Strøm til flere dage – Motorola Moto G9 Power er klar

1

Er du til lang batteritid og stor skærm? Motorola er klar med Moto G9 Power, der byder på en kæmpe skærm og et batteri på 6.000 mAh. Prisen er i den lave ende.

Motorola Moto G9 Power (Foto: Motorola)
Moto G9 Power er en ny telefon fra Motorola og har det hidtil største batteri i en Motorola smartphone (Foto: Motorola)

Det er lige før, at man kan kalde Motorola for ”den frække dreng i klassen”, hvis ikke det kunne forstås negativt. For Motorola skal man på ingen måde forstå negativt, men de udfordrer i hvert fald netop nu de øvrige smartphone-producenter.

Motorola har netop offentliggjort Moto G9 Power, der kommer med et kæmpe batteri på hele 6.000 mAh. Det er dermed også det største batteri nogensinde i en Motorola smartphone. I forhold til forgængeren, Moto G8 Power, er det en opgradering på 1.000 mAh. G8 Power havde nemlig et 5.000 mAh batteri.

ANMELDELSE: Motorola Moto G8 Power | Et kæmpebatteri til lavpris

Motorola lover i deres pressemateriale, at der er strøm til flere dage med Moto G9 Power. Dette er baseret ud fra en gennemsnitlig mobilbrugers forbrug. Motorola skriver, at der er op til 60 timers strøm, men det afhænger selvfølgelig helt og holdent af dit forbrug.

Skærmen er vokset fra 6,4 tommer på Moto G8 Power til hele 6,8 tommer på Moto G9 Power. Du får desuden HD+ opløsning.

Kameraet benytter Quad-Pixel-teknologien med dens 64 megapixels (4×16 megapixels) og har desuden Macro Vision, hvilket gør det muligt at tage nærbilleder (4x tættere på dit motiv).

Frontkameraet har en 16 megapixels sensor, der også er udstyret med Quad Pixel-teknologien.

Kamera-appen i Moto G9 Power gør det muligt, at lave anderledes videoer. Eksempelvis gør funktionen spot colour video det muligt for dig at fastholde bestemt farver i billedet, mens alt andet gøres sort/hvidt. Denne funktion var Huawei i sin tid de første til at introducere.

ANMELDELSE: Motorola Edge+ er en rimelig gennemført topmodel

Processoren er en Snapdragon 662 fra Qualcomm. Derudover kommer Moto G9 Power også med 4 GB RAM og 128 GB intern hukommelse.

Specifikationerne på Motorola Moto G9 Power

  • Skærm: 6,8 tommer
  • Opløsning: HD+
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 662
  • RAM: 4 GB
  • Hukommelse: 128 GB
  • Batteri: 6.000 mAh
  • Opladning: USB Type-C stik, 20 watt hurtigopladning (oplader medfølger)
  • Kamera: 64 megapixels (4 x 16 megapixels)
  • Frontkamera: 16 megapixels (4 x 4 megapixels)
  • Platform: Android 10

Moto G9 Power kommer også med en dedikeret Google Assistant-knap på siden af enheden.

Styresystemet er Android 10 fra salgsæsken. Motorola lover mindst én stor Android opdatering i produktets levetid samt sikkerhedsopdateringer minimum hver anden måned.

Pris og tilgængelighed er endnu ikke oplyst. Men Moto G8 Power havde en pris på 1.999 kroner uden abonnement. Så det er spændende om den bliver i stil med dette.

Mere til historien

Du får også glæde af Moto Expericences på Moto G9 Power.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer