Skatteguiden strøg til tops og blev presset i bund

1

Appen Skatteguiden blev så populær på et halvt døgn, at den strøg til tops og lagde systemerne ned, hvilket gav længere ventetider. Appen virker dog, lyder det.

Skatteguiden er klar til Android og iOS (Foto: Skatteguiden)
Skatteguiden er klar til Android og iOS (Foto: Skatteguiden)

Skatteguiden, der er en app, som skal hjælpe brugerne med at forstå deres fradrag og kunne se ens forskudsopgørelse er presset i bund. Interessen for appen har været enorm, hvilket betyder ventetiden er længere end normalt, men de oplyser appen virker.

Mange brugere har ellers måtte prøve forgæves.

Her på MereMobil.dk har vi dog endnu ikke haft held til at få appen til at levere data til os.

Årsopgørelsen 2020 kan smugkigges via ny app

Interessen var dog så stor, at på mindre end 12 timer strøg appen til tops i App Store, som den mest downloadede app i Danmark. Det skriver Finans.dk.

-”Ingen af os havde forudset, at det ville tage så meget fart. Vi havde forberedt os så godt som overhovedet muligt. Lige nu konverterer vi næsten en bruger i sekundet, og derfor er ventetiden længere end normalt, men appen virker,” siger stifter af Skatteguiden Nikolai T.G. Høgskilde.

Skatteguide opfordrer til, at brugerne væbner sig med tålmodighed. Der kommer lige nu mellem 2.000-3.000 nye brugere i timen – og det antal stiger hele tiden.

-”Folk har virkelig vist forståelse for, at vi er et startup og en græsrodsbevægelse, der har skabt en gratis app. Der er styr på sikkerheden, og førend vi blev lagt ned i går, havde vi genereret tusindvis af årsopgørelser. Så det virker, presset blev bare enormt i går,” siger Høgskilde.

Sygesikringskort app kommer i 2021

Appen er ikke lavet for at tjene penge, men drivkraften har været at hjælpe folk med at forstå deres fradrag. På sigt kan der dog blive tilføjes flere services, der altså kan drive den økonomiske del af projektet.

Mere til historien

Idéen til Skatteguiden startede for syv år siden, men dengang havde Nikolai Høgskilde ikke selv penge til, at investere i projektet. Siden dengang har Vækstfonden og Innovationshuset investeret i Skatteguiden.

Læs også:
GUIDE: Kørekort på mobilen – sådan gør du

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer