Tæt på hver tredje har hentet iOS 14

iOS 14 blev frigivet i sidste uge og allerede nu har tæt på hver tredje hentet og installeret iOS 14 eller iPadOS 14.

Tal fra Mixpanel der viser hvor mange, som har de forskellige iOS-versioner installeret (Kilde: Mixpanel)
Tal fra Mixpanel der viser hvor mange, som har de forskellige iOS-versioner installeret (Kilde: Mixpanel)

Apple frigav i sidste uge deres store softwareopdatering, iOS 14 og iPadOS 14. På den første lille uges tid har 30 procent af alle aktive iPhones, iPod Touch og iPads downloadet de nye opdateringer. Det viser tal fra analysefirmaet Mixpanel.

iOS 14 og iPadOS 14 er klar til download

Apple har endnu ikke afsløret deres officielle tal.

Ifølge tallene fra Mixpanel, er der flere, som har downloadet iOS 14 end tilfældet var sidste år med iOS 13. Da iOS 13 havde været frigivet i en lille uges tid var den downloadet på cirka 20 procent af alle aktive enheder.

iOS 14 og iPadOS 14 opdateringen har været længe ventet af mange. Opdateringen byder blandt andet på widgets på hjemmeskærmen, samt picture-in-picture funktionen.

iOS 12 blev i øvrigt downloadet af brugerne endnu langsommere end iOS 13. Dermed ser det altså ud til, at Apple med iOS 14 og iPadOS 14 for alvor har fået brugerne til at opdatere deres enheder.

Privatlivsfunktion i iOS 14 udskydes til 2021

Apple ventes at komme med deres officielle tal i oktober. Det ventes, at der på det tidspunkt er mere end 50 procent af alle aktive enheder, som så har hentet den nyeste opdatering. Sidste år havde hver anden iOS/iPadOS-bruger iOS 13 16. oktober 2019, men det kan altså blive endnu hurtigere i år.

Har du downloadet iOS 14 eller iPadOS 14? Ellers kan du søge manuelt på din enhed. Dette gør du i Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering.

Mere til historien

Mixpanels data er baseret på besøg på websider og apps, som benytter dets mobile analytiske SDK. Data er derfor ikke officielt, men normalt stemmer det ret godt overens med Apples egne tal.

Læs også:
Sådan bruges Picture in Picture på iOS 14

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Så længe bliver Samsung Galaxy S23-serien opdateret

Samsung er klar med Galaxy S23-serien. Det bliver de Android-telefoner, som modtager opdateringer i længst tid.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram