Apple er klar med opdatering til iPhone 12-serien

Apple har netop frigivet iOS 14.2.1 opdateringen til iPhone, som retter nogle fejl for iPhone-brugere. Opdateringen er kun tilgængelig for iPhone 12-serien.

Picture-in-Picture, iOS 14
iOS 14 med funktionen "picture-in-picture" (Foto: MereMobil.dk)

iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max brugere kan nu downloade opdateringen iOS 14.2.1 til deres enheder. Den retter nogle fejl for iPhone 12-brugere og er derfor en vigtig opdatering. Opdateringen er derfor kun tilgængelig på disse enheder.

Opdateringen indeholder følgende fejlrettelser:

  • Nogle MMS-beskeder blev muligvis ikke modtaget.
  • ”Made for iPhone”-høreapparater kunne have problemer med lydkvaliteten, når der blev lyttet til lyd via iPhone.
  • Den låste skærm kunne holde op med at svare på iPhone 12 Mini.

Det er uvist om opdateringen også løser det skærmproblem som flere brugere verden over har rapporteret. Problemet består i, at et grønt skær ses på skærmen. Dog er det ikke nævnt i changeloggen for opdateringen. Så vi forventer det ikke.

Skærmfejl på iPhone 12-serien

Du kan downloade opdateringen manuelt ved at gå ind i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering. Her kan du også se om din enhed er ajour samt opdatere manuelt.

Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Om der kommer flere opdateringer inden iOS 14.3 er uvist. Men måske der kommer en, som løser skærmproblemerne, hvis ikke iOS 14.2.1 gør det.

iOS 14.3 har allerede ”spøgt” lidt, da den er ude i en betaversion til udviklere. Denne afslører måske at AirPods Studio er på vej, samt lidt om ProRAW-formatet til iPhone 12 Pro Max og iPhone 12 Pro. Det skriver MacRumors.com.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er kun cirka 2 uger siden, at Apple sendte iOS 14.2 opdateringen ud. Den kom til alle modeller, hvor iOS 14.2.1 altså kun er til de nye iPhone 12-modeller.

Læs også:

iPhone 12 Pro Max | fantastisk over det hele

Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Apple flytter gradvist væk fra Kina

Flere iPhone og Apple-produkter skal produceres uden for Kina. Hvad tænker du? Er det godt at rykke techproduktion ud af Kina?

(mere…)
Sådan slår du “always-on” fra på iPhone 14 Pro

TIP: Always-on holder skærmen på iPhone 14 Pro og Pro Max tændt hele tiden. Du kan slå always-on fra. Se hvordan her.

(mere…)
Prisen på apps stiger i App Store

Apple sætter prisen op på apps i App Store. Prisstigningen sker pr. 5. oktober 2022 og gælder også in-app køb.

(mere…)
Apple vil rette kamerafejl i ny iPhone

Der er en kamerafejl i iPhone 14 Pro. Apple er på vej med en løsning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram