Motorola Moto G100 spottet på Geekbench – global Moto Edge S?

Motorola er formentlig på vej med en ny smartphone, der kan være den europæiske variant af Moto Edge S. Bliv klogere på Moto G100 her.

Motorola Edge S
Motorola Edge S kan meget vel blive lanceret på det danske marked under navnet Motorola Moto G100 i stedet. (Foto: Motorola)

Motorola afslørede for noget tid siden deres Moto Edge S, der indtil nu er tilgængelig på det kinesiske marked. Denne telefon kommer med Snapdragon 870 processoren.

Motorola Edge S – er først med Snapdragon 870

Det ventes, at modellen vil blive tilgængelig på andre markeder væk fra Asien på et tidspunkt – dog under et andet navn. En ny model er spottet på Geekbench og måske der er tale om netop Moto Edge S.

Hvis det er tilfældet, så vil den måske få navnet Moto G100 og være ”flagskibet” i G-serien.

Generelt har Motorola haft stor succes med deres Moto G-serie og senest har de lanceret Motorola G10 og G30, hvor vi får G30 til salg på det danske marked. Bemærk “Moto”-navnet er droppet.

Moto G100 vil formentlig komme med Snapdragon 870 processoren fra Qualcomm og 8 GB RAM. Ligesom også Android 11 vil være installeret fra salgsæsken. Lighederne med Moto Edge S er store, hvilket er grunden til det ventes det vil være den samme telefon, men med nyt navn på vores markedsområde. Du kan se nærmere på specifikationerne og score på Geekbench-resultaterne herunder.

Motorola Moto G100 er afsløret på Geekbench. Måske er telefonen den europæiske version af Moto Edge S (Kilde: GSMArena.com)
Motorola Moto G100 er afsløret på Geekbench. Måske er telefonen den europæiske version af Moto Edge S (Kilde: GSMArena.com)

Motorola Moto G30 kan blive et lavpris-hit

Det ventes, at vi bliver klogere på Moto G100 i nærmeste fremtid. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Motorola har generelt altid haft stor succes med G-serien. Modellen Moto G9 Plus er også en telefon, hvor du gør et godt køb og endda for under 2.000 kroner. Du kan læse vores test af Motorola Moto G9 Plus her.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram