Denne Galaxy S21 skal du vælge? Se med her.

0

VIDEO: S21, Plus eller Ultra. Hvilken er den bedste Samsung Galaxy S21? Se min video her og kom tættere på valget.

Hvilken Samsung Galaxy er den rigtige at købe fra den nye S21-serie? Spørgsmålet er individuelt, men jeg kommer her med mit bud på, hvilken Galaxy S21 der er en bedste. I hvert fald for mig.

Lad os starte med at få på plads, hvad hovedforskellene er på de tre telefoner:

 Galaxy S21Galaxy S21+Galaxy S21 Ultra
Skærmstørrelse6.2”6.7”6.8”
Mål151.7 x 71.2 x 7.9 mm.161.5 x 75.6 x 7.8 mm.165.1 x 75.6 x 8.9 mm.
Vægt169 gram200 gram227 gram
Batteri4.000 mAh4.800 mAh5.000 mAh
RAM8 GB8 GB12 GB
Wi-Fi (op til)Wi-Fi 6Wi-Fi 6Wi-Fi 6E
BagsidePlastikGorilla Glass VictusGorilla Glass Victus

Uanset hvilken model du vælger, er de lige hurtige og opdateres i lige lang tid fra Samsung. Årsagen er, at alle modellerne er baseret på den samme processorplatform, Exynos 2100.

Så selvom du køber den mindste, og billigste, bliver du ikke ladt i stikken på hverken support eller hastighed.

Størrelsen er det vigtigste for mig

Jeg synes Galaxy S21 har en rigtig god balance mellem en forholdsvis stor skærm og en fornuftig lomme- og håndvenlig størrelse. Derfor er den model min personlige favorit.

Bagsiden er godt nok ikke i glas, som på de to andre modeller, men jeg bemærker det ikke. Galaxy S21 er nemlig stadig en telefon af meget høj kvalitet.

Du skal ikke fravælge Galaxy S21 fordi den kun har 8 GB RAM. Jeg oplever absolut ingen forskel på 8 GB modellen af Galaxy S21 og 12 GB-udgaven af Galaxy S21 Ultra i mit daglige brug.

ANMELDELSE: Samsung Galaxy S21 – dén skal du købe

Kan Galaxy S21+ noget?

Kameramodulerne i Galaxy S21 og Galaxy S21+ er ens. I øvrigt er det de samme kameramoduler, som blev anvendt i Galaxy S20. Du får altså ikke et bedre kamera ved at købe plusmodellen.

Du skal udelukkende købe Galaxy S21+, hvis du absolut vil have en større skærm, men ikke vil have en nær så stor og tung telefon som Galaxy S21 Ultra.

Batterikapaciteten er 800 mAh større på plusmodellen sammenlignet med Galaxy S21, men husk på at skærmen er større og derfor bruger mere strøm. Derfor er det i praksis nok begrænset, hvad du får af ekstra batteritid.

Entusiasterne køber Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra har den største og vildeste kameraværktøjskasse, hvor du virkelig får mange fede muligheder. Det mest bemærkelsesværdige er det helt vanvittige zoom.

Hvorfor kun fire stjerner i anmeldelsen?

Det spørgsmål har jeg fået adskillige gange siden jeg frigav min anmeldelse af Samsung Galaxy S21 Ultra.

Svaret er enkelt! Galaxy S21 Ultra er et facelift af Galaxy S20 Ultra. Jo! Der er bestemt forbedringer, men der er ikke noget afgørende nyt i telefonen, der gør, at man skal købe denne model fremfor Galaxy S20 Ultra.

Dernæst skal man også huske, at der faktisk er nedgraderinger i Galaxy S21 Ultra. Eksempelvis at skærmen er en anelse mindre og opladning kun understøtter op til 25 watt og ikke 45 watt. Det betyder måske ikke så meget i praksis, men det påvirker alligvel bedømmelsen.

Galaxy S21 Ultra er absolut en fantastisk telefon, hvilket også var tilfældet med forgængeren. Husk også, at Galaxy S20 Ultra i dag kan købes ned til 7.400 kroner mens du skal give op mod 9.000 kroner for årets topmodel.

Selvom jeg er voldsomt begejstret for kameraet i Galaxy S21 Ultra, vil jeg ikke gå rundt med en stor telefon.

Her er min bedømmelse af de tre telefoner:

  • Galaxy S21: Perfekt kombination af størrelse, ydelse, kamera og batteritid (5 stjerner)
  • Galaxy S21+: Den samme telefon som Galaxy S21 med større skærm (5 stjerner)
  • Galaxy S21 Ultra: Entusiast-telefon med den største skærm og vildeste kamera (4 stjerner)

Vil du have flere nyheder som disse i din indbakke to gange om ugen? Tilmeld dig gratis her.

Mere til historien

Galaxy S21 Ultra understøtter S Pen til skrivning på skærmen. De gør de to andre modeller ikke. Jeg tror dog, at pen-fans bør købe en Galaxy Note i stedet. Eksempelvis Galaxy Note20 Ultra.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer