeren

KAMERATEST: DxOMark har haft Samsung Galaxy S21 Ultra under luppen. I deres test klarer den sig dårligere end Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra klarer sig dårligere end forgængeren Galaxy S20 Ultra i DxOMarks kameratest (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S21 Ultra er umiddelbart den mest omtalte Android-telefon netop nu. Og det meste er positivt. Særligt kameraet har fået meget omtale og det er også et rigtigt spændende kamera med mange fede funktioner og muligheder.

DxOMark er dog ikke helt så imponeret, som de var over forgængeren Galaxy S20 Ultra. Det skriver Wccftech.

En sammenligningstest fra DxOMark afslører, at Galaxy S21 Ultras kamera ikke er helt så godt, som kameraet i Galaxy S20 Ultra.

Dette års flagskib scorer 121 point i testen, mens sidste års model scorer 126 point.

PODCAST: Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter (lydtest)

Ser vi nærmere ned i testen, så scorer Galaxy S21 Ultra 128 point på foto-delen, samt 98 i video og 76 i zoom. Du kan se hele DxOMarks test af Galaxy S21 Ultra her.

Galaxy S20 Ultra scorede 128 point i foto, 106 i video og 88 i zoom. Du finder DxOMarks test af Galaxy S20 Ultra her.

I vores test var vi glade for kameraet og de muligheder det giver, men det var vi også med sidste års model. Så her er det formentlig en smagssag, hvad man er til. Begge telefoner er gode modeller, men er man ikke firstmover, er der altså penge at spare.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – ikke vild nok

VIL DU OPDATERES? ⚡️ Vi vender dig tre gange om ugen de seneste technyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Da vi testede Samsung Galaxy S21-serien var vi mest imponeret over Galaxy S21, der er den model vi bedst kan anbefale. Der er dog ingen af dem, som ikke er gode. Du kan læse vores test af Galaxy S21 her.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram