Ny funktion i Apple Watch fungerer ikke

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE kommer med højdemåler, der leverer data I realtid. Nu oplever nogle brugere, at den nye funktion fejler.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE kan registrere højde i realtid (Foto: MereMobil.dk)

En af de helt store nye funktioner i Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE er realtids-højdemåleren, der hele tiden registrerer hvilket højdeniveau brugeren befinder sig på.

Nogle brugere i Tyskland rapporterer nu, at højdemåleren ikke altid fungerer korrekt. Under specielle vejrforhold viser Apple Watch 200-300 meter forkert. Derfor er der ikke tale om en lille unøjagtighed.

For at levere præcis højdeinformation bruger Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE krydsreference-information fra nærliggende GPS- og Wi-Fi netværk, men der er altså noget, som ikke fungerer.

På Apples tyske supportforum kan man læse, at der er set fejl omkring højdemåleren, når lufttrykket er lavt.

Apple giver ikke mulighed for at kalibrere højdemåleren i Apple Watch manuelt, da dette sker automatisk, men ved at nulstille uret til fabriksindstillinger, bliver funktionen dog genkalibreret.

Apple har ikke kommenteret på fejlen, som er beskrevet af iPhone-ticker.de.

Overvejer du at købe et Apple Watch så tjek denne guide, som jeg netop har skrevet. Her giver jeg gode råd til, hvordan du vælger det rigtige Apple Watch.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I slutningen af 2020 blev det muligt, at bruge Spotify på Apple Watch. Du kan læse mere om Spotify på Apple Watch her.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
iOS 16.3 er klar til download

Apple har netop frigivet softwareopdateringen til iOS 16.3, der byder på rettelser til iPhone. Der er også opdateringer til andre Apple produkter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram