MagSafe Duo opladeren er nu tilgængelig

Apples MagSafe Duo oplader er klar i butikkerne nu. Prisen er dog på kanten af det vilde - selvom MagSafe Duo kan lade Apple Watch og iPhone samtidigt.

Apple MagSafe Duo oplader (Foto: Apple)
Apple MagSafe Duo oplader er nu i handlen (Foto: Apple)

Apple har åbnet for salget af den nye MagSafe Duo oplader. Opladeren kan "fås" for den vilde sum af 1.149 kroner på Apples officielle webshop.

Med MagSafe Duo-opladeren får du mulighed for at lade din telefon og Apple Watch samtidig.

Apple præsenterede i forbindelse med iPhone 12-serien deres MagSafe-opladere, som er magnetiske opladere, hvor opladepladen via magneter "låser" sig til det helt rigtige opladespot på telefonen. Det sikrer, at opladeren og telefonen bliver hængende sammen og sikrer den mest optimale overførsel af strøm.

Apple har genoplivet MagSafe opladeren – den magnetiske oplader

Opladeren virker optimalt med iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, men kan bruges med andre iPhones eller Android telefoner, som en almindelig trådløs oplader. Generelt understøtter den enheder, der lades med Qi-teknologien inklusive AirPods.

MagSafe Duo opladeren er udviklet i et foldbart design, der gør det nemmere at tage den med sig. Derudover medfølger et USB-C til Lightning kabel. Du skal købe en strømforsyning særskilt. Denne medfølger altså heller ikke her – præcis som den heller ikke længere gør med Apple Watch og iPhones.

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Inden du bestiller, skal du være opmærksom på, at MagSafe Duo ikke lader iPhone 12-modellerne med 15 watt, som standard MagSafe opladeren gør. MagSafe Duo lader kun med 14 watt, når den lader sammen med den rigtige strømforsyning. Det skriver MacRumors.com. MereMobil.dk har desværre ikke en MagSafe Duo oplader, så vi har kunne teste dette selv.

Køber du MagSafe-oplader skal du vide dette

Den rigtige strømforsyning er ifølge MacRumors en 27 watt eller højere, hvis man ønsker 14 watt trådløs opladning. Lader man med Apples 20 watt USB-C strømforsyning, så vil den lade med 11 watt.

Den almindelige MagSafe oplader koster 349 kroner.

Mere til historien

Der er på nuværende ingen tredjepartsproducenter, som har et produkt klar til MagSafe, men det ventes at de kommer inden længe.

iPhone 15 Pro og Pro Max: Et gigantisk skridt frem i mobilfotografi og video

VIDEO: Se denne video og kom tæt på de nye foto- og videofunktioner i iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre
(mere…)
Har din iPhone dårlig batteritid efter opdatering? Her er (måske) svaret
(mere…)
iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram