Motorolas næste budgettelefon vil udfordre Samsung Galaxy S20 FE

RYGTE: Motorola arbejder på en ny budgettelefon, som vil udfordre blandt andet Samsung Galaxy S20 FE.

Motorola logo
Motorolas logo vil snart pryde en ny spændende budgettelefon, som eftersigende vil udfordrer Samsung Galaxy S20 FE

Nye rygter er kommet frem omkring Motorola og deres næste budgettelefon. Ifølge AndroidCentral, så arbejder Motorola nemlig på en ny budgettelefon der har fået kodenavnet "Nio".

Det ventes at Motorola vil komme med en efterfølger i high-end klassen, men nu er der altså også kommet et bud på en i den mere budgetvenlige ende af prisklassen. Budgettelefonen ventes at komme i første kvartal af 2021 og rygterne har et par specifikationer med sig.

Motorola vil slå OnePlus, Huawei og Sony

Motorola Nio vil nemlig udkomme med en Qualcomm Snapdragon 865 processor, ligesom deres nuværende Motorola Edge+. Der vil ligeledes være mulighed for op til 12 GB RAM og 256 GB lagringsplads.

TEST: Motorola Edge+ | Rimelig gennemført topmodel

Rygterne lyder også på et display med 90 Hz med en pilleformet hole-punch i front-displayet til frontkameraet. Dette vil give plads til to selfie-kameraer i fronten. Et bud vil være at de ene er med tele-zoom.

På bagsiden finder vi tre kameraer med en 64 megapixels sensor som hovedkamera. Derudover sidder der et 16 megapixels ultra-wide kamera og en 2 megapixels dybdesensor.

TEST: Motorola Razr 5G - imponerer på designet

Det er ikke meningen at Motorola Nio skal konkurrere med high-end kategorien. I stedet er den henvendt som budgettelefon og vil konkurrere med Samsung Galaxy S20 FE og Google Pixel 5. Motorola Nio ventes at udkomme med Android 11 ud af boksen. Hvad det endelige navn bliver er endnu uvist.

Mere til historien

Tidligere på måneden kunne vi skrive om Motorola Moto E7, der er blevet lækket med billeder. Den ventes at komme med 48 megapixels og Android 10 ud af salgsæsken.

Læs også:
Her er Motorola Moto G9 Plus – spændende smartphone til lavpris

Motorola bekræfter den 11. august som dato for event

Rygterne har svirret efter det i sidste uge endte med en eventaflysning. Nu bekræfter Motorola en ny dato for præsentationen.

(mere…)
Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Ny dato for afsløring af Motorolas nye supermobiler

Efter den noget kryptiske - og ikke mindst mystiske - aflysning skulle Motorola være klar med ny dato for lanceringen.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram