Telefon med anti-mikrobiel teknologi er klar

Arbejdspladser hvor flere bruger den samme telefon i løbet af dagen kan måske have glæde af ny trådløs telefon, som har permanent anti-mikrobiel teknologi.

Poly Rove 30 og Poly Rove 40 (Foto: Poly)
Poly Rove 30 og Poly Rove 40 (Foto: Poly)

Den amerikanske producent Poly er klar med en ny trådløs telefon, som har permanent såkaldt anti-mikrobiel teknologi.

Der er på nuværende tidspunkt ikke taget nok tests til, at man ved om den er ”corona-sikker”, men uanset hvad så kan en sådan telefon formentlig være god et sted, hvor mange bruger den samme telefon i løbet af dagen. Det kunne være i social- og sundhedssektoren, butikker, hoteller, restauranter, logistik og produktionsvirksomheder eller institutioner.

Mobilvask renser telefonen for bakterier

Telefonen kommer i to varianter, hvor forskellen er den ene, at den ene model har en dedikeret alarmknap. Telefonerne hedder Rove 30 og Rove 40.

Hvad gør det anti-mikrobielle så? Jo kort og godt er telefonerne designet til at forblive renere længere. Microbans anti-mikrobielle teknologi gør, at de får en 99 procent renere overflade, lyder det i en pressemeddelelse.

Den antimikrobielle teknologi bliver integreret under fremstillingen, hvilket hæmmer væksten af bakterier og bakterier i hele enhedens levetid. Det giver et omfattende forsvar mod bakterier på Poly Rove-telefoner integreret med Microban på arbejdspladser med meget kontakt.

Ny serie fra Poly opgraderer hjemmearbejdspladsen

-”Microban er meget stolt over at samarbejde med Poly om at markedsføre telefoner og konferenceudstyr, der har vores patenterede antimikrobielle beskyttelse,” siger Michael Ruby, vice president of global built-in business hos Microban.

En renere telefon er i hvert fald at foretrække steder, hvor flere personer benytter samme enhed.

En britiske undersøgelse har tidligere vist, at der er op til ti gange flere bakterier på din smartphone end på dit toiletbræt.

GUIDE: Sådan rengør du smartphone-skærmen korrekt

Telefonerne kommer i handlen herhjemme i slutningen af marts måned. Du kan se priserne på de forskellige modeller herunder.

  • Rove 30/40 håndsæt 1.949 / 3.042 kroner
  • Rove Single/Multi Cell Basestation 2.529 / 4.767 kroner
  • Rove Repeater 2.529 kroner

Priserne er oplyst eksklusiv moms, da de henvender sig til erhvervslivet. Du kan læse mere om telefonerne her.

Mere til historien

Microban er en af de førende virksomheder i verden inden for anti-mirkrobiel teknologi.

Læs også:
Mobilen kan være skyld i hæmorider og forstoppelse

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram