Facebook Messenger ramt af stort nedbrud

KORT NYT: Facebook Messenger og Instagram er nede. Et større nedbrug har ramt store dele af beskedfunktionerne i Europa.

Facebook Odense Datacenter
Indgangen til Facebook Odense Datacenter, der altså ikke hindrer problemerne denne formiddag, som har ramt Facebook Messenger og Instagram beskeddel i store dele af verden (Foto: MereMobli.dk)

Facebook Messenger er ramt af et større nedbrud i størstedelen af Europa. Det skriver Android Central.

På MereMobil.dk kan vi bekræfte, at vi får forskellige fejlmeldinger på Messenger. Vi er blandt andet mødt af meldingen om, at der ikke er forbindelse til internettet.

Facebook får egen valuta i 2021

Nogle beskeder går igennem, mens andre ikke gør – og så virker det til at tage lang tid før de beskeder, der går igennem kommer frem til modtageren..

Hjemmesiden Downdetector, der følger oppetiden på nettjenester viser en graf, hvor det ser ud til problemerne for Messenger, startede ved 11-tiden torsdag den 10. december.

Downdetectors graf over problemer hos Facebook indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Facebook indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Instagram indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Instagram indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)

Foruden Europa så virker det også til, at Asien og andre dele af verden er ramt.

Det lader også til, at Instagram (beskeddelen) ligeledes er ramt af problemer. Det har tidligere været meldt ud, at WhatsApp virkede efter hensigten, men MacRumors skriver nu, at WhatsApp også er ramt af problemer.

Facebook bringer Messenger-funktioner til Instagram

Facebook har endnu ikke kommenteret problemerne.

Facebook og Instagram fungerer som vanligt, så det er på nuværende tidspunkt kun besked-delen på de sociale netværk, som altså har problemer. Dermed kan du dele ting og læse opslag i nyhedsfeeded.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Helt efter planen er Facebook ved at udvide deres datacenter i Odense, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også:
Snapchat-funktion på vej til Messenger – beskederne forsvinder

Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Universal Music vil fjerne sange fra TikTok

Musik er vigtig for videoerne på TikTok, men det kan snart blive uden artister fra pladeselskabet Universal.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Instagram strammer reglerne

Instagram strammer reglerne for beskeder, men er det godt nok? Nej! Det mener jeg ikke.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Threads er åbnet i Danmark

Twitter, nu kendt som X har fået en konkurrent i Europa. Threads kan også tilgås i Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram