Skatteguiden strøg til tops og blev presset i bund

Appen Skatteguiden blev så populær på et halvt døgn, at den strøg til tops og lagde systemerne ned, hvilket gav længere ventetider. Appen virker dog, lyder det.

Skatteguiden er klar til Android og iOS (Foto: Skatteguiden)
Skatteguiden er klar til Android og iOS (Foto: Skatteguiden)

Skatteguiden, der er en app, som skal hjælpe brugerne med at forstå deres fradrag og kunne se ens forskudsopgørelse er presset i bund. Interessen for appen har været enorm, hvilket betyder ventetiden er længere end normalt, men de oplyser appen virker.

Mange brugere har ellers måtte prøve forgæves.

Her på MereMobil.dk har vi dog endnu ikke haft held til at få appen til at levere data til os.

Årsopgørelsen 2020 kan smugkigges via ny app

Interessen var dog så stor, at på mindre end 12 timer strøg appen til tops i App Store, som den mest downloadede app i Danmark. Det skriver Finans.dk.

-”Ingen af os havde forudset, at det ville tage så meget fart. Vi havde forberedt os så godt som overhovedet muligt. Lige nu konverterer vi næsten en bruger i sekundet, og derfor er ventetiden længere end normalt, men appen virker,” siger stifter af Skatteguiden Nikolai T.G. Høgskilde.

Skatteguide opfordrer til, at brugerne væbner sig med tålmodighed. Der kommer lige nu mellem 2.000-3.000 nye brugere i timen – og det antal stiger hele tiden.

-”Folk har virkelig vist forståelse for, at vi er et startup og en græsrodsbevægelse, der har skabt en gratis app. Der er styr på sikkerheden, og førend vi blev lagt ned i går, havde vi genereret tusindvis af årsopgørelser. Så det virker, presset blev bare enormt i går,” siger Høgskilde.

Sygesikringskort app kommer i 2021

Appen er ikke lavet for at tjene penge, men drivkraften har været at hjælpe folk med at forstå deres fradrag. På sigt kan der dog blive tilføjes flere services, der altså kan drive den økonomiske del af projektet.

Mere til historien

Idéen til Skatteguiden startede for syv år siden, men dengang havde Nikolai Høgskilde ikke selv penge til, at investere i projektet. Siden dengang har Vækstfonden og Innovationshuset investeret i Skatteguiden.

Læs også:
GUIDE: Kørekort på mobilen – sådan gør du

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
NemID’s nedlukning er udskudt – MitID volder problemer

Mange danskere har endnu ikke fået MitID, men nu udskydes fristen med 4 måneder.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram