Motorola Edge S er først med Snapdragon 870

Motorola er klar med deres første Edge-model i 2021 og den er også den første smartphone med Snapdragon 870 processoren.

Motorola Edge S
Motorola Edge S er lanceret i Kina (Foto: Motorola)

Motorola offentliggjorde den nye Edge S-model tirsdag den 26. januar 2021. Telefonen er dog ikke offentliggjort på det danske marked, men i skrivende stand kun lanceret eksklusivt på det kinesiske marked. 

Der har været mange rygter om Motorola Edge S og det virker også til at være spændende telefon. Den er den første high-end model fra Motorola i 2021.

Edge S kommer med en 6,7 tommer 90 Hz skærm af typen IPS LCD. Dermed er der altså ikke tale om en OLED-skærm, men skærmen understøtter dog HDR10. Det skriver Android Central.

På bagsiden findes et quad-kamera. Hovedsensoren er på 64 megapixels, mens det har en ultravidvinkel på 16 megapixels. Derudover har det en 2 megapixels dybdesensor og en ToF-sensor. 

Frontkameraet er et dual-kamera med henholdsvis 16 megapixels hovedsensor og 8 megapixels ultravidvinkel – så der kan både tages selfies og gruppeselfies. 

Disse Motorola-telefoner får Android 11

Telefonen kommer som tidligere nævnt med Qualcomm Snapdragon 870-processoren og et 5.000 mAh batteri. Den nye 870-processor er kraftigere end sidste års 865-processor, men knap så kraftfuld som den kommende Snapdragon 888.  

Her er Motorola Moto G9 Plus – en spændende smartphone

Der er på nuværende tidspunkt ingen planer om en lancering på det amerikanske og europæiske marked. Og det er uvist om de vil blive lanceret på andre markeder på et senere tidspunkt.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet ‘Kaffepause med tech’ ☕️ Tilmeld dig gratis her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Motorola Edge S
Motorola Edge S (Foto: Motorola)

Mere til historien

Det ventes også, at Motorola kommer med en topmodel i løbet af foråret på det danske marked, men det er uvist om det er Motorola Edge S eller en anden.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
OnePlus 12R – spændende mellemklasse-mobil til fornuftig pris

Prisen kan blive ret interessant og specifikationerne lader til at være virkelig spændende. Læs om OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram