Nu kan du bruge iCloud-passwords på Windows

KORT NYT: Passwords i Safari-browseren på din iPhone, kan nu bruges i Chrome-browseren på Windows.

iCloud-sync-Windows
iCloud sync til Windows er opdateret med passwords (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Bruger du en iPhone og en Windows-computer, er der gode nyheder fra Apple.

Apple har frigivet en extension (plug-in) til Chome-browseren på Windows (og Mac), der bringer passwords fra Apples egen passwordmanager i iOS-systemet ind i Chrome-browseren. 

Hidtil har integrationen af brugernavne og passwords fra Apples passwordmanager Keychain kun været tilgængelig på computere gennem Apples egen Safari-browser, men nu kommer verdens største browser Chrome med.

Synkronisering af data på Windows via iCloud-sync programmet, der overfører filer, billeder og mail mellem iPhone – og iCloud – til Windows, har været tilgængelig et stykke tid, men indtil nu har Windows-brugere med en iPhone, været nødt til at finde alternativer uden om Apple, hvis de ønskede at gemme passwords sikkert.

– ”Med iCloud-adgangskoder kan du bruge de samme stærke Safari-adgangskoder, som du opretter på din Apple-enhed, i Chrome på Windows,” skriver Apple i beskrivelsen af den nye extension til Chrome på Windows.

GUIDE: Sådan laver du et sikkert password

Hvis du interesserer dig for, hvad der sker med dine data, skal du høre denne podcastepisode. Her fortæller jeg om dengang i foråret under nedlukningen hvor teleselskaberne hen over natten, fik adgang til data om vores adfærd via smartphonen.

Mere til historien

Det er en god idé at gemme brugernavne og passwords i en password-manager, så du ikke fristes til at bruge dårlige adgangskoder, som du selv kan huske, eller de samme passwords på alle logins. Her er en liste over de 200 farligste passwords.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram