Så mange ringer til Julemanden

NYE TAL: Julemanden er en af de mest populære personer – særligt i december. Du kan her se, hvor mange der ringer til Julemanden.

Julemanden (Foto: Pixabay.com)
Julemanden har haft dansk fastnettelefon iden 1986

Stress af december måned? Det er der mange, som føler de kan få. Mange ting skal nås lige fra at købe julegaver, pynte op til jul, bage småkager, julehygge og meget andet. Men faktisk er der en, som burde få endnu mere stress end ”du og jeg”. Det er Julemanden.

Han har ikke alene travlt med at passe hans kone, rensdyrene og gøre kanen klar. Næ han skal også tale i telefon.

I 2020 modtog Julemanden cirka 195.000 opkald til og med november måned. Det oplyser TDC til MereMobil.dk. Men det er jo faktisk først nu i december, at de fleste ringer til ham. Så hvad kan det ikke ende med.

TDC oplyser også, at Julemanden i december 2019 modtog 155.000 opkald, mens der samlet i 2019 var omkring 370.000 opkald til ham.

Dermed var der altså cirka 215.000 opkald fra januar til november sidste år. Så måske travlheden har lagt sig lidt i år med mindre den tager fart her i december. Mange danskere har måske ikke så travlt, da diverse juletræsfester og julefrokoster formentlig er aflyst på grund af restriktionerne.

Du kan også ringe til Julemanden, hvis du ikke allerede har gjort det. Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Det har det været siden 1986, hvor Julemanden fik sin første fastnettelefon.

Julemandens telefonnummer – du kan ringe nu

Og til den økonomiansvarlige i familien kan vi berolige dem: Julemandens telefonnummer takseres til normaltakst. Har man fri tale i abonnementet, så kan man bare give den gas.

Hvis du vil vide mere om Julemanden og hans rød/hvide dragt samt forholdet til Coca-Cola, så tjek denne artikel hos Den Gamle By.

Julemandens adresse

Vil du sende et postkort til Julemanden med dine juleønsker, kan du skrive til denne adresse:

Julemanden
Box 1615
3900 Nuuk, Grønland

Mere til historien

Julemanden er i visse kulturer ham, der juleaften uddeler gaver til de artige børn. Julemanden går i andre lande under navne som Santa Claus, Father Christmas, Jultomten og Julenissen, Babbo Natale og Weihnachtsmann.

Vi ønsker dig en glædelig jul 🎄

Hele teamet bag MereMobil.dk vil ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul. Husk! Nyd dine kære – også offline.

(mere…)
Julesange og sangtekster til download

TIP: Kan du ikke finde sanghæfterne til julesangene, så er de tilgængelig online. Her er downloadlink til julesange.

(mere…)
Vil du mere end ringe til julemanden?

De fleste kender julemandens telefonnummer, men du kan faktisk også sende julemanden din ønskeseddel og få svar - helt gratis.

(mere…)
Julemandens nummer i 2023

Du kan ringe til Julemanden og sætte gang i julestemningen hos børnene. Her er telefonnummeret.

(mere…)
Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07

Hvad er telefonnummeret til Julemanden? Julemandens telefonnummer er 70 24 12 07. Her er historien bag.

(mere…)
Julemanden venter på du ringer

Telefonnummeret til Julemanden er åben nu. Ring til Julemanden sammen med dine børn – de vil elske det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram