Facebook Messenger ramt af stort nedbrud

KORT NYT: Facebook Messenger og Instagram er nede. Et større nedbrug har ramt store dele af beskedfunktionerne i Europa.

Facebook Odense Datacenter
Indgangen til Facebook Odense Datacenter, der altså ikke hindrer problemerne denne formiddag, som har ramt Facebook Messenger og Instagram beskeddel i store dele af verden (Foto: MereMobli.dk)

Facebook Messenger er ramt af et større nedbrud i størstedelen af Europa. Det skriver Android Central.

På MereMobil.dk kan vi bekræfte, at vi får forskellige fejlmeldinger på Messenger. Vi er blandt andet mødt af meldingen om, at der ikke er forbindelse til internettet.

Facebook får egen valuta i 2021

Nogle beskeder går igennem, mens andre ikke gør – og så virker det til at tage lang tid før de beskeder, der går igennem kommer frem til modtageren..

Hjemmesiden Downdetector, der følger oppetiden på nettjenester viser en graf, hvor det ser ud til problemerne for Messenger, startede ved 11-tiden torsdag den 10. december.

Downdetectors graf over problemer hos Facebook indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Facebook indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Instagram indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)
Downdetectors graf over problemer hos Instagram indenfor de seneste 24 timer viser, at der omkring kl. 11 har været store problemer (Kilde: Downdetector)

Foruden Europa så virker det også til, at Asien og andre dele af verden er ramt.

Det lader også til, at Instagram (beskeddelen) ligeledes er ramt af problemer. Det har tidligere været meldt ud, at WhatsApp virkede efter hensigten, men MacRumors skriver nu, at WhatsApp også er ramt af problemer.

Facebook bringer Messenger-funktioner til Instagram

Facebook har endnu ikke kommenteret problemerne.

Facebook og Instagram fungerer som vanligt, så det er på nuværende tidspunkt kun besked-delen på de sociale netværk, som altså har problemer. Dermed kan du dele ting og læse opslag i nyhedsfeeded.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Helt efter planen er Facebook ved at udvide deres datacenter i Odense, hvilket du kan læse mere om her.

Læs også:
Snapchat-funktion på vej til Messenger – beskederne forsvinder

TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram