Årsopgørelsen 2020 kan smugkigges via en app

En ny app kan åbne for et smugkig på årsopgørelsen for 2020 inden SKAT frigiver opgørelsen officielt.

lommeregner regnskab
Skatteguiden-app kan hente tal fra SKAT via NemID og lave en årsopgørelse før SKAT (Foto Steve Buissinne)

Skal du betale restskat eller kan du få dine egne penge tilbage fra SKAT? Svaret på spørgsmålet søger mange ofte i foråret lige op til frigivelsen af årsopgørelsen.

SKAT har endnu ikke åbnet for adgangen til årsopgørelserne, men en app med navnet Skatteguiden hævder, at kunne give danskerne et indblik i svaret – før SKAT.

Via login med NemID kan Skatteguiden hente ens skatteoplysninger og generere en alternativ årsopgørelse, skriver Ekstra Bladet med kilde i Berlingske.

Udover at fortælle om du skal have penge tilbage eller skylder penge til samfundet, kan du også se om der er fradrag, du har glemt at indberette.

Lige nu er der dog et stort pres på appen, hvilket p.t. umuliggør at man kan oprette sig som bruger. Derfor har jeg ikke haft mulighed for at teste om Skatteguiden rent faktisk fungerer.

Et smugkig på årsopgørelsen via Skatteguiden er gratis. Appen findes til iOS og Android.

Appen Skatteguiden udgives af Skatteguiden ApS, der ifølge deres hjemmeside er støttet af Innovationsfonden og Vækstfonden. Selskabet har siden stiftelsen kørt med negative tal i deres regnskaber.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

Ifølge SKAT kan du se og rette i årsopgørelsen for 2020 fra den 15. marts 2021. Fristen for ændringer er den 1. maj 2021, oplyser SKAT.

Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Mobilvarsling-app lukkes heldigvis

Nu dropper de danske myndigheder ENDELIG deres app-varsling. Nyt Cell broadcast varslingssystem er klar i kulissen.

(mere…)
Grindr har solgt lokationsdata til kommercielt brug

En gammel sag er dukket op til overfladen og afslører, at Grindr-appen har solgt lokationsdata til kommercielt brug.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram