Flere tusinde MobilePay-brugere har betalt to gange

1

MobilePay-brugere er ramt af en fejl, der gør, at nogle betalinger er trukket to gange. Flere tusinde danske brugere er ramt.

MobilePay
MobilePay har trukket det samme beløb to gange (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay oplyser på deres Facebook-side, at de har opdaget en fejl, hvor nogle brugere har betalt to gange for visse transaktioner.

Ekspert: MobilePay har ikke en fremtid med QR-koder

-“På grund af en fejl hos en leverandør til MobilePay har nogle brugere desværre betalt to gange for visse transaktioner. Problemet begyndte i mandags og har ramt flere tusinde danske brugere,” sådan lyder meddelelsen på MobilePay’s Facebook.

https://www.facebook.com/mobilepaydanmark/posts/3406078412832115

MobilePay oplyser også, at de undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. De forventer, at det sker i nat.

Stor ændring på vej til MobilePay

Er du berørt af situationen og fået trukket dobbelt op ved en betaling via MobilePay, skal du ikke være nervøs. Pengene returneres selvfølgelig til alle brugere hurtigst muligt.

-“Vi undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. Vi forventer, at det sker i nat. Vi kommunikerer igen, så snart problemet er løst og pengene tilbageført”, oplyser MobilePay.

MobilePay undskylder også til de berørte brugere.

Det oplyses ikke om betalingerne, hvor der er trukket dobbelt, er betalinger foretaget online, i fysiske butikker eller overførsler via MobilePay.

Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.

Mere til historien

MobilePay og Apple Pay konkurrerer blandt andet på det danske marked om de danske forbrugere, men benytter forskellige teknologier, da Apple har “låst” for deres NFC-chip. Den kan derfor kun bruges af Apple selv.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer