Opgrader iMac til 32 GB RAM billigt - sådan gør du

TIP: Sådan sparer du 4.400 kroner på at opgradere fra 8 til 32 GB RAM i Apple iMac 27” 2020. Se hvordan du opgraderer RAM i MAC og hvor billigt det kan gøres.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Jeg er VILD med iMac 27” 2020, som jeg bruger i øjeblikket. Det er virkelig en fed stationær computer, der gør arbejdet med min podcast, tech-videoer og artikler hurtigt og effektivt.

Alt det kan du læse mere om i min anmeldelse af iMac 27”.

Standardkonfigurationen på den model jeg bruger, har 8 GB RAM. Selvom det ikke lyder af meget, så har jeg i testperioden ikke oplevet nogle problemer med maskinen. Den har hverken været langsom eller manglet overskud.

Selvom det måske ikke altid er nødvendigt, så vil min indre tekniknørd gerne have mere; det er træls at vide, at 32 GB er en mulighed og man så ikke har det. Sådan tror jeg også mange tænker, når de eksempelvis bestiller en Mac eller anden computer.

På Apples webshop er en opgradering fra 8 til f.eks. 32 GB RAM kun nogle ganske få klik væk, men pas nu på! Prisen eksploderer!

Den iMac jeg bruger koster 20.499 kroner for standardkonfigurationen. Vælges der 32 GB RAM ved bestillingen, stiger prisen til 25.899 kroner – altså 5.400 kroner for 32 GB-opgraderingen.

Sådan får du billigere RAM til iMac

Jeg begyndte at undre mig… Er 32 GB VIRKELIG SÅ omkostningstung?

Et kig rundt på nettet bragte mig forbi webshoppen Mackabler.dk %%%%. Her fandt jeg 8 GB-moduler til blot 250 kroner stykket. Det er altså 1.000 kroner for 32 GB – eller en besparelse i forhold til, hvis Apple skulle sætte dem i på 4.400 kroner.

Jeg kunne også have bibeholdt computerens to standardblokke á 4 GB – 8 GB RAM i alt, og blot købt to ekstra 8 GB-moduler. Det ville give 24 GB RAM for en merudgift på kun 500 kroner.

Apple ved tilsyneladende godt, at der priser er mere end dyrt, da de selv har en glimrende vejledning installation af RAM i iMac – en do it yourself guide. Desuden angiver Apple præcis hvilke specifikationer, at RAM-modulerne skal have, så du kan bestille de rigtige.

Dertil kommer, at RAM-blokkene sidder bag en klap på bagsiden af iMac. Det er altså lige til selv at opgradere med mere RAM i computeren.

Her er linket til de iMac RAM-moduler %%%%, som jeg viser i videoen.

I ovenstående video fortæller jeg mere om udskiftningen. Du kan desuden se, hvor let det er at skifte RAM-blokke på iMac 27” 2020, men guiden er den samme til flere andre modeller.

Synes du, at mine techvideoer er spændende, så kan du her subscribe til min YouTube-kanal.

Mere til historien

Den iMac jeg har testet, er baseret på processorteknologi og platform fra Intel. I fremtidige Mac-computere vil Apple benytte deres eget chipset, der i første generation er døbt M1. Læs mere om hvad M1-chippen betyder for Mac her.

Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
14 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram