EP #83: Min mening om Samsung Galaxy S21 på 5 minutter (lyd-test)

Samsung Galaxy S21 er den mindste og bedste telefon i Galaxy S21-serien. Lyt med og hør hvad jeg mener om telefonen. Det tager kun 5 minutter.

I denne korte episode 83 fortæller jeg om Samsung Galaxy S21 på fem minutter.

Forleden fik jeg en udfordring af Lene her på kontoret, som jeg har besluttet mig for at acceptere.

- "Hvorfor sætter du dig ikke bare foran mikrofonen og fortæller, hvad du synes om de telefoner, du har skrevet anmeldelser af? Formatet skal være cirka fem minutter. Du må ikke klippe i det. Det skal være one-take".

Måske har hun ret? Hvorfor egenlig ikke fortælle, hvad jeg mener på lyd? Jeg ELSKER jo lydformatet. Jo! Det er da oplagt!

Her er så resultatet. En kort podcastepisode med mine tanker om Samsung Galaxy S21. Episoden er specielt til dig, der ikke gider læse min lange anmeldelse - som du i øvrigt finder her. Der er også en YouTube-video om Galaxy S21 her.

Tilbage til podcasten... Jeg håber, at du vil lytte med til "Min mening om Galaxy S21 på 5 minutter".

Du må da gerne overveje, om det er værd at lave flere korte episoder som denne - naturligvis er det et supplement til de almindelige episoder. Send en mail til mig: [email protected]. Du er også velkommen til at skrive i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Jeg har siden 2013 udgivet en podcast om teknologi, hvor jeg fortæller i "et almindeligt sprog" om alt det nye der sker. Find flere episoder her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Prisen stiger på dit Podimo abonnement

Du skal snart betale en tredjedel mere for dit abonnement på podcasttjenesten Podimo.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram