Flere tusinde MobilePay-brugere har betalt to gange

MobilePay-brugere er ramt af en fejl, der gør, at nogle betalinger er trukket to gange. Flere tusinde danske brugere er ramt.

MobilePay
MobilePay har trukket det samme beløb to gange (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay oplyser på deres Facebook-side, at de har opdaget en fejl, hvor nogle brugere har betalt to gange for visse transaktioner.

Ekspert: MobilePay har ikke en fremtid med QR-koder

-“På grund af en fejl hos en leverandør til MobilePay har nogle brugere desværre betalt to gange for visse transaktioner. Problemet begyndte i mandags og har ramt flere tusinde danske brugere,” sådan lyder meddelelsen på MobilePay's Facebook.

https://www.facebook.com/mobilepaydanmark/posts/3406078412832115

MobilePay oplyser også, at de undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. De forventer, at det sker i nat.

Stor ændring på vej til MobilePay

Er du berørt af situationen og fået trukket dobbelt op ved en betaling via MobilePay, skal du ikke være nervøs. Pengene returneres selvfølgelig til alle brugere hurtigst muligt.

-“Vi undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. Vi forventer, at det sker i nat. Vi kommunikerer igen, så snart problemet er løst og pengene tilbageført”, oplyser MobilePay.

MobilePay undskylder også til de berørte brugere.

Det oplyses ikke om betalingerne, hvor der er trukket dobbelt, er betalinger foretaget online, i fysiske butikker eller overførsler via MobilePay.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

MobilePay og Apple Pay konkurrerer blandt andet på det danske marked om de danske forbrugere, men benytter forskellige teknologier, da Apple har “låst” for deres NFC-chip. Den kan derfor kun bruges af Apple selv.

Dankort-appen lukker

Nets har besluttet at lukke dankort-appen.

(mere…)
Apple sagsøges på grund af Apple Pay

En dominerende markedsposition og manglende vilje til at lukke andre betalingsformer ind i deres økosystem, har ført til et søgsmål mod Apple.

(mere…)
Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram