15% af alle iOS 14 brugere har installeret widgets

11

Der er nu mere end 15 procent af alle amerikanske iOS 14-brugere, som har installeret widgets på deres iPhone. Det viser nye tal.

Widgets, iOS 14
Widgets er en af de nye muligheder, som er kommet med iOS 14 (Foto: MereMobil.dk / Apple)

I forbindelse med lanceringen af iOS 14, blev der præsenteret muligheden for at tilføje widgets til ens hjemmeskærm. Det er noget vi længe har set på Android-platformen. Men nu er de altså også klar på iOS-platformen.

Widgets på iPhone – det første kig på iOS 14

Nu er de første tal på, hvordan brugerne har taget widgets til sig klar. Og det viser sig at de er installeret på over 15 procent af alle iOS 14-enhederne på det amerikanske marked, det skriver Macrumors.

Tallene stammer fra analysefirmaet Sensor Tower, der også viser at der omkring den 21. september var klart flest som installerede widgets. De fem mest populære widgets er følgende: Widgetsmith, Color Widgets, Photo Widget: Simple, WidgetBox and Photo Widget.

Apple er klar med opdatering til iPhone 12-serien

Muligheden for widgets kræver at udviklerne har tilladt det. Logisk nok er Apple klar med en masse, men der er også kommet andre 3. parts widgets, som vi har en lille guide. Se nedenstående link.

Sådan får du Widgets på iPhone-hjemmeskærmen

Bruger du widgets? Eller ser din hjemmeskærm ud, som den “altid har gjort”?

Mere til historien

iPhone 12-serien er ramt af skærmfejl, hvor man kan opleve at skærmen på telefonen får et grønt skær. Det er ikke alle enheder der er berørt og det ventes, at der vil komme en opdatering, som retter op på dette. Apple har netop udsendt iOS 14.2.1 til iPhone 12-serien.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer