iOS 14.3 beta afslører muligt AirPods Studio-design

Et ikon i en betaversion af iOS 14.3 viser angiveligt de kommende AirPods Studio. Betaversionen var kun tilgængelig ganske kort, før Apple trak den tilbage.

Konceptbillede af Apple AirPods Studio, som er designet ud fra diverse rygter. (Foto: Jon Prosser/Conceptcreator)

I en betaopdatering til iOS 14 har Steve Moser fra MacRumors fundet et ikon, der ser ud til at være de kommende AirPods Studio. Der er tale om et simpelt design, der viser et over-ear-headset – hvilket Apple endnu ikke har lanceret.

Det betyder prikkerne på iPhone i iOS 14

Det har fået flere til at spekulere i, om der er tale om de kommende Apple AirPods Studio, der har været rygtet i nogen.

Ud fra ikonet ser ørekopperne ud til at være ovale, mens bøjlen er foret på indersiden. Det passer meget godt med de designs, der tidligere er blevet lækket.

Udover headset-ikonet så indeholder iOS 14.3 også et ikon for en rygsæk, samt et ikon for en kuffert. Disse kunne tyde på at alle tre ikoner har noget med Apples kommende AirTags at gøre. Ifølge Macrumors har Apples software flere gange indeholdt koder til AirTags i løbet af de seneste måneder.

Apple indrømmer iOS 14 kan give batteriproblemer

I forhold til hovedtelefonerne så har rygterne peget på, at AirPods Studio vil få et retro-design, med udskiftelige ørekopper og aktiv støjreduktion. Der har også været tale om, at hovedtelefonerne kommer i to varianter – en, der er bygget i lettere materiale og en, der er bygget i mere high-end-materialer. Med andre ord; AirPods Studio SE og AirPods Studio Pro.

Hverken AirPods Studio eller AirTags forventes at blive lanceret før årets udgang. Derfor regner vi først med at se de to nye produkter i starten af 2021.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er godt og vel en uge siden, at Apple frigav iOS 14.2, som blandt andet byder på nye baggrunde. Apple har ligeledes frigivet en opdatering til iPad, under navnet iPadOS 14.2.

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram