15% af alle iOS 14 brugere har installeret widgets

Der er nu mere end 15 procent af alle amerikanske iOS 14-brugere, som har installeret widgets på deres iPhone. Det viser nye tal.

Widgets, iOS 14
Widgets er en af de nye muligheder, som er kommet med iOS 14 (Foto: MereMobil.dk / Apple)

I forbindelse med lanceringen af iOS 14, blev der præsenteret muligheden for at tilføje widgets til ens hjemmeskærm. Det er noget vi længe har set på Android-platformen. Men nu er de altså også klar på iOS-platformen.

Widgets på iPhone – det første kig på iOS 14

Nu er de første tal på, hvordan brugerne har taget widgets til sig klar. Og det viser sig at de er installeret på over 15 procent af alle iOS 14-enhederne på det amerikanske marked, det skriver Macrumors.

Tallene stammer fra analysefirmaet Sensor Tower, der også viser at der omkring den 21. september var klart flest som installerede widgets. De fem mest populære widgets er følgende: Widgetsmith, Color Widgets, Photo Widget: Simple, WidgetBox and Photo Widget.

Apple er klar med opdatering til iPhone 12-serien

Muligheden for widgets kræver at udviklerne har tilladt det. Logisk nok er Apple klar med en masse, men der er også kommet andre 3. parts widgets, som vi har en lille guide. Se nedenstående link.

Sådan får du Widgets på iPhone-hjemmeskærmen

Bruger du widgets? Eller ser din hjemmeskærm ud, som den “altid har gjort”?

Mere til historien

iPhone 12-serien er ramt af skærmfejl, hvor man kan opleve at skærmen på telefonen får et grønt skær. Det er ikke alle enheder der er berørt og det ventes, at der vil komme en opdatering, som retter op på dette. Apple har netop udsendt iOS 14.2.1 til iPhone 12-serien.

Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Mere end 2,2 milliarder aktive Apple-enheder

Ifølge Apples seneste regnskab er det iPhones og serviceydelserne, som går frem. Antallet af aktive Apple-enheder er enormt.

(mere…)
iOS 18 bliver måske største iOS-opdatering nogensinde

Det ventes, at Apples næste store iOS-opdatering vil komme med en del AI-funktioner. Måske er iOS 18 den store iPhone-opdatering nogensinde.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram