Mangler du at købe julegaver? Giv et GoGift-gavekort via mobilen

0

MobilePay og GoGift har indgået et samarbejde, der gør det muligt for dig at få et personligt gavekort med få klik.

MobilePay Gaver giver mulighed for at give gavekort via MobilePay-appen (Foto: MobilePay)
MobilePay Gaver giver mulighed for at give gavekort via MobilePay-appen (Foto: MobilePay)

Et samarbejde mellem MobilePay og GoGift betyder nu, at du kan få Danmarks nemmeste og mest brugervenlige digitale gavekort. Det kræver få klik så har du udformet et personligt gavekort til én, du holder af, oplyses det i en pressemeddelelse.

Coronakrisen gav markant færre MobilePay-betalinger

Fra start er flere kendte brands med, hvilket betyder, at du kan give gavekort til Zalando, Tivoli, Nordisk Film, PlayStation, IKEA og meget andet hurtigt og nemt.

Derudover er det også smart, at gavekortet aldrig bliver væk, men altid kan findes på telefonen. Desuden fortæller det dig også, når det er ved at udløbe. Så man undgår at finde gavekortet i skuffen efter udløb.

Køb gavekort – hurtigt og nemt

MobilePay Gaver giver mulighed for at give gavekort via MobilePay-appen (Foto: MobilePay)
MobilePay Gaver giver mulighed for at give gavekort via MobilePay-appen (Foto: MobilePay)

Du finder gavekort i MobilePay appen under ”Gaver”. Her vælger du så det ønskede gavekort. Efterfølgende kan du vælge tre måder, at det kan gives på.

  1. Man sender det med det samme.
  2. Man sætter et leveringstidspunkt på.
  3. Man skriver en gadekode i et fysisk gavekort og så kan modtageren selv indløse det i appen.

Det vil også på et senere tidspunkt blive muligt for brugeren at sende gavekortet til sig selv.

Sådan kan du få MobilePay på Mac med M1-chip

-”Vi lancerede med succes MobilePay Pengegaver for under et år siden. Nu går vi skridtet videre og tilbyder gavekort med tilknyttede varer, både større og mindre gaver som f.eks. en trøje fra Zalando, en tur i zoologisk have eller en kop kaffe hos Espresso House. Målet er at gøre det lettere og sjovere for danskerne at give gaver,” siger Claus Bunkenborg, direktør for MobilePay.

Det koster ikke noget at benytte MobilePay Gaver bortset fra prisen på gavekortet. Ligesom det gør at bruge ”Pengegaver”.

MobilePay er klar med ‘pengegaver’ – men det koster

-”Vi introducerer samtidig en ny type hverdagsgaver i form af mikrogaver. Den kode har ingen hidtil knækket. Nu får danskerne mulighed for nemt og impulsivt at overraske eller takke venner og familie med en personlig lille her-og-nu-gave, helt ned til 20 kroner, f.eks. en sodavand, sandwich eller favoritkagen. Det kunne godt blive et hit,” slutter Claus Bunkenborg.

Mere til historien

GoGift er ejet af Nordisk Film og hed tidligere Gavekortet.dk og er Nordens største gavekortvirksomhed, der er tilgængeligt i mere end 50 lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer