Huawei overvejer frasalg af P- og Mate-serierne

Som følge af de store problemer som handelskrigen giver Huawei, så overvejer Huawei angiveligt sælge deres flagskibsserier fra.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro er en del af den populære P-serie fra Huawei, som altså sammen med Mate-serien, kan være på vej til at blive solgt fra selskabet (Foto: Huawei)

Det er under et år siden, at Huawei blev verdens største smartphoneproducent. Og med ét blev dette ændret. Alt sammen på grund af handelskrigen mellem USA og Huawei, der blandt andet har gjort det umuligt at benytte Googles tjenester på Huaweis enheder.

Trumps sidste runde mod Huawei - strammer restriktionerne yderligere

Huawei har valgt, at sælge deres Honor-brand fra. Dette for at forsøge at holde det i live og håbe, at det kan undgå samme restriktioner, som moderbrandet var ramt af.

Nu skriver Reuters, at Huawei også overvejer at sælge flagskibsserierne Huawei P- og Mate-serierne fra. Angiveligt har der været dialog om dette i månedsvis mellem Huawei og et konsortium, der er ledet af investeringsselskaber i Shanghai. Det er dog endnu ikke endelig besluttet. Huawei håber, at de fortsat kan producere smartphones.

Mate- og P-serierne er vigtige for Huawei. Alene i tredje kvartal 2020 stod de for tæt på 40 procent af Huaweis totale salg.

PODCAST: Forstå konflikten mellem Kina og USA, der rammer Huawei

Ifølge kilderne forventer Huawei ikke at Biden administrationen vil ændre på restriktionerne. Dette giver også mening, da det ikke er Trump, som har startet dette. Konflikten mellem USA og Kina ligger tilbage i Obamas tid.

En talsperson fra Huawei har nægtet, at firmaet overvejer at sælge flagskibsserierne fra.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Som om handelskrigen og de mange restriktioner ikke var nok... Ifølge det tyske medie Netzpolitik, så diskriminerer Huawei deres ansatte og blander sig i deres privatliv - alt sammen for at kontrollere og sikre loyalitet over for firmaet.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram