Sidste chance for at stemme på Årets Mobil 2020

Det er sidste chance for at afgive din stemme i afstemningen om ”Årets Mobil 2020”. Du kan her stemme på din favorit-telefon fra i år.

Årets Mobil 2020

Timerne i 2020 er ved at rinde ud. Og 2020 har været et underligt år, hvor mobiltelefonen pludselig igen er brugt ufatteligt meget til at skrive og ringe med ens kære. Med alle de restriktioner, der prægede 2020, har det været dejligt at holde kontakten enten via SMS, videoopkald eller almindelige gammeldags stemmeopkald.

Corona har ændret danskernes mobilvaner

Det er derfor nu ved at være sidste chance for, at stemme på ”Årets Mobil 2020”. Du kan afgive din stemme via linket herunder.

Stem på Årets Mobil 2020

✅ Klik her og stem på Årets Mobil 2020

Selvom 2020 har været et underligt år og mange ting blev ændret, så har det også været et spændende år i mobilbranchen. 5G-telefoner er for alvor lanceret og der er åbnet for 5G-netværkene herhjemme i Danmark. Det er også helt sikkert, at 5G vil få stor betydning i 2021.

Vi på redaktionen er vi spændte på om I vælger (eller flertallet gør) en 5G-telefon til ”Årets Mobil 2020” eller hvilken der løber med sejren.

Apple er nummer ét på 5G-smartphones

Husk du finder alle vores anmeldelser i sektionen med anmeldelser, hvis du har lyst til at læse nogle af dem – enten for første gang eller igen. De står i kronologisk rækkefølge.

Afstemningen slutter den 31. december 2020 klokken 23.59. Og vinderen afsløres i starten af 2021 på MereMobil.dk. Vil du være sikker på ikke at gå glip af, hvem der vinder, så kan du skrive dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Mere til historien

Arbejder du hjemmefra eller har onlineundervisning og oplever problemer med lyden på dine forskellige online-møder, så har vi her en lille guide til, hvordan du kan få bedre lyd.

Læs også:
Danskerne savner deres nære – brugen af FaceTime fordoblet
Streaming og sociale medier er alt afgørende i krisen

5,3 milliarder mobiltelefoner bliver affald i 2022

Gamle mobiltelefoner indeholder værdifuldt materiale og bør i langt højere grad genbruges, lyder opfordringen fra organisationer der har til formål, at håndtere producentansvaret for udtjent elektronik.

(mere…)
EU vil forlænge levetiden på smartphones

EU er tæt på en lov, der vil øge levetiden på en smartphone til det dobbelte - og kræve hurtigere softwareopdateringer.

(mere…)
5 tips til dig der køber en brugt smartphone

GUIDE: Spring de billigste brugte telefoner over, og bevar din sunde fornuft. Brug disse 5 konkrete råd, når du køber em brugt smartphone.

(mere…)
3 telefoner til under 3.000 kroner

KØBSGUIDE: Hvis dit budget til en ny telefon er begrænset, så tjek disse 3 telefoner til under 3.000 kroner.

(mere…)
Stem på din mobilfavorit i Årets Mobil 2021

AFSTEMNING: Så er afstemningen til Årets Mobil 2021 i gang. Du kan stemme på din favorit fra 2021 her. 

(mere…)
Dovne danskere har mindst 12 mio. gamle værdifulde telefoner liggende

Der ligger over 12 millioner gamle telefoner, som stadig fungerer, i danskernes skuffer, vurderer Foxway. Humac-direktør kalder det 'Dovenskab'.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram