Ny funktion i Apple Watch fungerer ikke

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE kommer med højdemåler, der leverer data I realtid. Nu oplever nogle brugere, at den nye funktion fejler.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE kan registrere højde i realtid (Foto: MereMobil.dk)

En af de helt store nye funktioner i Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE er realtids-højdemåleren, der hele tiden registrerer hvilket højdeniveau brugeren befinder sig på.

Nogle brugere i Tyskland rapporterer nu, at højdemåleren ikke altid fungerer korrekt. Under specielle vejrforhold viser Apple Watch 200-300 meter forkert. Derfor er der ikke tale om en lille unøjagtighed.

For at levere præcis højdeinformation bruger Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE krydsreference-information fra nærliggende GPS- og Wi-Fi netværk, men der er altså noget, som ikke fungerer.

På Apples tyske supportforum kan man læse, at der er set fejl omkring højdemåleren, når lufttrykket er lavt.

Apple giver ikke mulighed for at kalibrere højdemåleren i Apple Watch manuelt, da dette sker automatisk, men ved at nulstille uret til fabriksindstillinger, bliver funktionen dog genkalibreret.

Apple har ikke kommenteret på fejlen, som er beskrevet af iPhone-ticker.de.

Overvejer du at købe et Apple Watch så tjek denne guide, som jeg netop har skrevet. Her giver jeg gode råd til, hvordan du vælger det rigtige Apple Watch.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I slutningen af 2020 blev det muligt, at bruge Spotify på Apple Watch. Du kan læse mere om Spotify på Apple Watch her.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram