Apple er klar med opdatering til iPhone 12-serien

0

Apple har netop frigivet iOS 14.2.1 opdateringen til iPhone, som retter nogle fejl for iPhone-brugere. Opdateringen er kun tilgængelig for iPhone 12-serien.

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen “picture-in-picture” (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max brugere kan nu downloade opdateringen iOS 14.2.1 til deres enheder. Den retter nogle fejl for iPhone 12-brugere og er derfor en vigtig opdatering. Opdateringen er derfor kun tilgængelig på disse enheder.

Opdateringen indeholder følgende fejlrettelser:

  • Nogle MMS-beskeder blev muligvis ikke modtaget.
  • ”Made for iPhone”-høreapparater kunne have problemer med lydkvaliteten, når der blev lyttet til lyd via iPhone.
  • Den låste skærm kunne holde op med at svare på iPhone 12 Mini.

Det er uvist om opdateringen også løser det skærmproblem som flere brugere verden over har rapporteret. Problemet består i, at et grønt skær ses på skærmen. Dog er det ikke nævnt i changeloggen for opdateringen. Så vi forventer det ikke.

Skærmfejl på iPhone 12-serien

Du kan downloade opdateringen manuelt ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Her kan du også se om din enhed er ajour samt opdatere manuelt.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Om der kommer flere opdateringer inden iOS 14.3 er uvist. Men måske der kommer en, som løser skærmproblemerne, hvis ikke iOS 14.2.1 gør det.

iOS 14.3 har allerede ”spøgt” lidt, da den er ude i en betaversion til udviklere. Denne afslører måske at AirPods Studio er på vej, samt lidt om ProRAW-formatet til iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro. Det skriver MacRumors.com.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er kun cirka 2 uger siden, at Apple sendte iOS 14.2 opdateringen ud. Den kom til alle modeller, hvor iOS 14.2.1 altså kun er til de nye iPhone 12-modeller.

Læs også:

iPhone 12 Pro Max | fantastisk over det hele

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer