Galaxy S21 Ultra scorer dårligere end forgængeren

KAMERATEST: DxOMark har haft Samsung Galaxy S21 Ultra under luppen. I deres test klarer den sig dårligere end Galaxy S20 Ultra.

Samsung Galaxy S21 Ultra
Samsung Galaxy S21 Ultra klarer sig dårligere end forgængeren Galaxy S20 Ultra i DxOMarks kameratest (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy S21 Ultra er umiddelbart den mest omtalte Android-telefon netop nu. Og det meste er positivt. Særligt kameraet har fået meget omtale og det er også et rigtigt spændende kamera med mange fede funktioner og muligheder.

DxOMark er dog ikke helt så imponeret, som de var over forgængeren Galaxy S20 Ultra. Det skriver Wccftech.

En sammenligningstest fra DxOMark afslører, at Galaxy S21 Ultras kamera ikke er helt så godt, som kameraet i Galaxy S20 Ultra.

Dette års flagskib scorer 121 point i testen, mens sidste års model scorer 126 point.

PODCAST: Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter (lydtest)

Ser vi nærmere ned i testen, så scorer Galaxy S21 Ultra 128 point på foto-delen, samt 98 i video og 76 i zoom. Du kan se hele DxOMarks test af Galaxy S21 Ultra her.

Galaxy S20 Ultra scorede 128 point i foto, 106 i video og 88 i zoom. Du finder DxOMarks test af Galaxy S20 Ultra her.

I vores test var vi glade for kameraet og de muligheder det giver, men det var vi også med sidste års model. Så her er det formentlig en smagssag, hvad man er til. Begge telefoner er gode modeller, men er man ikke firstmover, er der altså penge at spare.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 Ultra – ikke vild nok

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Da vi testede Samsung Galaxy S21-serien var vi mest imponeret over Galaxy S21, der er den model vi bedst kan anbefale. Der er dog ingen af dem, som ikke er gode. Du kan læse vores test af Galaxy S21 her.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google overrasker: Gør betalingsfunktioner gratis

Google Fotos åbnes nu lidt mere for dem, som ikke har et Google One abonnement.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram