Facebook bringer Messenger-funktioner til Instagram

KORT NYT: Facebook er begyndt at integrere Messenger med Instagram. Flere brugere melder om nye funktioner, når de åbner Instagram-app’en.

Chatservices
Facebook ser ud til at flette sine beskedtjenester mere og mere med hinanden. Det betyder blandt andet, at Instagram nu får flere funktioner fra Messenger. (Foto: Alok Sharma)

Det har været rygtet i noget tid nu, at Facebook har planer om at integrere en række Messenger-funktioner i både WhatsApp og Instagram. Begge apps som er ejet af Facebook. Nu lader det til, at sidstnævnte så småt begynder at få funktioner fra Facebooks besked-app, det skriver Mspoweruser.com.

Flere brugere melder, at de er begyndt at se en slags infoside, når de bruger Instagram. På siden reklameres der med ”en ny måde at sende beskeder på Instagram”.

Dine beskeder på Facebook Messenger kan læses af andre

Det ser ud til, at Instagram får fire nye funktioner fra Messenger. Rent visuelt får dine Instagram-samtaler nu et nyt farvetema, hvilket dog ikke er yderligere præciseret. Dernæst bliver det muligt, som vi kender det fa Messenger, at reagere på beskeder via emojis. En anden funktion, som vi også kender fra Messenger, er muligheden for at stryge til siden, for at svare på en bestemt besked. De fleste af os kender problematikken med at rode rundt i en samtale, hvor det af og til kan være uklart, hvilken besked man faktisk svarer på. Det er altså slut nu.

Sidst men ikke mindst kan du nu chatte med Facebook-venner via Instagram, står der på infosiden. Uden at det er helt præciseret, gætter vi på, at det betyder, at du nu kan chatte med dine Facebook-venner. Altså uden at I følger hinanden på Instagram.

Kiggede Instagram på brugerne gennem kameraet?

Det er uklart hvor bredt de nye funktioner er rullet ud endnu. Vi har endnu ikke modtaget opdateringen, har du? – Kommenter gerne under artiklen.

Mere til historien

Tilgangen af funktionerne fra Messenger ser ud til at være en del af en større sammenfletning af Facebooks besked-tjenester, som også omfatter WhatsApp. Tilbage i maj måned fik Instagram desuden integreret Messenger-rum ganske kort efter, at funktionen blev lanceret til Messenger selv.

Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Instagram kopierer TikTok med nyt format

En ny opdatering fra Instagram vil bringe nyhedsfeedet frem i et helt anderledes format.

(mere…)
Instagram vil bede dig om at tage en pause

Fanges du af algoritmen i Instagram og scroller og scroller i Instagrams "ekkokammer" vil du snart blive bedt om, at holde en pause.

(mere…)
Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram