Microsoft Office kan nu hentes til Apple Silicon

2

Microsoft Office 365 er netop frigivet i en helt ny udgave til Apple Silicon processoren M1. Microsoft Teams lader dog vente på sig.

Microsoft Office 365 native M1
Her ses Microsoft Outlook fra Office 365 i den nye native version til macOS Big Sur på M1-platformen (Foto: Microsoft)

Microsoft har annonceret, at kontorpakken Office 365 netop nu ruller ud til ejere af en Mac-computer med Apple Silicon chipset. Det er eksempelvis den nye MacBook Air, MacBook Pro 13″ og Mac Mini, der alle er født med M1-chippen.

Office 365 i M1-versionen består af Outlook, Word, Excel, PowerPoint og OneNote.

Microsoft oplyser, at der i den Apple Silicon version af Office 365, er sket store forbedringer i performance.

Microsoft blokerer nu for mail-storme

De nye opdaterede office-apps er “Universal”. Det betyder, at de fungerer på tværs af Apples platforme – Macs med Apple Silicon, iPhone og iPad, men også de Intel-baserede computere fra Apple.

– “The apps are not only speedy, but they also look fantastic as they have been redesigned to match the new look of macOS Big Sur,” lyder det fra Microsoft.

Brugere, der vil opdatere den de nye native version af Microsoft Office 365, uden at vente på autoopdateringen, kan gå ind i Mac App Store og tjekke efter opdateringer.

Microsoft har endnu ikke frigivet Teams i en native-version til Apple Silicon, men de oplyser, at der arbejdes på en version med understøttelsen. Microsoft Teams kan uden problemer anvendes på Apple Silicon processsorer i dag, da M1-chippen afvikler den emulerede Intel-version uden problemer.

Generelt er Microsoft ikke bange for at prøve nye ting af. Eksempelvis er Microsoft Office også tilgængelig på Chromebook-platforme.

Hvis du er nysgerrig efter hvordan Apples nye processorplatform og M1-chippen fungerer, så læs her min anmeldelse af MacBook Pro 13-tommer M1.

Se dette før du køber en M1-Mac

Mere til historien

Microsoft har bakket Apple op siden de annoncerede deres eget chipset via Apple Silicon-afdelingen. Det samme har Adobe. Indtil nu har Adobe dog ikke meldt ud hvornår de forventer deres programmer er klar i native M1-udgaver.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer