Gigastort! Så vild er Samsung Premiere projektoren - se testen

VIDEOANMELDELSE: 130-tommer! Så gigastort kan billedet blive fra Samsung Premiere-projektor. Se anmeldelsen af Samsung Premiere her.

Film, serier og tv-kanaler på væggen i stuen i op til 130 tommer. Naturligvis i 4K-kvalitet. Det er hvad Samsungs topmodel-projektor leverer. Udover at være en projektor, har Samsung Premiere også den Tizen-baserede smart-tv-platform indbygget, som kendes fra Samsungs traditionelle tv-skærme.

Ifølge techredaktør på Ekstra Bladet, Heine Jørgensen, er Premiere et unikt produkt, der imponerer ham. Selv på en almindelig (nogenlunde) hvid tapet-væg, hvor dagslyset kommer ind fra alle sider, er billedkvaliteten overbevisende god. Han anbefaler dog, at der tilkøbes et lærred, for at få det optimale ud af Samsung Premiere.

Selvom Samsung lover op til 130-tommer, skal man være opmærksom på, at projektorkassens afstand til væggen er afgørende for billedets størrelse.

Den mindste afstand er 11 centimeter, der giver et billede på 100 tommer. Du kommer op i 130 tommer ved at placere projektoren cirka 24 centimeter fra væggen. Et alternativ er at hænge projektoren op i loftet.

Denne Chromecast-enhed med fjernbetjening genopliver dit gamle tv

4K-projektoren fra Samsung rammer en særlig målgruppe

Samsung Premiere test
Samsung Premiere kan skyde et billede på 130 tommer med en afstand til væggen på cirka 24 centimeter (Foto: Samsung)

Udover at være en projektor med smart-tv-funktion, har kassen også indbyggede højttalere, hvorfra lyden er ret god. En filmentusiast vil dog nok overveje eksterne højttalere. Det kunne være en soundbar som Sonos Beam (anmeldelse) eller Sonos Arc (anmeldelse).

- ”Dette produkt er lavet til dem som vil have noget ekstra. Dem som måske ikke gider have en stor skærm stående,” fortæller Heine Jørgensen fra Ekstra Bladet i ovenstående video.

Med et produkt som dette så mener techredaktøren på EB.dk, at vi nærmer os noget, som ligner den oplevelse, vi kan få i biografen.

Samsung Premiere (model LSP9T) koster vejledende 49.989 kroner. Hvis det er for voldsomt, så fås der en mindre version, kaldet LPS7T, til 26.989 kroner, hvor den maksimale billedstørrelsen er 120 tommer. Derudover er projektoren nedgraderet på en række forskellige punkter.

Jeg har ikke selv prøvet Samsung Premiere, men Heine Jørgensen er i hvert fald imponeret. Han vurderer Samsung Premiere til 5-6 stjerner.

Heine er ikke den eneste, som er imponeret. Det norske medie Tek.no kalder projektoren for ”Den bedste projektor vi har testet, men det koster”.

Tek.no lægger vægt på, at Samsung Premiere er enkel at anvende, støjsvag samt har høj skarphed og billedkvalitet. De bemærker også, at et lærred er en nødvendighed.

Se ovensående video for at få flere ord med på vejen om Samsung Premiere.

Leder du efter en skærmmulighed der koster LANGT mindre, så tjek her min anmeldelse af det nye Nokia TV.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Op til 20.000 timer er hvad Samsung lover med hensyn til holdbarheden på ”pæren” i Samsung Premiere. Lysstyrken er opgivet til 2.800 ANSI Lumen.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Xiaomi 13 Pro test | Er dette årets bedste telefonkamera?

TEST: Xiaomi 13 Pro har et helt utrolig godt kamera, men også andet at byde på. Læs min Xiaomi 13 Pro test - Xiaomis nyeste topmodel.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram