Læk: Motorola Edge S - kommende topmodel

Der er lækket billeder af det, som ventes at være det kommende flagskib fra Motorola. Se det nyeste billede af Motorola Edge S her.

Motorola Edge S læk
Mon dette er Motorola Edge S

Nye billeder er lækket af det, som ventes at være den kommende topmodel fra Motorola. Telefonen går under navnet Motorola “Nio”, der formentlig blot er kodenavnet. Rygterne svirrer om, at det endelige navn bliver Motorola Edge S. Det skriver Androidcentral.com.

Motorola Edge S kommer i år

Billederne afslører et 64 megapixels quad-kamera på bagsiden og et dual frontkamera.

Holder rygterne stik vil Motorola Edge S blive annonceret i løbet af første kvartal 2021.

Tilbage i november 2020 kom det frem, at Motorola arbejdede på et flagskib med 105 Hz opdateringshastighed i skærmen og 64 megapixels kamera. 

Designmæssigt er der på ovenstående billede, som netop er lækket, mange ligheder med Moto G 5G Plus.

Disse Motorola-telefonen får Android 11

Processoren i Motorola Edge S, eller hvad navnet nu bliver, er en fra Qualcomm Snapdragon 800-serien. Hvilken det specifikt er, det er endnu uvist. Ligesom rygterne også er gået på, at den vil komme med op til 12 GB RAM. Og selvfølgelig Android 11 fra salgsæsken.

Holder disse rygter stik vil det være mere end i de nye Samsung Galaxy S21-modeller, som har 8 GB RAM.

Her er forskellene i Samsung Galaxy S21-serien

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud om den kommende topmodel. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når de gør.

Mere til historien

Det bliver særligt spændende at følge Motorola og OnePlus på det danske marked i 2021. De sluttede efter Huawei i 2020, men tingene ser fortsat sorte ud for Huawei. Så måske Motorola eller OnePlus vil overhale Huawei på det danske marked i 2021? Kun tiden vil vise, hvordan salg et fordeler sig, samt om restriktionerne mod Huawei lempes eller fortsætter.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Behøver du en topmodel? Test af Motorola Edge 30 Fusion

VIDEO: Motorola Edge 30 Fusion er en billig telefon, der kan gøre det ud for en topmodel. Se testen her inden du køber Edge 30 Fusion.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram