Nu kan du bruge iCloud-passwords på Windows

KORT NYT: Passwords i Safari-browseren på din iPhone, kan nu bruges i Chrome-browseren på Windows.

iCloud-sync-Windows
iCloud sync til Windows er opdateret med passwords (Foto: Apple / MereMobil.dk)

Bruger du en iPhone og en Windows-computer, er der gode nyheder fra Apple.

Apple har frigivet en extension (plug-in) til Chome-browseren på Windows (og Mac), der bringer passwords fra Apples egen passwordmanager i iOS-systemet ind i Chrome-browseren. 

Hidtil har integrationen af brugernavne og passwords fra Apples passwordmanager Keychain kun været tilgængelig på computere gennem Apples egen Safari-browser, men nu kommer verdens største browser Chrome med.

Synkronisering af data på Windows via iCloud-sync programmet, der overfører filer, billeder og mail mellem iPhone – og iCloud – til Windows, har været tilgængelig et stykke tid, men indtil nu har Windows-brugere med en iPhone, været nødt til at finde alternativer uden om Apple, hvis de ønskede at gemme passwords sikkert.

- ”Med iCloud-adgangskoder kan du bruge de samme stærke Safari-adgangskoder, som du opretter på din Apple-enhed, i Chrome på Windows,” skriver Apple i beskrivelsen af den nye extension til Chrome på Windows.

GUIDE: Sådan laver du et sikkert password

Hvis du interesserer dig for, hvad der sker med dine data, skal du høre denne podcastepisode. Her fortæller jeg om dengang i foråret under nedlukningen hvor teleselskaberne hen over natten, fik adgang til data om vores adfærd via smartphonen.

Mere til historien

Det er en god idé at gemme brugernavne og passwords i en password-manager, så du ikke fristes til at bruge dårlige adgangskoder, som du selv kan huske, eller de samme passwords på alle logins. Her er en liste over de 200 farligste passwords.

Top-10: iPhone rydder hylderne

HITLISTE: Danskerne har penge nok. Stigende priser på iPhone, høje elpriser og gaspriser har ikke skræmt køberne væk fra iPhone 14-serien.

(mere…)
Nu skal Apple rette ind – opladecirkus slutter

Et fælles stik til opladning af telefoner er vedtaget i EU. De nye regler gælder også Apple.

(mere…)
Apple Music runder 100 millioner sange

Apple Music har nu rundet 100 millioner sange i deres bibliotek, som fortsætter væksten.

(mere…)
Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram