Flere tusinde MobilePay-brugere har betalt to gange

MobilePay-brugere er ramt af en fejl, der gør, at nogle betalinger er trukket to gange. Flere tusinde danske brugere er ramt.

MobilePay
MobilePay har trukket det samme beløb to gange (Foto: MereMobil.dk)

MobilePay oplyser på deres Facebook-side, at de har opdaget en fejl, hvor nogle brugere har betalt to gange for visse transaktioner.

Ekspert: MobilePay har ikke en fremtid med QR-koder

-“På grund af en fejl hos en leverandør til MobilePay har nogle brugere desværre betalt to gange for visse transaktioner. Problemet begyndte i mandags og har ramt flere tusinde danske brugere,” sådan lyder meddelelsen på MobilePay’s Facebook.

https://www.facebook.com/mobilepaydanmark/posts/3406078412832115

MobilePay oplyser også, at de undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. De forventer, at det sker i nat.

Stor ændring på vej til MobilePay

Er du berørt af situationen og fået trukket dobbelt op ved en betaling via MobilePay, skal du ikke være nervøs. Pengene returneres selvfølgelig til alle brugere hurtigst muligt.

-“Vi undersøger sagen for fuld kraft og vil sørge for, at alle brugere får deres penge tilbage. Vi forventer, at det sker i nat. Vi kommunikerer igen, så snart problemet er løst og pengene tilbageført”, oplyser MobilePay.

MobilePay undskylder også til de berørte brugere.

Det oplyses ikke om betalingerne, hvor der er trukket dobbelt, er betalinger foretaget online, i fysiske butikker eller overførsler via MobilePay.


BLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.

Mere til historien

MobilePay og Apple Pay konkurrerer blandt andet på det danske marked om de danske forbrugere, men benytter forskellige teknologier, da Apple har “låst” for deres NFC-chip. Den kan derfor kun bruges af Apple selv.

MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Du kan nu sende penge til venner og familie i de nordiske lande, men det er ikke gratis.

(mere…)
iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
MobilePay-app har fortsat problemer

Der har været meget kritik af MobilePay siden lanceringen af den nye app i sidste uge. Oveni halter appen fortsat efter fredagens nedbrud.

(mere…)
MobilePay er nede (opdateret: virker igen)

MobilePay / Vipps oplyser, at tjenesten netop nu er nede og de arbejder på at løse problemet.

(mere…)
Brugerne utilfredse med ny MobilePay-app

MobilePay har udsendt stor opdatering, som radikalt ændrede design og funktioner. Utilfredsheden vælter ind!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram