Motorola Edge S kommer i år

0

Ifølge rygterne får vi snart flere oplysninger om den kommende topmodel Motorola Edge S.

Motorola Moto G9 Power (Foto: Motorola)
Motorola Moto G9 Power er en af Motorolas billigere telefoner, men her i 2021 ventes topmodellen Motorola Edge S at blive præsenteret (Foto: Motorola)

Sidste år returnerede Motorola til topmodel-niveauet med lanceringen af Motorola Edge+ og Motorola Edge. Hidtil havde Motorola primært fokuseret på lavpris- og mellempriskategorierne.

Nu forlyder det, at Motorola her i 2021 kommer med en efterfølger kaldet Motorola Edge S, der ifølge GSMArena kører på Snapdragon 800-serie chipset.

Chen Jim som er general manager hos Lenovo i Kina har teaset for en kommende release via det sociale medie Weibo.

Snapdragon 800-chipset kan betyde flere ting – eksempelvis den nye Snapdragon 888 eller den ældre processormodel Snapdragon 865.

Måske er Motorola Edge S det kommercielle navn for en model kaldet Motorola Nio (XT2125), der har været rygter om længe. Motorola Nio har, ifølge rygterne, Snapdragon 865, 6,7 tommer skærm med Full HD+ opløsning og 105 Hz opdateringshastighed. Der tales desuden om Android 11 samt et 64 megapixels hovedkamera.

Hvad der er op og ned i sagen finder vi ud af, når Motorola præsenterer deres næste toptelefoner.

Tilbage i maj 2020 kaldte jeg Motorola Edge+ for en rimelig gennemført topmodel, som fik 5 ud af 6 stjerner og et anbefaler-klistermærke. Da Motorola Edge landede måneden efter fløj karakteren helt til tops.

Motorola Edge er den dag i dag stadig et godt køb. Prisen er omkring 3.500 kroner uden abonnement. Du kan læse min test af Motorola Edge+ her.

På MereMobil.dk holder jeg naturligvis skarpt øje med Motorola Edge S lanceringen og rygterne.

Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have nyhederne i indbakken gratis to gange om ugen.

ANMELDELSE: Motorola Moto G9 Plus er et godt køb til under 2.000 kroner

Mere til historien

Motorola har store ambitioner i blandt andet Danmark. Tilbage i november forlød det, at Motorola satser på at slå OnePlus, Huawei og Sony.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer