Sådan bruger du Spotify på Apple Watch

4

GUIDE: Ingen telefon er påkrævet. Du kan nu afspille fra Spotify på Apple Watch eller i et headset uden din iPhone er i nærheden. Læs her hvordan.

Spotify på Apple Watch
Du kan parre et Bluetooth-headset med Apple Watch hvorefter du kan lytte til musik, der streames fra uret (Foto: MereMobil.dk)

Bruger du Spotify, kan du nu høre musik eller podcasts på dit Apple Watch uden din iPhone behøver være i nærheden. Her vil jeg da lige nævnt, at du på Spotify kan finde en podcast fra os på MereMobil.dk.

Hvis du har Wi-Fi / GPS versionen af Apple Watch, kan du lytte, når du er i nærheden af en Wi-Fi forbindelse som uret kan koble sig på. Er det i stedet cellularudgaven, du har, kan du lytte overalt, hvor der er mobilforbindelse.

I længden er det træls at lytte via urets meget begrænsede højttalerkvalitet. Derfor er det ret fedt, at du blot kan parre et AirPods eller Airpods Pro headset med dit Apple Watch. Du kan også benytte et hvilket som helst andet Bluetooth-headset.

Det er ikke muligt at lagre musik fra Spotify på Apple Watch til offliine-lytning.

Det er naturligvis særligt ejere af Apple Watch med mobilforbindelse (cellular), som dette er særligt relevant for.

Har du et sådant smartwatch fra Apple, kan du lade mobilen blive hjemme eller i omklædningsrummet, når du dyrker motion. Med Apple Watch og et headset kan du således både tracke din træning, lytte til Spotify og besvare indgående opkald.

Det eneste det kræver, før Spotify på Apple Watch virker er, at du har installeret Spotify-appen på uret.

ANMELDELSE: Apple Watch Series 6 er det mest avancerede smartwatch

Her er huskelisten til Spotify på Apple Watch:

  • Par et headset med Apple Watch via Indstillinger > Bluetooth
  • Åben Spotify på uret
  • Start musik fra en playliste eller vælg en podcast du abonnerer på

VIDSTE DU: …at du kan følge MereMobil.dk på Instagram?

Funktionen er stadig i beta, men ser ud til at rulle bredt ud. Skulle du ikke have muligheden på dit Apple Watch nu, så kommer det givet vis snart.

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Da jeg testede Spotify på Apple Watch, havde jeg lidt problemer. Jeg løste det, ved at sætte min iPhone i flytilstand. Herefter genstartede jeg Spotify på Apple Watch og så virkede det.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer