Sidste chance for at stemme på Årets Mobil 2020

0

Det er sidste chance for at afgive din stemme i afstemningen om ”Årets Mobil 2020”. Du kan her stemme på din favorit-telefon fra i år.

Årets Mobil 2020

Timerne i 2020 er ved at rinde ud. Og 2020 har været et underligt år, hvor mobiltelefonen pludselig igen er brugt ufatteligt meget til at skrive og ringe med ens kære. Med alle de restriktioner, der prægede 2020, har det været dejligt at holde kontakten enten via SMS, videoopkald eller almindelige gammeldags stemmeopkald.

Corona har ændret danskernes mobilvaner

Det er derfor nu ved at være sidste chance for, at stemme på ”Årets Mobil 2020”. Du kan afgive din stemme via linket herunder.

Stem på Årets Mobil 2020

✅ Klik her og stem på Årets Mobil 2020

Selvom 2020 har været et underligt år og mange ting blev ændret, så har det også været et spændende år i mobilbranchen. 5G-telefoner er for alvor lanceret og der er åbnet for 5G-netværkene herhjemme i Danmark. Det er også helt sikkert, at 5G vil få stor betydning i 2021.

Vi på redaktionen er vi spændte på om I vælger (eller flertallet gør) en 5G-telefon til ”Årets Mobil 2020” eller hvilken der løber med sejren.

Apple er nummer ét på 5G-smartphones

Husk du finder alle vores anmeldelser i sektionen med anmeldelser, hvis du har lyst til at læse nogle af dem – enten for første gang eller igen. De står i kronologisk rækkefølge.

Afstemningen slutter den 31. december 2020 klokken 23.59. Og vinderen afsløres i starten af 2021 på MereMobil.dk. Vil du være sikker på ikke at gå glip af, hvem der vinder, så kan du skrive dig op til at modtage vores nyhedsbrev.

Mere til historien

Arbejder du hjemmefra eller har onlineundervisning og oplever problemer med lyden på dine forskellige online-møder, så har vi her en lille guide til, hvordan du kan få bedre lyd.

Læs også:
Danskerne savner deres nære – brugen af FaceTime fordoblet
Streaming og sociale medier er alt afgørende i krisen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer