Ny funktion i Apple Watch fungerer ikke

Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE kommer med højdemåler, der leverer data I realtid. Nu oplever nogle brugere, at den nye funktion fejler.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE kan registrere højde i realtid (Foto: MereMobil.dk)

En af de helt store nye funktioner i Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE er realtids-højdemåleren, der hele tiden registrerer hvilket højdeniveau brugeren befinder sig på.

Nogle brugere i Tyskland rapporterer nu, at højdemåleren ikke altid fungerer korrekt. Under specielle vejrforhold viser Apple Watch 200-300 meter forkert. Derfor er der ikke tale om en lille unøjagtighed.

For at levere præcis højdeinformation bruger Apple Watch Series 6 og Apple Watch SE krydsreference-information fra nærliggende GPS- og Wi-Fi netværk, men der er altså noget, som ikke fungerer.

På Apples tyske supportforum kan man læse, at der er set fejl omkring højdemåleren, når lufttrykket er lavt.

Apple giver ikke mulighed for at kalibrere højdemåleren i Apple Watch manuelt, da dette sker automatisk, men ved at nulstille uret til fabriksindstillinger, bliver funktionen dog genkalibreret.

Apple har ikke kommenteret på fejlen, som er beskrevet af iPhone-ticker.de.

Overvejer du at købe et Apple Watch så tjek denne guide, som jeg netop har skrevet. Her giver jeg gode råd til, hvordan du vælger det rigtige Apple Watch.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

I slutningen af 2020 blev det muligt, at bruge Spotify på Apple Watch. Du kan læse mere om Spotify på Apple Watch her.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram