iOS 14.3 beta afslører muligt AirPods Studio-design

0

Et ikon i en betaversion af iOS 14.3 viser angiveligt de kommende AirPods Studio. Betaversionen var kun tilgængelig ganske kort, før Apple trak den tilbage.

Konceptbillede af Apple AirPods Studio, som er designet ud fra diverse rygter. (Foto: Jon Prosser/Conceptcreator)

I en betaopdatering til iOS 14 har Steve Moser fra MacRumors fundet et ikon, der ser ud til at være de kommende AirPods Studio. Der er tale om et simpelt design, der viser et over-ear-headset – hvilket Apple endnu ikke har lanceret.

Det betyder prikkerne på iPhone i iOS 14

Det har fået flere til at spekulere i, om der er tale om de kommende Apple AirPods Studio, der har været rygtet i nogen.

Ud fra ikonet ser ørekopperne ud til at være ovale, mens bøjlen er foret på indersiden. Det passer meget godt med de designs, der tidligere er blevet lækket.

Udover headset-ikonet så indeholder iOS 14.3 også et ikon for en rygsæk, samt et ikon for en kuffert. Disse kunne tyde på at alle tre ikoner har noget med Apples kommende AirTags at gøre. Ifølge Macrumors har Apples software flere gange indeholdt koder til AirTags i løbet af de seneste måneder.

Apple indrømmer iOS 14 kan give batteriproblemer

I forhold til hovedtelefonerne så har rygterne peget på, at AirPods Studio vil få et retro-design, med udskiftelige ørekopper og aktiv støjreduktion. Der har også været tale om, at hovedtelefonerne kommer i to varianter – en, der er bygget i lettere materiale og en, der er bygget i mere high-end-materialer. Med andre ord; AirPods Studio SE og AirPods Studio Pro.

Hverken AirPods Studio eller AirTags forventes at blive lanceret før årets udgang. Derfor regner vi først med at se de to nye produkter i starten af 2021.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Det er godt og vel en uge siden, at Apple frigav iOS 14.2, som blandt andet byder på nye baggrunde. Apple har ligeledes frigivet en opdatering til iPad, under navnet iPadOS 14.2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer