Motorola Edge S kommer i år

Ifølge rygterne får vi snart flere oplysninger om den kommende topmodel Motorola Edge S.

Motorola Moto G9 Power (Foto: Motorola)
Motorola Moto G9 Power er en af Motorolas billigere telefoner, men her i 2021 ventes topmodellen Motorola Edge S at blive præsenteret (Foto: Motorola)

Sidste år returnerede Motorola til topmodel-niveauet med lanceringen af Motorola Edge+ og Motorola Edge. Hidtil havde Motorola primært fokuseret på lavpris- og mellempriskategorierne.

Nu forlyder det, at Motorola her i 2021 kommer med en efterfølger kaldet Motorola Edge S, der ifølge GSMArena kører på Snapdragon 800-serie chipset.

Chen Jim som er general manager hos Lenovo i Kina har teaset for en kommende release via det sociale medie Weibo.

Snapdragon 800-chipset kan betyde flere ting – eksempelvis den nye Snapdragon 888 eller den ældre processormodel Snapdragon 865.

Måske er Motorola Edge S det kommercielle navn for en model kaldet Motorola Nio (XT2125), der har været rygter om længe. Motorola Nio har, ifølge rygterne, Snapdragon 865, 6,7 tommer skærm med Full HD+ opløsning og 105 Hz opdateringshastighed. Der tales desuden om Android 11 samt et 64 megapixels hovedkamera.

Hvad der er op og ned i sagen finder vi ud af, når Motorola præsenterer deres næste toptelefoner.

Tilbage i maj 2020 kaldte jeg Motorola Edge+ for en rimelig gennemført topmodel, som fik 5 ud af 6 stjerner og et anbefaler-klistermærke. Da Motorola Edge landede måneden efter fløj karakteren helt til tops.

Motorola Edge er den dag i dag stadig et godt køb. Prisen er omkring 3.500 kroner uden abonnement. Du kan læse min test af Motorola Edge+ her.

På MereMobil.dk holder jeg naturligvis skarpt øje med Motorola Edge S lanceringen og rygterne.

Du kan tilmelde dig her, hvis du vil have nyhederne i indbakken gratis to gange om ugen.

ANMELDELSE: Motorola Moto G9 Plus er et godt køb til under 2.000 kroner

Mere til historien

Motorola har store ambitioner i blandt andet Danmark. Tilbage i november forlød det, at Motorola satser på at slå OnePlus, Huawei og Sony.

Trods ringe salg: iPhone 15 Plus ventes

iPhone 14 Plus har salgsmæssigt ikke levet op til forventningerne, men rygterne florerer om, at vi alligevel kan forvente en iPhone 15 Plus.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram