EP #83: Min mening om Samsung Galaxy S21 på 5 minutter (lyd-test)

Samsung Galaxy S21 er den mindste og bedste telefon i Galaxy S21-serien. Lyt med og hør hvad jeg mener om telefonen. Det tager kun 5 minutter.

I denne korte episode 83 fortæller jeg om Samsung Galaxy S21 på fem minutter.

Forleden fik jeg en udfordring af Lene her på kontoret, som jeg har besluttet mig for at acceptere.

- "Hvorfor sætter du dig ikke bare foran mikrofonen og fortæller, hvad du synes om de telefoner, du har skrevet anmeldelser af? Formatet skal være cirka fem minutter. Du må ikke klippe i det. Det skal være one-take".

Måske har hun ret? Hvorfor egenlig ikke fortælle, hvad jeg mener på lyd? Jeg ELSKER jo lydformatet. Jo! Det er da oplagt!

Her er så resultatet. En kort podcastepisode med mine tanker om Samsung Galaxy S21. Episoden er specielt til dig, der ikke gider læse min lange anmeldelse - som du i øvrigt finder her. Der er også en YouTube-video om Galaxy S21 her.

Tilbage til podcasten... Jeg håber, at du vil lytte med til "Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter".

Du må da gerne overveje, om det er værd at lave flere korte episoder som denne - naturligvis er det et supplement til de almindelige episoder. Send en mail til mig: [email protected] Du er også velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Jeg har siden 2013 udgivet en podcast om teknologi, hvor jeg fortæller i "et almindeligt sprog" om alt det nye der sker. Find flere episoder her.

Min mening om OnePlus Nord 2T

EP110: Lyt med i få minutter og få de vigtigste pointer fra min test af OnePlus Nord 2T.

(mere…)
Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Min mening om OnePlus Nord CE 2

EP109: Lyt med og find ud af, hvorfor OnePlus Nord CE 2 ingen mening giver.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram