Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

0

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

Pakke gave
Den 20. december er den sidste frist for indlevering af pakker på et posthus, hvis pakkerne skal være fremme inden jul, oplyser Post Nord. Nogle webshops har dog en senere frist. (Foto: Harry Strauss)

Onsdag aften (16. december 2020, red.) blev årets julehandel ramt af nye restriktioner, da butikscentre og storcentre skulle lukke fra dags dato (torsdag den 17. december 2020).

INFO: Se fristerne for pakker der skal være fremme inden julen 2021 her

Det betyder også, at webshops kommer under yderligere pres. Selvom coronapandemien allerede har gjort, at mange handler online i år end tidligere.

I julen 2020 er sidste frist for indlevering af pakker, der skal være fremme inden juleaften, søndag den. 20 december 2020. Det oplyser Post Nord.

Så mange ringer til Julemanden

-”Det er en dramatisk forandring i danskernes måde at købe julegaver vi ser i år på grund af COVID-19 pandemien. Der er ingen tvivl om at den kraftigt forøgede onlinehandel vil give store udfordringer med at få alle julegaver leveret til tiden. Nu lukker storcentre og butikscenter, og det gør udfordringen endnu større for de resterende butikker at klare alle ordrer, og få dem leveret til tiden inden jul,” siger Martin Andersen, direktør for Pricerunner.

Trafikken på prissammenligningstjenesten Pricerunner er også langt større i december 2020 end sidste år – faktisk 50 procent.

Nogle webshops har 21. december som sidste frist

Men hvornår er sidste chance for at købe årets julegaver online, hvis du vil være sikker på at modtage gaven inden den 24. december? Pricerunner har spurgt de danske webshops.

-”Mandag 21. december er den store deadline i onlinejulehandlen. Det er den dag de fleste butikker har sidste frist, hvis du vil være sikker på at have gaven leveret inden juleaften,” siger Martin Andersen, direktør for Pricerunner.

Dog har Postdanmark, Bring, GLS, Dao og hvad de forskellige fragtfirmaer ellers hedder rigtigt travlt ligesom der er flere pakkeshops, som simpelthen har fyldt op på hylderne.

-”Presset på onlinehandelen de kommende dage på grund af lukningen af storcentre og butikscentre kan meget hurtigt ændre på sidste frist for bestilling, og vi kan kun opfordre til at være ude i god tid og holde øje med informationen om levering i de enkelte butikker,” siger Martin Andersen.

Du finder listen over butikkerne her.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Hvis du ikke kan nå alle julegaver, så har MobilePay og GoGift startet et samarbejde, der gør det muligt at sende digitale gavekort via MobilePay.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer