15% af alle iOS 14 brugere har installeret widgets

Der er nu mere end 15 procent af alle amerikanske iOS 14-brugere, som har installeret widgets på deres iPhone. Det viser nye tal.

Widgets, iOS 14
Widgets er en af de nye muligheder, som er kommet med iOS 14 (Foto: MereMobil.dk / Apple)

I forbindelse med lanceringen af iOS 14, blev der præsenteret muligheden for at tilføje widgets til ens hjemmeskærm. Det er noget vi længe har set på Android-platformen. Men nu er de altså også klar på iOS-platformen.

Widgets på iPhone – det første kig på iOS 14

Nu er de første tal på, hvordan brugerne har taget widgets til sig klar. Og det viser sig at de er installeret på over 15 procent af alle iOS 14-enhederne på det amerikanske marked, det skriver Macrumors.

Tallene stammer fra analysefirmaet Sensor Tower, der også viser at der omkring den 21. september var klart flest som installerede widgets. De fem mest populære widgets er følgende: Widgetsmith, Color Widgets, Photo Widget: Simple, WidgetBox and Photo Widget.

Apple er klar med opdatering til iPhone 12-serien

Muligheden for widgets kræver at udviklerne har tilladt det. Logisk nok er Apple klar med en masse, men der er også kommet andre 3. parts widgets, som vi har en lille guide. Se nedenstående link.

Sådan får du Widgets på iPhone-hjemmeskærmen

Bruger du widgets? Eller ser din hjemmeskærm ud, som den "altid har gjort"?

Mere til historien

iPhone 12-serien er ramt af skærmfejl, hvor man kan opleve at skærmen på telefonen får et grønt skær. Det er ikke alle enheder der er berørt og det ventes, at der vil komme en opdatering, som retter op på dette. Apple har netop udsendt iOS 14.2.1 til iPhone 12-serien.

Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Verdens største iPhone-fabrik ramt af corona-protester

Politi og myndigheder iført beskyttelsesdragter forsøger, at standse flygtende ansatte på Foxconns enorme iPhone-fabrik i Zhengzhou.

(mere…)
SwiftKey er atter tilgængeligt til iPhone

Microsoft valgte at droppe SwiftKey-tastaturet til iOS i starten af oktober og fjernede det fra App Store. Nu er SwiftKey tilbage.

(mere…)
Snart kan du bruge Nødopkald via satellit på iPhone 14 i Europa

Apple lancerede iPhone 14-serien med muligheden for nødopkald via satellit. Nu er funktionen klar. Til december følger nogle europæiske lande.

(mere…)
Kineserne får Apple til at begrænse AirDrop

AirDrop er grundet "forkert brug" blevet begrænset i Kina. Senere bliver begrænsningen udrullet til alle Apple-brugere.

(mere…)
Fejlrettet iOS-version er frigivet

KORT NYT: Apple har frigivet iOS 16.1.1. Det er uklart om Wi-Fi fejlen er rettet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram