DisplayMate: iPhone 12 Pro Max har den bedste skærm nogensinde

DisplayMate er klar med deres skærmundersøgelse af skærmen på iPhone 12 Pro Max. Konklusionen er, skærmen på iPhone 12 Pro Max slår tidligere rekorder.

iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro. Skærmen på iPhone 12 Pro Max har netop sat en række rekorder i DisplayMates test. (Foto: MereMobil.dk)

DisplayMate har haft Apples nyeste topmodel, iPhone 12 Pro Max, med Super Retina XDR skærm under luppen.

Dommen er klar fra DisplayMate. Apple har endnu engang fået den højeste rating nogensinde samt udmærkelserne ”DisplayMate’s highest ever Display Performance Grade of A+” og ”Best Smartphone Display Award”.

Kameraet i iPhone 12 Pro er bedre end sidste års model

Faktisk klarer iPhone 12 Pro Max sig så godt i DisplayMates test, at den matcher eller slår 11 smartphonerekorder indenfor præstation af skærmen. I forhold til iPhone 11 Pro er det to rekorder mere, som er slået eller matchet.

iPhone 12 Pro Max kommer med den største skærm nogensinde på en iPhone. Skærmstørrelsen er 6,7 tommer, hvilket er 0,2 tommer større end skærmen på iPhone 11 Pro Max. Opløsningen er 2778 x 1284 pixels og pixeltætheden er 458 PPI. Derudover har den 1200 nits peak brightness.

DisplayMate kommer også ind på, at iPhone 12-serien kun kommer med 60 Hz opdateringshastighed i skærmen og ikke 120 Hz som mange af konkurrenterne og iPad Pro. Men konklusionen er, at det ikke mangles. iPhone 12 Pro har en hurtig svartid på OLED-skærme og de hurtige CPU- og GPU-processorer gør det er fint med 60 Hz for langt de fleste apps.

Du kan læse mere på 9to5Mac.com, hvor de har set nærmere på de 11 punkter, hvor iPhone 12 Pro Max slår eller matcher tidligere rekorder. Og hvis du har mod på det, kan du læse hele DisplayMates dybdegående anmeldelse af skærmen på iPhone 12 Pro.

ANMELDELSE: iPhone 12 Pro Max | fantastisk over det hele

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se prisen på en brugt iPhone 12 hos Telia %%%%

Mere til historien

Efter Apple havde præsenteret dette års iPhone 12-serie, men inden salgsstarten, lød forventningerne fra analytiker Ming-Chi Kuo, at iPhone 12-serien ville sælge 80 millioner eksemplarer i 2020.

Læs også:
Sådan ser iPhone 12 ud inden i – flere overraskelser

Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
76 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram