Mobilen kan være skyld i hæmorider og forstoppelse

Det er nok de færreste, som kan sige sig fri for at have brugt mobilen på toilettet, men nu opfordrer en læge os til, at stoppe brugen af telefon på toilettet.

Toilet (Foto: Pixabay)
Toilet (Foto: Pixabay)

Mange har svært ved, at lade mobilen være – også når vi sidder på toilettet. En undersøgelse i Storbritannien viser, at 57 procent af alle briter bruger den af og til, når de er på toilettet.

8 procent har ALTID mobilen i hånden på ”det lille hus”.

Forårsrengøring – sorter dine applikationer

Nu forlyder det fra læge Dr. Sarah Jarvis, at vanen med mobilbrug på toilettet kan give alvorlige helbredsproblemer. Risikoen for hæmorider og forstoppelse stiger nemlig når telefonbrugt tager overhånd. Det skriver The Sun, ifølge Dagens.dk.

Det anbefales derfor, at mobilen slet ikke kommer med på badeværelset. Telefonen kan nemlig trække toiletbesøget i langdrag.

YouGov har foretaget en undersøgelse, der viser, at 81 procent af danskerne mellem 18-34 år medbringer deres mobil på toilettet mindst én gang om ugen.

Det er ikke kun hæmorider og forstoppelse, der er problemet med at have mobilen på toilettet. Man kan nemlig også tage en masse bakterier med fra badeværelset og ud på ens ”videre færd”. Derfor er opfordringen, at gøre badeværelset mobilfrit.

Fem råd mod smartphone afhængighed

Bruger du mobilen på toilettet? Og kan sådanne “råd” gøre, at du ikke længere vil tage telefonen med på badeværelset? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Mere til historien

Det er generelt en god idé, at sørge for mobilen holdes så ren som overhovedet muligt – uanset om den er med på badeværelset eller ej. Vi har samlet vores rengøringstips af mobilen til dig.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram