Skærmfejl på iPhone 12-serien

45

Et grønt skær på skærmen ses på nogle eksemplarer af iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Grønt skær på iPhone 12 Pro Max
Grønt skær på iPhone 12 Pro Max (Foto: MereMobil.dk)

Nogle købere af en telefon i iPhone 12-serien klager over skærmflimmer og et grønt skær på skærmen, skriver flere internationale medier.

På mit eksemplar af iPhone 12 Pro Max bemærkede jeg, efter anmeldelsen var afsluttet, at telefonen havde et grønt skær i skærmens højre side. Du kan se en videooptagelse af fejlen herunder.

ANMELDELSE: iPhone 12 Pro Max er fantastisk over det hele

Det grønne skær kunne særligt set om aftenen, når lyset fra omgivelserne ikke var så kraftigt. Nu er min testenhed på vej retur til Apple for en nærmere undersøgelse, men jeg er ikke den eneste, som har bemærket denne fejl.

Jeg har læst flere steder, at problemet forekommer, når lysstyrken er 90 procent eller lavere.

Ifølge MacRumors er Apple opmærksomme på skærmfejlen. Det undersøges nu, skriver mediet, hvad der skal til for at løse problemet.

Angiveligt har Apple instrueret certificerede værksteder om, at de ikke skal foretage reparationer, hvis kunder indleverer iPhone 12-telefoner med denne skærmfejl. Derfor kan det tyde på, at fejlen kan løses ved en softwareopdatering.

Den grønne skærmfejl er set på alle modellerne – iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Det interessante er, at også iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max også havde en tilsvarende grøn fejl på skærmen hos nogle brugere af disse telefoner.

Er du ikke til en stor skærm så tjek vores anmeldelse af iPhone 12 Mini her.

Mere til historien

Skærmeksperterne på DisplayMate har haft et fejlfrit eksemplar af iPhone 12 Pro Max til test. Her udråber DisplayMate skærmen på iPhone 12 Pro Max som den bedste skærm nogensinde på en smartphone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
45 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer