EP #83: Min mening om Samsung Galaxy S21 på 5 minutter (lyd-test)

Samsung Galaxy S21 er den mindste og bedste telefon i Galaxy S21-serien. Lyt med og hør hvad jeg mener om telefonen. Det tager kun 5 minutter.

I denne korte episode 83 fortæller jeg om Samsung Galaxy S21 på fem minutter.

Forleden fik jeg en udfordring af Lene her på kontoret, som jeg har besluttet mig for at acceptere.

– “Hvorfor sætter du dig ikke bare foran mikrofonen og fortæller, hvad du synes om de telefoner, du har skrevet anmeldelser af? Formatet skal være cirka fem minutter. Du må ikke klippe i det. Det skal være one-take”.

Måske har hun ret? Hvorfor egenlig ikke fortælle, hvad jeg mener på lyd? Jeg ELSKER jo lydformatet. Jo! Det er da oplagt!

Her er så resultatet. En kort podcastepisode med mine tanker om Samsung Galaxy S21. Episoden er specielt til dig, der ikke gider læse min lange anmeldelse – som du i øvrigt finder her. Der er også en YouTube-video om Galaxy S21 her.

Tilbage til podcasten… Jeg håber, at du vil lytte med til “Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter”.

Du må da gerne overveje, om det er værd at lave flere korte episoder som denne – naturligvis er det et supplement til de almindelige episoder. Send en mail til mig: [email protected]. Du er også velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Jeg har siden 2013 udgivet en podcast om teknologi, hvor jeg fortæller i “et almindeligt sprog” om alt det nye der sker. Find flere episoder her.

Få Podimo hos Telia og Call Me

Kunder hos Telia og Call Me kan inden årets udgang få adgang til podcasttjenesten Podimo uden ekstra omkostninger.

(mere…)
Podimo får ny AI-funktion

Er du til podcasts? Så kender du måske også Podimo. De er nu klar med ny AI-funktion, der skal hjælpe brugeren med at opdage nye podcasts.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram