Anker klar med fedt tilbehør til iPhone 12

MagSafe-opladere, magnetiske powerbanks og nye holdbare opladekabler. Dette findes i Ankers nye tilbehørsserie til iPhone 12. Læs om tilbehøret her.

Anker Powerline III flow kabel
Anker Powerline III flow kaber er testet til 25.000 bøjninger (Foto: Anker)

Tilbehørsproducenten Anker har præsenteret et bjerg af tilbehør til iPhone 12-serien. Omdrejningspunktet for tilbehøret er MagSafe – den magnetiske trådløse opladning – men der er også andre nyheder.

Apple har selv tilbehør på hylderne, men prisen er høj. Derfor er det spændende, at uafhængige firmaer er klar med deres eget tilbehør. Det kan forhåbentlig gøre noget godt for priserne, så flere får råd til at købe eksempelvis en MagSafe oplader.

Anker har blandt andet præsenteret deres bud på en magnetisk oplade-skive, i stil med Apples MagSafe-oplader. Ankers konkurrerende produkt tilbyder dog kun 7,5 watt trådløs opladning, mens Apple MagSafe leverer 15 watt trådløs opladning, men kun hvis du benytter den rigtige strømforsyning.

TIP: Dette skal du vide før du køber en MagSafe-oplader

I det nye tilbehørs-lineup har Anker to bordstande, hvor telefonen fastholdes ”svævende” af magneter. Disse kan i sagens natur kun anvendes med iPhone 12-serien eller eventuelt kommende produkter med MagSafe.

Anker kommer også med magnetiske powerbanks. Her kan telefonen oplades trådløst på toppen af batteripakken. Kapaciteten er 10.000 mAh. Telefonen holdes også her fast med magneter. Powerbanken oplader med op til 7,5 watt. Udover den trådløse opladning er der også en USB-udgang til kablet opladning.

Jeg har tidligere skrevet om et tilbehørsprodukt, der både kan oplade iPhone, Apple Watch og AirPods samtidigt. Anker har nu deres bud på en sådan stander kaldet PowerWave Go 3-in-1 Stand.

VIDEO: Oplader- og kabelkaos? Mit bud på en løsning

Holdbare kabler til iPhone-opladning

Nye USB-C til Lightning kabler har også set dagens lys. PowerLine III Flow kan, ifølge Anker, holde 25 gange længere end et gennemsnitligt USB-C til Lightning kabel fra andre producenter. Kablet er testet til at kunne bøjes 25.000 gange, oplyser producenten.

Kablerne er MFi (Made For iPhone) certificeret, så de kan trække den optimale hastighed fra opladeren.

Slutteligt kommer der også en PowerExpand 5-in1 Thunderbolt 4 Mini Dock. Bag dette helt vanvittige produktnavn gemmer sig en dock der udnytter Thunderbolt 4 teknologi til dataoverførsel med op til 40 Gbps, én ekstern skærm med op til 8K 30Hz eller dual-display med op til 4K 60 Hz.

Naturligvis har Anker også nye iPhone-covers med MagSafe.

ANMELDELSE: AirPods Max er en blandet cocktail

Herunder kan du se de internationale priser og salgsstartsdatoer på de nye Anker produkter.

  • Magnetisk serie af covers til iPhone 12 kommer i midten af januar 2021. Priserne spænder fra 20,99 til 25,99 dollars.
  • Powerbanks med magnetisk opladning kan købes fra februar 2021 til priser fra 37,99 til 51,99 dollars.
  • Magnetiske trådløse opladestandere kommer i marts 2021. Priserne går fra 20,99 til 159,99 dollars.
  • PowerWave Go 3-in-1-Stand er tilgængelig fra marts 2021. Priser fra 159,99 til 199,99 dollars.
  • Kablerne PowerLine III Flow er klar i januar 2021 til priser fra 21,99 til 23,99 dollars alt efter længden.
  • PowerExpand 5-in-1 Thunderbolt 4 Mini Dock kan købes fra den 18. februar 2021 til 199,99 dollars.

Jeg håber på et senere tidspunkt at kunne se nærmere på produkterne her på siten.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Mængden af tilbehør til særlig iPhone er enorm stor – også fra Apple selv. Her i 2021 vil Apple ifølge rygterne lancere tredje generation af AirPods. Læs mere om AirPods 3 her.

SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Kom i gang med green-screen videoer fra mobilen

VIDEO: Med din telefon og en green-screen kan du skabe tjekkede videoer. Her er mine begyndertips til let og billigt at komme i gang med green-screen.

(mere…)
Så er der covers og tilbehør klar til iPhone SE (2022)

Apple har netop præsenteret deres nyeste generation af den populære iPhone SE. Allerede nu er tilbehørsbutikkerne klar med tilbehør til den nye iPhone SE.

(mere…)
Sony har afsløret designet på det nye VR headset

Sony satser fortsat på VR gaming og har nu afsløret designet på deres kommende PS VR2 headset, der designmæssigt matcher PlayStation 5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram