Opgrader iMac til 32 GB RAM billigt – sådan gør du

TIP: Sådan sparer du 4.400 kroner på at opgradere fra 8 til 32 GB RAM i Apple iMac 27” 2020. Se hvordan du opgraderer RAM i MAC og hvor billigt det kan gøres.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Jeg er VILD med iMac 27” 2020, som jeg bruger i øjeblikket. Det er virkelig en fed stationær computer, der gør arbejdet med min podcast, tech-videoer og artikler hurtigt og effektivt.

Alt det kan du læse mere om i min anmeldelse af iMac 27”.

Standardkonfigurationen på den model jeg bruger, har 8 GB RAM. Selvom det ikke lyder af meget, så har jeg i testperioden ikke oplevet nogle problemer med maskinen. Den har hverken været langsom eller manglet overskud.

Selvom det måske ikke altid er nødvendigt, så vil min indre tekniknørd gerne have mere; det er træls at vide, at 32 GB er en mulighed og man så ikke har det. Sådan tror jeg også mange tænker, når de eksempelvis bestiller en Mac eller anden computer.

På Apples webshop er en opgradering fra 8 til f.eks. 32 GB RAM kun nogle ganske få klik væk, men pas nu på! Prisen eksploderer!

Den iMac jeg bruger koster 20.499 kroner for standardkonfigurationen. Vælges der 32 GB RAM ved bestillingen, stiger prisen til 25.899 kroner – altså 5.400 kroner for 32 GB-opgraderingen.

Sådan får du billigere RAM til iMac

Jeg begyndte at undre mig… Er 32 GB VIRKELIG SÅ omkostningstung?

Et kig rundt på nettet bragte mig forbi webshoppen Mackabler.dk Sponseret link. Her fandt jeg 8 GB-moduler til blot 250 kroner stykket. Det er altså 1.000 kroner for 32 GB – eller en besparelse i forhold til, hvis Apple skulle sætte dem i på 4.400 kroner.

Jeg kunne også have bibeholdt computerens to standardblokke á 4 GB – 8 GB RAM i alt, og blot købt to ekstra 8 GB-moduler. Det ville give 24 GB RAM for en merudgift på kun 500 kroner.

Apple ved tilsyneladende godt, at der priser er mere end dyrt, da de selv har en glimrende vejledning installation af RAM i iMac – en do it yourself guide. Desuden angiver Apple præcis hvilke specifikationer, at RAM-modulerne skal have, så du kan bestille de rigtige.

Dertil kommer, at RAM-blokkene sidder bag en klap på bagsiden af iMac. Det er altså lige til selv at opgradere med mere RAM i computeren.

Her er linket til de iMac RAM-moduler Sponseret link, som jeg viser i videoen.

I ovenstående video fortæller jeg mere om udskiftningen. Du kan desuden se, hvor let det er at skifte RAM-blokke på iMac 27” 2020, men guiden er den samme til flere andre modeller.

Synes du, at mine techvideoer er spændende, så kan du her subscribe til min YouTube-kanal.

Mere til historien

Den iMac jeg har testet, er baseret på processorteknologi og platform fra Intel. I fremtidige Mac-computere vil Apple benytte deres eget chipset, der i første generation er døbt M1. Læs mere om hvad M1-chippen betyder for Mac her.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
5 tips til at passe på mobilen i kulden

TIP: Smartphones kan ikke lide vintervejr og kulde. Her får du 5 tips til, hvordan du beskytter mobilen og undgår skader, når vinteren raser.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram