Nye serie fra Poly opgraderer hjemmearbejdspladsen

0

Godt kamera og god lyd til hjemmearbejdspladsen er vigtig for produktiviteten. Poly opgraderer din arbejdsplads med nye kameraer og mikrofoner til onlinemøder.

Poly Studio P5 Webcam
Poly Studio P5 Webcam er et prisvenligt webkamera med indbygget mikrofon (Foto: Poly)

Hjemmearbejdspladsen består ofte af en computer med et indbygget kamera og en mikrofon af meget forskellige kvaliteter. Det giver dårlig lyd og billede på onlinemøderne samt en kedelig og uprofessionel arbejdsoplevelse.

I lyset af det stigende behov for produkter til arbejdspladser, placeret uden for virksomheden, er Poly – tidligere kendt som Plantronics – klar med en interessant serie af nye produkter.

Her er de tre vigtige produkter i lanceringen – dem som rammer bredest.

Webcam med mikrofon: Kamera til at montere på toppen af skærmen. Opløsningen er Full HD 1080p med 4x digital zoom, retningsbestemt mikrofon samt tilslutning af headsets via USB i kameraet.

Poly Studio P5 Webcam koster 826 kroner vejledende. Det kan købes fra marts 2021.

Udvidet kamera med høj opløsning: Dette er en bar til montering på toppen af skærmen. Der er 4K billedopløsning og indbygget højttaler samt mikrofoner. Mikrofonerne har teknologi, der blokerer baggrundsstøj.

Poly Studio P15 videobar koster 3.832 kroner. Kan købes fra denne måned.

Mødeskærm til hjemmekontoret: Hvis du holder mange videomøder, kan du se nærmere på en dedikeret mødeskærm. Det er en 21-tommer monitor med indbygget kamera og lyd. Rundt om kanten er der lys, som optimerer billedkvaliteten. Skærmen tilsluttes med USB til enten Windows eller Mac.

Poly Studio P21 koster 5.214 kroner vejledende. Tilgængeligheden er mellem april og juni.

GUIDE: Så let får du bedre lyd på hjemmearbejdspladsen

Færre medarbejdere møder på kontoret efter pandemien

Poly Studio P15
Poly Studio P15 er et udvidet webkamera med højttalere. Særligt målrettet dem som holder mange onlinemøder. Mikrofonerne kan sortere baggrundsstøj fra (Foto: Poly)

Poly vurderer sammen med analysefirmaet IDC, at hjemmearbejdspladser for mange bliver mere eller mindre permanente om end antallet af hjemmearbejdende medarbejdere dog ventes at falde, når vaccinerne er udbredt og pandemien er sendt på retur.

Før COVID-19 arbejdede 14 procent af den globale arbejdsstyrke hjemme, et tal der er steget til 45 procent netop nu under nedlukningerne. Efter pandemien, når vaccinerne er udbredte, vil der stadig være 22 procent, som primært arbejder hjemme. Altså 8 procent mere end før pandemien.

Interessant er det også, at andelen af medarbejdere der møder ind i en virksomhed, var 65 procent før COVID-19. Dette ventes at falde til 57 procent efter vaccinerne. Med andre ord: Efter pandemien vil flere arbejde hjemme og i marken, mens færre møder ind på kontoret i en virksomhed – set i forhold til før pandemien.

Hvis analysen holder stik, så kan du roligt gå i gang med at indrette en arbejdsplads i hjemmet, der er mere permanent end ved spise- eller køkkenbordet.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Poly Studio P21
Poly Studio P21 er en mødeskærm med lys omkring skærmen (Foto: Poly)

Mere til historien

En anden åbenlys sidegevinst jeg kan få øje på er, at virksomhederne ikke behøver stuve medarbejderne sammen på begrænset plads i virksomhederne. Det giver mere luft og mindre risiko for at blive smittet med alt fra influenza til forkølelse – altså færre sygedage.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer