MobilePay-fejl er løst

Der er penge på vej tilbage på din konto, hvis du har betalt dobbelt med MobilePay.

Betal regninger (Foto: MobilePay)
Tusindevis af danskere havde betalt dobbelt, da de brugte MobilePay. Fejlen er nu rettet (Foto: MobilePay)

Onsdag kom det frem, at flere tusinde danskere, der havde brugt MobilePay, var blevet trukket dobbelt på bankkontoen. Beløbet var altså hævet to gange.

Flere tusinde MobilePay-brugere har betalt to gange

MobilePay gik hurtigt i gang med at undersøge problemet, der nu er fundet.

- ”Den nordiske indløser, som skabte problemet, har lavet reversals succesfuldt i både Danmark og Finland. Kortselskaberne har derpå bekræftet, at de har sendt pengene til bankerne,” fortæller pressechef i MobilePay, Peter Kjærgaard, til MereMobil.dk.

Han fortæller videre, at de er sandsynligt, at alle pengene står på de berørte konti inden fredagen er gået, men MobilePay kan ikke garantere, at de går hurtigt for alle de ramte kunder.

Det er kun betalinger i fysiske butikker, samt overførsler mellem privatpersoner, de såkaldte P2P-betalinger, der var berørt af fejlen. Brug af MobilePay på webshops udløste ikke fejlen, hvor beløbet blev trukket to gange.

Stor ændring på vej til MobilePay

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

MobilePay er i gang med at udfase Bluetooth-baserede betalinger til fordel for QR-koder, men en ekspert mener ikke, at QR-koder har en fremtid for tjenesten. Den historie kan du læse her.

Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
MobilePay slog atter rekorder på Black Friday 2021

Black Friday er blevet til Black Week, hvilket spreder danskernes shopping ud. Black Friday er dog fortsat størst.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram