iPhone SE Plus kan være på vej i sidste halvdel af 2021

Der er måske endnu en iPhone SE-model på vej. Rygterne svirrer netop nu om, at Apple vil lancere iPhone SE Plus i år. Skærmen vil være større end på iPhone SE.

Apple iPhone 12 mini vs. Apple iPhone SE (2020) (Foto)
iPhone SE (2020) er en lille smule større rent fysisk end iPhone 12 Mini. Dog er skærmen mindre. Apple iPhone 12 mini vs. Apple iPhone SE (2020) (Foto)

Apple lancerede i april 2020 den seneste generation af iPhone SE, hvilket var fire år efter den første, som kom i 2016.

2021 kan allerede byde på en ny iPhone SE. Dog er det ikke en direkte efterfølger til iPhone SE, men mere en “storebror”. Det skriver MSpoweruser.com.

Apple først klar med ny iPhone SE-model i 2022

iPhone SE har 4,7 tommer skærm, hvilket mange i dag synes er for lille. Apple har derfor, ifølge rygterne, planer om at lancere en større variant af iPhone SE. Navnet på den kommende telefon skulle være iPhone SE Plus. 

Det er begrænset med rygterne om den kommende iPhone SE Plus, men det ventes den vil komme med en 6,1 tommer IPS-skærm og Apples A14-chip. Ligesom den vil have 12 megapixels hovedkamera og 7 megapixels frontkamera.

Det ventes også, at telefonen får Portrait Light effekter, OIS, Smart HDR 3, TouchID og IP67-certificering. Derfor kan det altså være den, som angiveligt vil give et comeback til Touch ID og ikke iPhone 13-serien. 

TouchID gør måske comeback på iPhone 13-serien?

Ifølge MSpoweruser.com så vil den få en pris på omkring 499 dollars og 589 Euro. Den vil blive tilgængelig i tre forskellige farver, hvilket er Black, White og Red. Lanceringen vil ske i anden halvdel af 2021. 

Apple har vanen tro ikke kommenteret rygterne eller meldt noget officielt ud omkring iPhone 13-serien eller iPhone SE Plus. Derfor er der altså i skrivende stund kun tale om rygter og spekulationer. På MereMobil.dk følger vi udviklingen. Tilmeld dig her og få seneste nyt i din indbakke to gange om ugen.

SE OGSÅ: Se aktuelle priser på iPhone SE hos Call me %%%%

Mere til historien

Danskerne har generelt været glade for iPhone SE - både 2016- og 2020-modellen. iPhone SE (2020) blev den anden mest solgte smartphone på det danske marked sidste år. Den mest solgte blev iPhone 11.

HomePod Mini kommer til Danmark

HomePod Mini kommer endelig til Danmark. HomePod Mini er nu på Apples danske webshop.

(mere…)
AirPods Pro 2 er vildt populære

Apple er uden sammenligning markedsleder på det globale marked for trådløse headsets. Apple er tre gange større end Samsung.

(mere…)
Sådan får du livescore på iPhone-låseskærmen

TIP: Er du vild med fodbold eller anden sport, så kan du få livescores på iPhone-låseskærmen. Læs hvordan du bruger Live Activity.

(mere…)
Se dette før du køber Apple Watch Ultra

VIDEO: Apple Watch Ultra er stort og holder strøm langt længere end andre Apple-ure. Se min test af Apple Watch Ultra her.

(mere…)
Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram