Billeder af Motorola Moto E7 lækket – større opgradering

Billeder af en kommende lavpris-model fra Motorola er lækket på nettet og specifikationerne ligner en stor opgradering fra forgængeren.

Billeder lækket af det der ventes at være Motorola Moto E7 (Kilde: Abhishek Yadav / Twitter)
Billeder lækket af det der ventes at være Motorola Moto E7 (Kilde: Abhishek Yadav / Twitter)

Motorolas E-serie er generelt kendt for at være den billigste smartphone-serie i Motorolas sortiment, hvor man får ”standard features” til fornuftige priser. Moto E7 Plus blev lanceret tidligere i år, men der har været stille om den ”almindelige” E7-model.

Indtil nu. For nu har Twitter-brugeren Abhishek Yadav postet billeder af Moto E7. Billederne viser en telefon med et dual-kamera, fingeraftrykslæser på bagsiden og waterdrop notch på fronten. Det skriver Android Authority.

Motorola Moto E6s – skarpe fotofunktioner til en skarp pris

Men det er ikke nok med opgraderinger. For ifølge Yadav så kommer telefonen også med et batteri på 4.000 mAh. Og dual-kameraet har en hovedsensor på 48 megapixels. Derudover er der også en 2 megapxiels sensor, samt et frontkamera på 5 megapixels. Styresystemet er Android 10. Yadav skriver desuden, at mobilen kommer med 6,5 tommer HD+ skærm. Dette er vi dog spændte på om holder stik. Dette gjorde Moto E7 Plus nemlig.

Der er på nuværende tidspunkt ikke noget information omkring processoren. Men sammenlignes der med forgængeren Moto E6, så ser det ud til at opgraderingen er stor. Moto E6 har et single-kamera på 13 megapixels, 3.000 mAh batteri, ingen fingeraftrykslæser og en skærm på 5,5 tommer. Billederne afslører også en turkis og grå variant.

Billeder lækket af det der ventes at være Motorola Moto E7 (Kilde: Abhishek Yadav / Twitter)
Billeder lækket af det der ventes at være Motorola Moto E7 (Kilde: Abhishek Yadav / Twitter)

Det ser dermed ud til, at Motorola har opgraderet gevaldigt på Moto E7, hvis disse rygter altså holder stik. Der er netop nu også stor konkurrence i prisklassen, hvor senest også OnePlus har vist sig at vil være med. OnePlus har netop lanceret to lavpris modeller i deres Nord-serie.

Super-lavpris smartphone – mød Moto E7 Plus

Prisen på Moto E6 startede på 150 dollars da den kom på markedet. Om det samme gør sig gældende for Moto E7 er uvist. Ligesom det også er uvist om den bliver tilgængelig på det danske marked.

Motorola har ikke meldt noget officielt ud. Derfor skal oplysningerne tages med et gran salt, da det er rygter og spekulationer.

Mere til historien

Motorola har netop annonceret Moto G9 Power, der har et batteri på hele 6.000 mAh. Dermed burde der være strøm nok til de flestes forbrug. Pris og tilgængelighed er endnu ikke offentliggjort.

Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Apple Vision Pro kommer til marts

RYGTE: Det ventes at Apple Vision Pro er klar til marts 2024.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram