Rygte: Nye Apple enheder kan følge din placering i hjemmet

Et nyt rygte peger på, at den kommende HomePod mini, og det nye Apple TV, kan følge din præcise placering i hjemmet.

HomePod
Efterfølgeren til HomePod kan følge din placering i hjemmet, ifølge et nyt rygte. (Foto: Apple)

John Prosser, der af og til kommer med mere eller mindre sande rygter, antyder, at den forventede HomePod mini og næste generations Apple TV begge vil være i stand til at spore din placering i hjemmet takket være Ultra WideBand-funktioner, skriver 9to5Mac.

Apple Store er nede før aftenens iPhone 12-event

I et tweet skriver John Prosser, at begge de kommende enheder vil fungere som UWB-baser. På den måde kan de præcist følge dig, som du bevæger dig rundt i hjemmet. Den information kan blandt andet bruges til mediekontrol, lys- og lydstyrke, samt smart-låse, hvilket gør dine almindelige enheder til HomeKit-enheder.

Det kan for eksempel betyde, at Apple Watch og iPhones kan bruges til at aktivere HomeKit-enheder, fordi de andre enheder simpelthen kender deres nøjagtige placering. Dermed kan lys og låse aktiveres endnu mere præcist, end tilfældet er i dag.

Prosser peger også på, at enheder i hjemmet vil kunne fungere som et slags sikkerhedssystem, der sender besked, hvis en enhed flyttes eller helt fjernes fra hjemmet. Sidst men ikke mindst påstår han, at de kommende enheder vil forbedre AR-funktioner.

Tag Prossers forudsigelser med et gran salt

John Prosser har ramt hovedet på sømmet med flere af sine tidligere forudsigelser. Disse handler dog mest om, hvilke produkter der lanceres på specifikke datoer. Nogle af rygterne er faktisk kommet så sent, som på lanceringsdagen.

Han har også ramt rigtigt med forskellige produktdetaljer, såsom navnet på den nye iPhone SE, samt det faktum, at den nye iMac ikke fik et nyt design.

Nye detaljer om Apples kommende iPhones

På den anden side tæller Prossers fejlagtige forudsigelser blandt andet lanceringen af AirTags den 15. september. Han påstod også fejlagtigt, at nye Apple Watches og nye iPads ville blive annonceret via pressemeddelelse forud for et event. Listen af Prossers fejlskud er faktisk relativt lang – du kan se et udpluk herunder:

  • iOS omdøbes til iPhoneOS
  • Nyt Apple TV 4K i maj
  • Nye AirPods med salgsstart i maj
  • Nye AirPods lanceret i april
  • iPhone 9 salgsstart i april
  • Datoen for WWDC 2020

Vi kan altså roligt konkludere, at Prossers rygter skal tages med et gran salt. Ikke desto mindre, lyder det spændende med de nye funktioner i de nye enheder. Vi bliver sandsynligvis klogere i aften, når Apple afholder iPhone 12-event.

Mere til historien

Apple afholder, som sagt, event i aften. Det hele skydes i gang klokken 19:00 dansk tid, hvor Apples topchef, Tim Cook, går på scenen. Vi følger selvfølgelig arrangementet her på MereMobil.dk, men hvis du selv vil følge med, kan du se hvordan lige her.

Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Nyt Apple Watch i plastik? 

RYGTE: Apple Watch SE i plastik er måske på vej. Der tales også om større skærm på det kommende Apple Watch Series 10.

(mere…)
Nyt læk om Samsung Galaxy Z Flip6

KORT NYT: Endnu et læk har ramt Samsung. Nu skulle flere billeder af Galaxy Z Flip6 være ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram