Motorola Edge S er først med Snapdragon 870

Motorola er klar med deres første Edge-model i 2021 og den er også den første smartphone med Snapdragon 870 processoren.

Motorola Edge S
Motorola Edge S er lanceret i Kina (Foto: Motorola)

Motorola offentliggjorde den nye Edge S-model tirsdag den 26. januar 2021. Telefonen er dog ikke offentliggjort på det danske marked, men i skrivende stand kun lanceret eksklusivt på det kinesiske marked. 

Der har været mange rygter om Motorola Edge S og det virker også til at være spændende telefon. Den er den første high-end model fra Motorola i 2021.

Edge S kommer med en 6,7 tommer 90 Hz skærm af typen IPS LCD. Dermed er der altså ikke tale om en OLED-skærm, men skærmen understøtter dog HDR10. Det skriver Android Central.

På bagsiden findes et quad-kamera. Hovedsensoren er på 64 megapixels, mens det har en ultravidvinkel på 16 megapixels. Derudover har det en 2 megapixels dybdesensor og en ToF-sensor. 

Frontkameraet er et dual-kamera med henholdsvis 16 megapixels hovedsensor og 8 megapixels ultravidvinkel – så der kan både tages selfies og gruppeselfies. 

Disse Motorola-telefoner får Android 11

Telefonen kommer som tidligere nævnt med Qualcomm Snapdragon 870-processoren og et 5.000 mAh batteri. Den nye 870-processor er kraftigere end sidste års 865-processor, men knap så kraftfuld som den kommende Snapdragon 888.  

Her er Motorola Moto G9 Plus - en spændende smartphone

Der er på nuværende tidspunkt ingen planer om en lancering på det amerikanske og europæiske marked. Og det er uvist om de vil blive lanceret på andre markeder på et senere tidspunkt.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Motorola Edge S
Motorola Edge S (Foto: Motorola)

Mere til historien

Det ventes også, at Motorola kommer med en topmodel i løbet af foråret på det danske marked, men det er uvist om det er Motorola Edge S eller en anden.

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram