Flere tusinde MobilePay-brugere har betalt to gange

MobilePay-brugere er ramt af en fejl, der gør, at nogle betalinger er trukket to gange. Flere tusinde danske brugere er ramt.

MobilePay
MobilePay har trukket det samme beløb to gange (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay oplyser på deres Facebook-side, at de har opdaget en fejl, hvor nogle brugere har betalt to gange for visse transaktioner.

Ekspert: MobilePay har ikke en fremtid med QR-koder

-“På grund af en fejl hos en leverandør til MobilePay har nogle brugere desværre betalt to gange for visse transaktioner. Problemet begyndte i mandags og har ramt flere tusinde danske brugere,” sådan lyder meddelelsen på MobilePay's Facebook.

https://www.facebook.com/mobilepaydanmark/posts/3406078412832115

MobilePay oplyser også, at de undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. De forventer, at det sker i nat.

Stor ændring på vej til MobilePay

Er du berørt af situationen og fået trukket dobbelt op ved en betaling via MobilePay, skal du ikke være nervøs. Pengene returneres selvfølgelig til alle brugere hurtigst muligt.

-“Vi undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. Vi forventer, at det sker i nat. Vi kommunikerer igen, så snart problemet er løst og pengene tilbageført”, oplyser MobilePay.

MobilePay undskylder også til de berørte brugere.

Det oplyses ikke om betalingerne, hvor der er trukket dobbelt, er betalinger foretaget online, i fysiske butikker eller overførsler via MobilePay.


KAFFEPAUSE MED TECH: To gange om ugen udgives nyhedsbrevet 'Kaffepause med tech' ☕️ Tilmeld dig gratis her - frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager gratis vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

MobilePay og Apple Pay konkurrerer blandt andet på det danske marked om de danske forbrugere, men benytter forskellige teknologier, da Apple har “låst” for deres NFC-chip. Den kan derfor kun bruges af Apple selv.

Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder - danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram