Huawei overvejer frasalg af P- og Mate-serierne

Som følge af de store problemer som handelskrigen giver Huawei, så overvejer Huawei angiveligt sælge deres flagskibsserier fra.

Huawei P40 Pro
Huawei P40 Pro er en del af den populære P-serie fra Huawei, som altså sammen med Mate-serien, kan være på vej til at blive solgt fra selskabet (Foto: Huawei)

Det er under et år siden, at Huawei blev verdens største smartphoneproducent. Og med ét blev dette ændret. Alt sammen på grund af handelskrigen mellem USA og Huawei, der blandt andet har gjort det umuligt at benytte Googles tjenester på Huaweis enheder.

Trumps sidste runde mod Huawei – strammer restriktionerne yderligere

Huawei har valgt, at sælge deres Honor-brand fra. Dette for at forsøge at holde det i live og håbe, at det kan undgå samme restriktioner, som moderbrandet var ramt af.

Nu skriver Reuters, at Huawei også overvejer at sælge flagskibsserierne Huawei P- og Mate-serierne fra. Angiveligt har der været dialog om dette i månedsvis mellem Huawei og et konsortium, der er ledet af investeringsselskaber i Shanghai. Det er dog endnu ikke endelig besluttet. Huawei håber, at de fortsat kan producere smartphones.

Mate- og P-serierne er vigtige for Huawei. Alene i tredje kvartal 2020 stod de for tæt på 40 procent af Huaweis totale salg.

PODCAST: Forstå konflikten mellem Kina og USA, der rammer Huawei

Ifølge kilderne forventer Huawei ikke at Biden administrationen vil ændre på restriktionerne. Dette giver også mening, da det ikke er Trump, som har startet dette. Konflikten mellem USA og Kina ligger tilbage i Obamas tid.

En talsperson fra Huawei har nægtet, at firmaet overvejer at sælge flagskibsserierne fra.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Som om handelskrigen og de mange restriktioner ikke var nok… Ifølge det tyske medie Netzpolitik, så diskriminerer Huawei deres ansatte og blander sig i deres privatliv – alt sammen for at kontrollere og sikre loyalitet over for firmaet.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram