Paramount+ koster 59 kroner om måneden

Streamingtjenesten Paramount+ er klar til at gøre sit indtog på det danske marked. Se pris, tilgængelighed og hvad indhold du kan glæde dig til her.

Paramount+ logo

Torsdag den 25. marts bliver Danmark endnu en streamingtjeneste rigere. Det er nemlig dagen, hvor Paramount+ lanceres i Danmark og Norden.

Indtil nu har der ikke været så mange oplysninger ude, men nu er detaljer om tilgængelighed, pris og indhold frigivet.

Ny streamingtjeneste på vej til Danmark – Paramount+

Ved lanceringen vil Paramount+ være tilgængelig på Paramountplus.com, smartphone, smart-tv via Paramount+-appen, som kommer til iOS, Android, Apple TV, Android TV og Amazon Fire TV. Derudover vil man også kunne se Paramount+ via Nuuday (YouSee/YouTV) og Allente (Canal Digital). Senere vil flere partnere komme til.

Det indhold du kan glæde dig til på Paramount+ er eksklusive titler fra Showtime, CBS, Paramount Studios og Paramount+ originalproduktioner. Paramount+ vil i løbet 2021 kunne tilbyde cirka 6.000 episoder og film.

Nogle af de Showtime-premierer som er annonceret på forhånd er: American Rust og First Lady (arbejdstitel), der handler om førstedamen Michelle Obama, den kommende dramaserie der instrueres af danske Susanne Bier.

Streamingtjenesten bliver også hjemstedet for en masse af de ”ældre” Blockbusters. Så du kan glæde dig til blandt andet Mission Impossible, Indiana Jones, Godfatjer Triology. Tesla, Capone og meget andet. Ligesom du også kan se en masse komedie, som South Park, The Other Two, The Daily Show og meget andet.

YouTV er åbnet – her er priserne og kanalerne

Er du musikinteresseret kan du også glæde dig til MTV-formaterne The Hills og originalproduktionen Story of Songs, hvor hver episode går tæt på et musikalsk hit.

Paramount+ henvender sig ikke kun til de ældre, der kommer også en masse indhold til børn og familier. Noget af det er SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Udforskeren og Paw Patrol.

Prisen for Paramount+ bliver 59 kroner om måneden.

Markedet for streaming er i rivende udvikling. I vores techpodcast episode 71 taler jeg med kulturkommentator Niels Frid-Nielsen, der i to årtier har fulgt udviklingen inden for film, TV, serier og streaming. Du bliver klogere på den fascinerede udvikling.

Lyt med herunder eller i din favoritpodcast-app. Du skal gå frem til 11:00 minutter.

Mere til historien

2020 har været året for streamingtjenesterne, da verdens befolkningen har fået langt mere tid under nedlukningen af de forskellige lande. Det har betydet flere abonnenter og større brug. Faktisk så flere DR TV end Netflix i december 2020.

Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
HBO Max bliver til Max i Danmark – hvad med rabatten?

Max er en streamingtjeneste med indhold fra både HBO Max og Discovery+. I maj er den klar i Danmark. Følger rabatten fra HBO Max med?

(mere…)
Spotify lancerer musikvideoer i 11 lande

Spotify er klar med musikvideoer i appen i udvalgte lande. I starten er de tilgængelige i 10 lande – flere følger.

(mere…)
Endnu en aktion mod kontodeling af streaming

Nej tak til deling af streamingkontoen uden for husstanden, lyder det fra endnu en tjeneste.

(mere…)
Disney klar med tilbud på reklame-abonnement

Disney+ er klar med et skarpt tilbud på deres reklamebaserede abonnement.

(mere…)
Hvor meget vil du betale for Netflix?

Analytikere forudser at vi endnu ikke har set de sidste prisstigninger fra Netflix.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram