Læk: Motorola Edge S - kommende topmodel

Der er lækket billeder af det, som ventes at være det kommende flagskib fra Motorola. Se det nyeste billede af Motorola Edge S her.

Motorola Edge S læk
Mon dette er Motorola Edge S

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være den kommende topmodel fra Motorola. Telefonen går under navnet Motorola “Nio”, der formentlig blot er kodenavnet. Rygterne svirrer om, at det endelige navn bliver Motorola Edge S. Det skriver Androidcentral.com.

Motorola Edge S kommer i år

Billederne afslører et 64 megapixels quad-kamera på bagsiden og et dual frontkamera.

Holder rygterne stik vil Motorola Edge S blive annonceret i løbet af første kvartal 2021.

Tilbage i november 2020 kom det frem, at Motorola arbejdede på et flagskib med 105 Hz opdateringshastighed i skærmen og 64 megapixels kamera. 

Designmæssigt er der på ovenstående billede, som netop er lækket, mange ligheder med Moto G 5G Plus.

Disse Motorola-telefonen får Android 11

Processoren i Motorola Edge S, eller hvad navnet nu bliver, er en fra Qualcomm Snapdragon 800-serien. Hvilken det specifikt er, det er endnu uvist. Ligesom rygterne også er gået på, at den vil komme med op til 12 GB RAM. Og selvfølgelig Android 11 fra salgsæsken.

Holder disse rygter stik vil det være mere end i de nye Samsung Galaxy S21-modeller, som har 8 GB RAM.

Her er forskellene i Samsung Galaxy S21-serien

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud om den kommende topmodel. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når de gør.

Mere til historien

Det bliver særligt spændende at følge Motorola og OnePlus på det danske marked i 2021. De sluttede efter Huawei i 2020, men tingene ser fortsat sorte ud for Huawei. Så måske Motorola eller OnePlus vil overhale Huawei på det danske marked i 2021? Kun tiden vil vise, hvordan salg et fordeler sig, samt om restriktionerne mod Huawei lempes eller fortsætter.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram