MagSafe Duo opladeren er nu tilgængelig

6

Apples MagSafe Duo oplader er klar i butikkerne nu. Prisen er dog på kanten af det vilde – selvom MagSafe Duo kan lade Apple Watch og iPhone samtidigt.

Apple MagSafe Duo oplader (Foto: Apple)
Apple MagSafe Duo oplader er nu i handlen (Foto: Apple)

Apple har åbnet for salget af den nye MagSafe Duo oplader. Opladeren kan “fås” for den vilde sum af 1.149 kroner på Apples officielle webshop.

Med MagSafe Duo-opladeren får du mulighed for at lade din telefon og Apple Watch samtidig.

Apple præsenterede i forbindelse med iPhone 12-serien deres MagSafe-opladere, som er magnetiske opladere, hvor opladepladen via magneter “låser” sig til det helt rigtige opladespot på telefonen. Det sikrer, at opladeren og telefonen bliver hængende sammen og sikrer den mest optimale overførsel af strøm.

Apple har genoplivet MagSafe opladeren – den magnetiske oplader

Opladeren virker optimalt med iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, men kan bruges med andre iPhones eller Android telefoner, som en almindelig trådløs oplader. Generelt understøtter den enheder, der lades med Qi-teknologien inklusive AirPods.

MagSafe Duo opladeren er udviklet i et foldbart design, der gør det nemmere at tage den med sig. Derudover medfølger et USB-C til Lightning kabel. Du skal købe en strømforsyning særskilt. Denne medfølger altså heller ikke her – præcis som den heller ikke længere gør med Apple Watch og iPhones.

Apple fjerner EarPods og oplader fra alle iPhones

Inden du bestiller, skal du være opmærksom på, at MagSafe Duo ikke lader iPhone 12-modellerne med 15 watt, som standard MagSafe opladeren gør. MagSafe Duo lader kun med 14 watt, når den lader sammen med den rigtige strømforsyning. Det skriver MacRumors.com. MereMobil.dk har desværre ikke en MagSafe Duo oplader, så vi har kunne teste dette selv.

Køber du MagSafe-oplader skal du vide dette

Den rigtige strømforsyning er ifølge MacRumors en 27 watt eller højere, hvis man ønsker 14 watt trådløs opladning. Lader man med Apples 20 watt USB-C strømforsyning, så vil den lade med 11 watt.

Den almindelige MagSafe oplader koster 349 kroner.

Mere til historien

Der er på nuværende ingen tredjepartsproducenter, som har et produkt klar til MagSafe, men det ventes at de kommer inden længe.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer