Her er 3 Endomondo alternativer

TIP: Endomondo er lukket. Her er 3 andre motionsapps, som du kan bruge, når du skal motionere. Vi har fundet nogle Endomondo alternativer.

Endomondo alternativ
Den populære app Endomondo er fortid. Du kan hente dine data fra appen indtil 31. marts 2021. Her er nogle Endomondo alternativer

Mange motionister elsker at tracke deres gå-, løbe- og cykelture samt meget anden motion. Indtil årsskiftet 2020/2021 har mange foretrukket appen Endomondo, der har haft stor succes de seneste mange år, men nu er Endomondo lukket. Derfor har vi samlet nogle Endomondo alternativer.

Nogle tracker deres motion for at have et overblik, mens andre gør det for at holde styr på deres tider, kalorieforbrug og om de når de anbefalede 10.000 daglige skridt.

Nu er det slut med Endomondo. I starten af november blev det meldt ud, at appen lukkede og slukkede ved årsskiftet og dette er nu sket.

Noget af det som måske har tiltrukket mange er, at der i Endomondo appen har været et ”fællesskab”, hvor man kunne se, når ens venner og familie havde motioneret og eventuelt opmuntret dem via appen. Alt sammen noget der motiverer.

Det er dog ikke noget, som er enestående for Endomondo, men også noget der tilbydes ved nogle af de konkurrerende alternativer.

Selvom Endomondo ikke længere virker, så har du frem til den 31. marts 2021 til at overføre dine data til andre apps. Alle data slettes efter 31. marts 2021.

Huawei Watch GT2e – nye funktioner til hverdagens aktiviteter

Nu hvor Endomondo er fortid, så er det tid til at se på nogle alternativer. Vi har fundet nogle Endomondo alternativer. Dem kan læse mere om herunder.

1. Runkeeper

Screenshots fra Runkeeper
Screenshots fra Runkeeper

Ligesom Endomondo kan Runkeeper også anvendes til flere forskellige aktiviteter. Runkeeper har en del funktioner ala Endomondo.

Runkeeper er gratis i basis-varianten, men der er mulighed for at tilkøbe flere funktioner. Det kræver dog et månedligt abonnement.

Du kan sætte mål hvis du f.eks. ønsker at blive hurtigere, kunne løbe eller cykle længere, tabe dig eller noget helt andet. Du sætter dine mål og Runkeeper hjælper dig med at nå dem.

Det er også muligt at få læst statistik op under din aktivitet. Du vælger selv hvilken. Derudover er Apple Music og Spotify integreret i appen.

Appen virker med alt fra Garmin, Fitbit, Apple Watch m.m.

Både i Apples App Store og Google Play Store har Runkeeper fået flotte bedømmelser på mellem 4 og 5 stjerner med mange hundrede tusinde anmeldelser.

2. MapMy…

Screenshots fra MapMyRun
Screenshots fra MapMyRun

Da det blev offentliggjort, at Endomondo ville lukke ned meldte ejerne Under Armour ud, at du kan benytte deres egne apps, som har navnene MapMy… Herefter vælger du så app efter, hvad du skal tracke. MapMyWalk, MapMyRun, MapMyFitness eller MapMyRide.

Der er flere ligheder med MapMy… og Endomondo. Men læser du anmeldelserne igennem fra tidligere Endomondo-brugere, så er det langt fra alle der er tilfredse. Om det er ”al tilvænning er svær” eller fordi den faktisk er mangelfuld, skal du nok selv afprøve.

Vi har afprøvet den kortvarigt og her virkede den fint. Men har ikke tilkøbt noget.

3. Strava

Screenshots fra Strava
Screenshots fra Strava

Appen Strava er også god og meget brugt blandt særligt løbere og cykelryttere. Den får særlig ros for cykeldelen.

Du kan se hvordan det går dine venner og familie, som også benytter appen. Du kan like deres træning og sammenligne med dine egne præstationer. Du kan også se din egen udvikling over tid. Derudover er der udfordringer, som du kan tilmelde dig, og de såkaldte segmenter – afgrænsede ruter – hvor du kan sammenligne dine tider med alle andre Strava-brugere, som løber eller cykler den samme rute.

Ligesom tilfældet er med de øvrige apps, så kan du downloade og bruge Strava gratis. Men det er også muligt, at få flere funktioner hvis du tegner abonnement.

Strava klarer sig okay i anmeldelserne på Google Play Store og Apples App Store.

Der findes også apps som Adidas Running og Nike Run Club. De er også gratis at anvende i basisversionerne og giver mulighed for tilkøb af flere funktioner via abonnement. Dermed er det altså mange af sportsmærkerne, der altså står bag aktivitetsapps. Under Armour står bag MapMy… og Asics står bag Runkeeper.

En anden mulighed, fremfor én speciel app, er at bruge motionsdelen i Apple Watch. Her kan du komme i gang forholdsvis billigt. Læs eksempelvis her anmeldelsen af Apple Watch SE eller af Apple Watch Series 6.

Er der en motionsapp, som du foretrækker, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder. Det kan være med til at inspirere andre til at finde en ny ynglingsapp.

VIND EN POWERBANK ⚡️ Modtag de seneste nyheder i indbakken. Blandt alle tilmeldte finder vi hver måned en vinder af en powerbank fra GreyLime. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst. Læs mere om konkurrencen her.


Mere til historien

Endomondo blev startet i Danmark i 2007 af Mette Lykke, Christian Birk og Jakob Nordenhof Jønck. De solgte den i 2015 til amerikanske Under Armour for 575 millioner kroner – efter at mere end 20 millioner personer havde registreret sig som brugere.

Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Her er 2 billigere alternativer til iPad Pro 2024

GUIDE: Den nye iPad Pro med M4-chip er ikke billig. Derfor har jeg set på 2 billigere alternativer til iPad Pro.

(mere…)
Nyd ferien og sæt din iPhone på SMS-feriesvar

TIP: Sådan sætter du din iPhone på SMS-autosvar, når du holder ferie.

(mere…)
Robotplæneklipper? Her er de ting sælgeren IKKE fortæller dig

GUIDE: Her får du de mest udbredte myter og misforståelser omkring græsklipning og robotplæneklippere. Plus gode råd.

(mere…)
7 gode råd til at vælge den bedste powerbank

GUIDE: Læs her hvordan du finder den bedste powerbank, der kan bruges til både telefoner, computere og tablets.

(mere…)
Kører du på ferie i elbil? Her er de gode råd

TIP: Skal du på kør-selv-ferie i elbil, så læs med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram