Motorolas næste budgettelefon vil udfordre Samsung Galaxy S20 FE

RYGTE: Motorola arbejder på en ny budgettelefon, som vil udfordre blandt andet Samsung Galaxy S20 FE.

Motorola logo
Motorolas logo vil snart pryde en ny spændende budgettelefon, som eftersigende vil udfordrer Samsung Galaxy S20 FE

Nye rygter er kommet frem omkring Motorola og deres næste budgettelefon. Ifølge AndroidCentral, så arbejder Motorola nemlig på en ny budgettelefon der har fået kodenavnet "Nio".

Det ventes at Motorola vil komme med en efterfølger i high-end klassen, men nu er der altså også kommet et bud på en i den mere budgetvenlige ende af prisklassen. Budgettelefonen ventes at komme i første kvartal af 2021 og rygterne har et par specifikationer med sig.

Motorola vil slå OnePlus, Huawei og Sony

Motorola Nio vil nemlig udkomme med en Qualcomm Snapdragon 865 processor, ligesom deres nuværende Motorola Edge+. Der vil ligeledes være mulighed for op til 12 GB RAM og 256 GB lagringsplads.

TEST: Motorola Edge+ | Rimelig gennemført topmodel

Rygterne lyder også på et display med 90 Hz med en pilleformet hole-punch i front-displayet til frontkameraet. Dette vil give plads til to selfie-kameraer i fronten. Et bud vil være at de ene er med tele-zoom.

På bagsiden finder vi tre kameraer med en 64 megapixels sensor som hovedkamera. Derudover sidder der et 16 megapixels ultra-wide kamera og en 2 megapixels dybdesensor.

TEST: Motorola Razr 5G - imponerer på designet

Det er ikke meningen at Motorola Nio skal konkurrere med high-end kategorien. I stedet er den henvendt som budgettelefon og vil konkurrere med Samsung Galaxy S20 FE og Google Pixel 5. Motorola Nio ventes at udkomme med Android 11 ud af boksen. Hvad det endelige navn bliver er endnu uvist.

Mere til historien

Tidligere på måneden kunne vi skrive om Motorola Moto E7, der er blevet lækket med billeder. Den ventes at komme med 48 megapixels og Android 10 ud af salgsæsken.

Læs også:
Her er Motorola Moto G9 Plus – spændende smartphone til lavpris

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Motorola er klar med fire lavpristelefoner

OVERBLIK: Her er informationer og priser på de nye lavpristelefoner Moto G23, G53, G73 og Moto E13.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram