Facebook Messenger ramt af stort nedbrud

KORT NYT: Facebook Messenger og Instagram er nede. Et større nedbrug har ramt store dele af beskedfunktionerne i Europa.

Facebook Odense Datacenter
Indgangen til Facebook Odense Datacenter, der altså ikke hindrer problemerne denne formiddag, som har ramt Facebook Messenger og Instagram beskeddel i store dele af verden (Foto: MereMobli.dk)

Facebook Messenger er ramt af et større nedbrud i størstedelen af Europa. Det skriver Android Central.

På MereMobil.dk kan vi bekræfte, at vi får forskellige fejlmeldinger på Messenger. Vi er blandt andet mødt af meldingen om, at der ikke er forbindelse til internettet.

Facebook får egen valuta i 2021

Nogle beskeder går igennem, mens andre ikke gør – og så virker det til at tage lang tid før de beskeder, der går igennem kommer frem til modtageren..

Hjemmesiden Downdetector, der følger oppetiden på nettjenester viser en graf, hvor det ser ud til problemerne for Messenger, startede ved 11-tiden torsdag den 10. december.

Downdetectors graf over problemer hos Facebook indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Facebook indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Instagram indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Instagram indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)

Foruden Europa så virker det også til, at Asien og andre dele af verden er ramt.

Det lader også til, at Instagram (beskeddelen) ligeledes er ramt af problemer. Det har tidligere været meldt ud, at WhatsApp virkede efter hensigten, men MacRumors skriver nu, at WhatsApp også er ramt af problemer.

Facebook bringer Messenger-funktioner til Instagram

Facebook har endnu ikke kommenteret problemerne.

Facebook og Instagram fungerer som vanligt, så det er på nuværende tidspunkt kun besked-delen på de sociale netværk, som altså har problemer. Dermed kan du dele ting og læse opslag i nyhedsfeeded.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Helt efter planen er Facebook ved at udvide deres datacenter i Odense, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også:
Snapchat-funktion på vej til Messenger – beskederne forsvinder

Nye funktioner: Brugerne på TikTok kan begrænse indholdet

TikTok forsøger endnu engang at gøre noget ved deres dårlige ry.

(mere…)
Et af WhatsApps største irritationsmomenter rettes snart

WhatsApp har 2 mia. brugere på verdensplan, men der er et kæmpe minus. Nu bliver dette irritationsmoment snart rettet.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
TikTok fjerner millioner af videoer

TikTok har haft et blakket ry i de senere år, men nu ryddes der ”op”. En ny rapport viser hvad og hvor meget, som fjernes fra tjenesten.

(mere…)
SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram