Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

Julemanden (Foto: Pixabay.com)
Julemanden har haft dansk fastnettelefon iden 1986

Stress af december måned? Det er der mange, som føler de kan få. Mange ting skal nås lige fra at købe julegaver, pynte op til jul, bage småkager, julehygge og meget andet. Men faktisk er der en, som burde få endnu mere stress end ”du og jeg”. Det er Julemanden.

Han har ikke alene travlt med at passe hans kone, rensdyrene og gøre kanen klar. Næ han skal også tale i telefon.

I 2020 modtog Julemanden cirka 195.000 opkald til og med november måned. Det oplyser TDC til MereMobil.dk. Men det er jo faktisk først nu i december, at de fleste ringer til ham. Så hvad kan det ikke ende med.

TDC oplyser også, at Julemanden i december 2019 modtog 155.000 opkald, mens der samlet i 2019 var omkring 370.000 opkald til ham.

Dermed var der altså cirka 215.000 opkald fra januar til november sidste år. Så måske travlheden har lagt sig lidt i år med mindre den tager fart her i december. Mange danskere har måske ikke så travlt, da diverse juletræsfester og julefrokoster formentlig er aflyst på grund af restriktionerne.

Du kan også ringe til Julemanden, hvis du ikke allerede har gjort det. Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Det har det været siden 1986, hvor Julemanden fik sin første fastnettelefon.

Julemandens telefonnummer – du kan ringe nu

Og til den økonomiansvarlige i familien kan vi berolige dem: Julemandens telefonnummer takseres til normaltakst. Har man fri tale i abonnementet, så kan man bare give den gas.

Hvis du vil vide mere om Julemanden og hans rød/hvide dragt samt forholdet til Coca-Cola, så tjek denne artikel hos Den Gamle By.

Julemandens adresse

Vil du sende et postkort til Julemanden med dine juleønsker, kan du skrive til denne adresse:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk, Grønland

Mere til historien

Julemanden er i visse kulturer ham, der juleaften uddeler gaver til de artige børn. Julemanden går i andre lande under navne som Santa Claus, Father Christmas, Jultomten og Julenissen, Babbo Natale og Weihnachtsmann.

Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Nu er det sidste frist hvis julegaven skal frem inden jul

OVERBLIK: Se hvornår sidste frist er, når pakken eller julegaven skal frem inden jul.

(mere…)
Jeg ønsker dig en glædelig jul

Julen 2020 er en underlig fisk, men du skal ikke snydes for et ønske om en glædelig jul 🎄

(mere…)
Her er sidste frist for køb af pakker online inden jul

Mange flere køber julegaverne online i år. Her er den sidste frist for køb af pakker, der skal være fremme inden juleaften.

(mere…)
Julemandens telefonnummer - du kan ringe nu

Tag telefonen og ring til Julemanden. Det er en sjov måde for børn og voksne at komme i julestemning på. Her finder du Julemandens telefonnummer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram