EP #83: Min mening om Samsung Galaxy S21 på 5 minutter (lyd-test)

1

Samsung Galaxy S21 er den mindste og bedste telefon i Galaxy S21-serien. Lyt med og hør hvad jeg mener om telefonen. Det tager kun 5 minutter.

I denne korte episode 83 fortæller jeg om Samsung Galaxy S21 på fem minutter.

Forleden fik jeg en udfordring af Lene her på kontoret, som jeg har besluttet mig for at acceptere.

– “Hvorfor sætter du dig ikke bare foran mikrofonen og fortæller, hvad du synes om de telefoner, du har skrevet anmeldelser af? Formatet skal være cirka fem minutter. Du må ikke klippe i det. Det skal være one-take”.

Måske har hun ret? Hvorfor egenlig ikke fortælle, hvad jeg mener på lyd? Jeg ELSKER jo lydformatet. Jo! Det er da oplagt!

Her er så resultatet. En kort podcastepisode med mine tanker om Samsung Galaxy S21. Episoden er specielt til dig, der ikke gider læse min lange anmeldelse – som du i øvrigt finder her. Der er også en YouTube-video om Galaxy S21 her.

Tilbage til podcasten… Jeg håber, at du vil lytte med til “Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter”.

Du må da gerne overveje, om det er værd at lave flere korte episoder som denne – naturligvis er det et supplement til de almindelige episoder. Send en mail til mig: [email protected] Du er også velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Jeg har siden 2013 udgivet en podcast om teknologi, hvor jeg fortæller i “et almindeligt sprog” om alt det nye der sker. Find flere episoder her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer