Motorola Moto G100 spottet på Geekbench – global Moto Edge S?

Motorola er formentlig på vej med en ny smartphone, der kan være den europæiske variant af Moto Edge S. Bliv klogere på Moto G100 her.

Motorola Edge S
Motorola Edge S kan meget vel blive lanceret på det danske marked under navnet Motorola Moto G100 i stedet. (Foto: Motorola)

Motorola afslørede for noget tid siden deres Moto Edge S, der indtil nu er tilgængelig på det kinesiske marked. Denne telefon kommer med Snapdragon 870 processoren.

Motorola Edge S - er først med Snapdragon 870

Det ventes, at modellen vil blive tilgængelig på andre markeder væk fra Asien på et tidspunkt – dog under et andet navn. En ny model er spottet på Geekbench og måske der er tale om netop Moto Edge S.

Hvis det er tilfældet, så vil den måske få navnet Moto G100 og være ”flagskibet” i G-serien.

Generelt har Motorola haft stor succes med deres Moto G-serie og senest har de lanceret Motorola G10 og G30, hvor vi får G30 til salg på det danske marked. Bemærk "Moto"-navnet er droppet.

Moto G100 vil formentlig komme med Snapdragon 870 processoren fra Qualcomm og 8 GB RAM. Ligesom også Android 11 vil være installeret fra salgsæsken. Lighederne med Moto Edge S er store, hvilket er grunden til det ventes det vil være den samme telefon, men med nyt navn på vores markedsområde. Du kan se nærmere på specifikationerne og score på Geekbench-resultaterne herunder.

Motorola Moto G100 er afsløret på Geekbench. Måske er telefonen den europæiske version af Moto Edge S (Kilde: GSMArena.com)
Motorola Moto G100 er afsløret på Geekbench. Måske er telefonen den europæiske version af Moto Edge S (Kilde: GSMArena.com)

Motorola Moto G30 kan blive et lavpris-hit

Det ventes, at vi bliver klogere på Moto G100 i nærmeste fremtid. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Motorola har generelt altid haft stor succes med G-serien. Modellen Moto G9 Plus er også en telefon, hvor du gør et godt køb og endda for under 2.000 kroner. Du kan læse vores test af Motorola Moto G9 Plus her.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Motorola bekræfter: Motorola Razr 2022 er på vej

BEKRÆFTET: Motorola har bekræftet, at der inden længe kommer en ny generation af den foldbare model Motorola Razr.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram