Apple indrømmer iOS 14 kan give batteriproblemer

110

iOS 14 er en af de største opdateringer til iOS-platformen i årevis, men nogle brugere oplever problemer med batteritiden efter opdateringen. Apple erkender problemet.

Apple har fornylig udsendt den store iOS 14 opdatering til iPhones, hvilket er en af de største opdateringer i flere år. Men som det tit er med store opdateringer, så er det ikke helt uden fejl.

iOS 14 og iPadOS 14 er klar til download

Siden frigivelsen af opdateringen har flere brugere oplevet problemer med batteritiden. Batteriet tømmes på rekordtid.

Flere brugere har valgt at beskrive deres problemer på Twitter og tagge Apple Support i deres opslag. Eksempelvis oplever nogle brugere, at deres batteri går fra 90 procent til 3 procent på kun et kvarters brug.

Apple har nu erkendt problemerne.

Og foruden erkendelsen har Apple også beskrevet, hvordan og hvor disse problemer opleves, samt hvad man kan gøre for at løse disse. Problemerne er data- og batterirelateret. Foruden iOS 14 gælder det også for nogle brugere på watchOS 7.

Apple skriver også, at der på nuværende tidspunkt ikke er andre løsninger end at slette alt indhold og indstillinger på telefonen og gå tilbage til fabriksindstillinger.

Tæt på hver tredje har hentet iOS 14

Seks af problemerne er relateret til aktivitets-, sundheds- og fitnessapps. De er alle med til at give et ”øget batteriforbrug på din iPhone eller Apple Watch”.

Der er ingen tvivl om, at Apple arbejder på en løsning i en kommende opdatering. Personligt har vi dog ikke oplevet problemer på de enheder, som vi har i huset og afprøvet iOS 14 og watchOS 7 på. Derfor er det ikke sikkert, at det er alle enheder, der er berørt af det.

Apple har allerede sendt den første opdatering ud til iOS 14. Den hedder iOS 14.0.1 og indeholdt fejlrettelser.

iOS 14 – de første fejlrettelser er landet

Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvilke enheder du har oplevet problemer på, hvis du har oplevet problemerne selv.

Mere til historien

Det er ikke første gang, at Apple har oplevet nogle brugere har fået batteriproblemer efter en softwareopdatering. Dette var også tilfældet med iOS 11.4. Den fejl blev rettet i en opdatering efterfølgende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
110 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer