DisplayMate: iPhone 12 Pro Max har den bedste skærm nogensinde

DisplayMate er klar med deres skærmundersøgelse af skærmen på iPhone 12 Pro Max. Konklusionen er, skærmen på iPhone 12 Pro Max slår tidligere rekorder.

iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro. Skærmen på iPhone 12 Pro Max har netop sat en række rekorder i DisplayMates test. (Foto: MereMobil.dk)

DisplayMate har haft Apples nyeste topmodel, iPhone 12 Pro Max, med Super Retina XDR skærm under luppen.

Dommen er klar fra DisplayMate. Apple har endnu engang fået den højeste rating nogensinde samt udmærkelserne ”DisplayMate’s highest ever Display Performance Grade of A+” og ”Best Smartphone Display Award”.

Kameraet i iPhone 12 Pro er bedre end sidste års model

Faktisk klarer iPhone 12 Pro Max sig så godt i DisplayMates test, at den matcher eller slår 11 smartphonerekorder indenfor præstation af skærmen. I forhold til iPhone 11 Pro er det to rekorder mere, som er slået eller matchet.

iPhone 12 Pro Max kommer med den største skærm nogensinde på en iPhone. Skærmstørrelsen er 6,7 tommer, hvilket er 0,2 tommer større end skærmen på iPhone 11 Pro Max. Opløsningen er 2778 x 1284 pixels og pixeltætheden er 458 PPI. Derudover har den 1200 nits peak brightness.

DisplayMate kommer også ind på, at iPhone 12-serien kun kommer med 60 Hz opdateringshastighed i skærmen og ikke 120 Hz som mange af konkurrenterne og iPad Pro. Men konklusionen er, at det ikke mangles. iPhone 12 Pro har en hurtig svartid på OLED-skærme og de hurtige CPU- og GPU-processorer gør det er fint med 60 Hz for langt de fleste apps.

Du kan læse mere på 9to5Mac.com, hvor de har set nærmere på de 11 punkter, hvor iPhone 12 Pro Max slår eller matcher tidligere rekorder. Og hvis du har mod på det, kan du læse hele DisplayMates dybdegående anmeldelse af skærmen på iPhone 12 Pro.

ANMELDELSE: iPhone 12 Pro Max | fantastisk over det hele

Var dette spændende læsning? Få flere interessante mobilnyheder i indbakken to gange om ugen, så er du altid opdateret! Tilmeldingen er gratis. Frameld når du har lyst.

SE OGSÅ: Se prisen på en brugt iPhone 12 hos Telia Sponseret link

Mere til historien

Efter Apple havde præsenteret dette års iPhone 12-serie, men inden salgsstarten, lød forventningerne fra analytiker Ming-Chi Kuo, at iPhone 12-serien ville sælge 80 millioner eksemplarer i 2020.

Læs også:
Sådan ser iPhone 12 ud inden i – flere overraskelser

Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
Google Gemini skal måske drive AI-funktionerne i iOS 18

Måske får iPhone i iOS 18 indbygget AI-funktionalitet, som er leveret af konkurrenten Google Gemini.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
76 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram